Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocak ayında yeniden hesaplanacak diye biliyorum memur öğretmen zamları. Bu şekilde kalmaz tabii ki çünkü mantık dışı.

Ocak ayında yeniden hesaplanacak diye biliyorum memur öğretmen zamları. Bu şekilde kalmaz tabii ki çünkü mantık dışı.
Canim ocakta tamam memurada zam gelecek ama asgariye 100de 50 gelirken memura neden cok az.
Bizim de bi 100de 50ye hakkimiz yada ihtiyacimiz yokmu
Ilerde asgariye iyilestirme yapacaklarmis. Basa bas olacak nerdeyse

Canim ocakta tamam memurada zam gelecek ama asgariye 100de 50 gelirken memura neden cok az.
Bizim de bi 100de 50ye hakkimiz yada ihtiyacimiz yokmu
Ilerde asgariye iyilestirme yapacaklarmis. Basa bas olacak nerdeyse
İyi de daha oran açıklanmadan yapıyorsun bu yorumu. Ne kadar zam olacağı belli değil ki. Asgariye de gelsin memura da işçiye de herkes faydalansın. İyileştirme sadece onlara yapılmayacak neticede.

İyi de daha oran açıklanmadan yapıyorsun bu yorumu. Ne kadar zam olacağı belli değil ki. Asgariye de gelsin memura da işçiye de herkes faydalansın. İyileştirme sadece onlara yapılmayacak neticede.
Canim herkes alsin.
Asgari ucette olsun 15bin.
Lakin memurlar enflasyona göre zam aldiklari icin zam oranlari belli oluyor.
Hıı efnflasyon zaten 100de 200 .ama bastakiler öyle cıkartmadigi icin bize en fazla 100de 17 falan verecek. Hani bu bilinen bise

Merhabalar kızlar
Bugun eşim izinli resmi yerlerde işimiz vardı,sabah beri dışardayız
Çamaşır ödevini alırım Nego, dolabım temiz.

Evin yolunu bulursam inşallah.

Yarın kuzenimin çocuğun doğum günü.İlişkiler olarak epey yakınız. Ona hediye bakıcam. Birşey bulamadım bakalım biraz da onun için dolaşayım

Başka iş güç yapmadan akşam ederim bugun.
Tabii evde Katya yokki yemek yapsın. Ben de sabah yemek yapıp da çıkan o maharetli analardan değilim.
Balık da dündü. Bugun ne uyduracaz bakalım bilemem.
Baş ağrılı, koşturmalı, soğuk, sıkıcı bir gün oluyor şimdilik.

Valla aynı düşüncelerdeyim.
Allah herkesin yardımcısı olsun, asgari geçinenlere de versinler bol bol hiç gözüm yok, elbet verecekler. Fakat sadece asgari ücretli bu kadar iyileştirilirken memurlar,polisi, öğretmeni, mühendisi vs onlara yakın maaş alıyor ve bu adaletsizlik epey can sıkıyor.
Şimdi herşeye yine zam gelir asgari ücret arttı diye.
Alım gücümüzün arttırılması lazım, asgari ücret isterse 20 bin olsun, uyduruk bir kazak 300-500 olmuş...

Resmen kalbimi okudun canim.
Alnindan öpüyorum seni❤❤

Kimsenin memnun edilemediği bir düzen

Geçmiş olsun

Kahvaltı hazırladım.
Yatakları düzelttim.
Dağınıklığı topladım.
Evi havalandırdım.
Tuvaleti temizledim, havlusunu çöplerini değiştirdim.
Banyoyu sildim, lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım, havlusunu çöplerini değiştirdim.
Çamaşır attım makineye.
Mutfağı topladım.
Kurabiyeyi yaptım, balığı sosladım hazırladım.
Bulaşıkları yıkadım.

Evi süpürüp okumalarımı yapıcam,kitap okuyacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…