Ocak ayında yeniden hesaplanacak diye biliyorum memur öğretmen zamları. Bu şekilde kalmaz tabii ki çünkü mantık dışı.Kizlar dayanamicam burayada yazicam
Asgari ucret 100de 50kusur zam geldi.
güle gule harcasinlar
Lakin memura gelince 100 15 yirmiyi zor görüyoruz. Bu sizce etikmi?
Istemiyorum cocuklarim ögretmende poliste olmasin.üniverstelerde okumaya degmez.
Benim ülkemin ögretmeni 10,12 bin alipta asgari ücret 8bucuk olursa insan neden okusun?
Hayat pahalıligi memura yokmu?
Canim ocakta tamam memurada zam gelecek ama asgariye 100de 50 gelirken memura neden cok az.Ocak ayında yeniden hesaplanacak diye biliyorum memur öğretmen zamları. Bu şekilde kalmaz tabii ki çünkü mantık dışı.
Yazik ya valla yazikKuzenim öğretmen ben sanıyorum ki 17-20 bin alıyor. 12 bin mi ne alıyormuş. Çok şaşırdım
İyi de daha oran açıklanmadan yapıyorsun bu yorumu. Ne kadar zam olacağı belli değil ki. Asgariye de gelsin memura da işçiye de herkes faydalansın. İyileştirme sadece onlara yapılmayacak neticede.Canim ocakta tamam memurada zam gelecek ama asgariye 100de 50 gelirken memura neden cok az.
Bizim de bi 100de 50ye hakkimiz yada ihtiyacimiz yokmu
Ilerde asgariye iyilestirme yapacaklarmis. Basa bas olacak nerdeyse
Canim herkes alsin.İyi de daha oran açıklanmadan yapıyorsun bu yorumu. Ne kadar zam olacağı belli değil ki. Asgariye de gelsin memura da işçiye de herkes faydalansın. İyileştirme sadece onlara yapılmayacak neticede.
Kizlar dayanamicam burayada yazicam
Asgari ucret 100de 50kusur zam geldi.
güle gule harcasinlar
Lakin memura gelince 100 15 yirmiyi zor görüyoruz. Bu sizce etikmi?
Istemiyorum cocuklarim ögretmende poliste olmasin.üniverstelerde okumaya degmez.
Benim ülkemin ögretmeni 10,12 bin alipta asgari ücret 8bucuk olursa insan neden okusun?
Hayat pahalıligi memura yokmu?
Resmen kalbimi okudun canim.
Valla aynı düşüncelerdeyim.
Allah herkesin yardımcısı olsun, asgari geçinenlere de versinler bol bol hiç gözüm yok, elbet verecekler. Fakat sadece asgari ücretli bu kadar iyileştirilirken memurlar,polisi, öğretmeni, mühendisi vs onlara yakın maaş alıyor ve bu adaletsizlik epey can sıkıyor.
Şimdi herşeye yine zam gelir asgari ücret arttı diye.
Alım gücümüzün arttırılması lazım, asgari ücret isterse 20 bin olsun, uyduruk bir kazak 300-500 olmuş...
Kimsenin memnun edilemediği bir düzenCanim herkes alsin.
Asgari ucette olsun 15bin.
Lakin memurlar enflasyona göre zam aldiklari icin zam oranlari belli oluyor.
Hıı efnflasyon zaten 100de 200 .ama bastakiler öyle cıkartmadigi icin bize en fazla 100de 17 falan verecek. Hani bu bilinen bise
Eve döndün mü?Günaydın
Nego cum çamaşırların katlanması için önce yıkanması lazım Akşama hepsini halledeceğim inşallah
Geçmiş olsunMerhabalar kızlar
Bugun eşim izinli resmi yerlerde işimiz vardı,sabah beri dışardayız
Çamaşır ödevini alırım Nego, dolabım temiz.
Evin yolunu bulursam inşallah.
Yarın kuzenimin çocuğun doğum günü.İlişkiler olarak epey yakınız. Ona hediye bakıcam. Birşey bulamadım bakalım biraz da onun için dolaşayım
Başka iş güç yapmadan akşam ederim bugun.
Tabii evde Katya yokki yemek yapsın. Ben de sabah yemek yapıp da çıkan o maharetli analardan değilim.
Balık da dündü. Bugun ne uyduracaz bakalım bilemem.
Baş ağrılı, koşturmalı, soğuk, sıkıcı bir gün oluyor şimdilik.
Ne yazdığımı unuttumNe yazdın
MantıklıHaaa demiştim ki yerli malını annelerde kutlasin açtım o zamanda
İte kaka yaşamak dimiAh hiç tadım tuzum yok ya bugünlerde
Tam olarakİte kaka yaşamak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?