- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Arpa sehriyeyi hafif haşlayıp yağda kavuruyorum. Tavuk göğüs kısmını hasliyorum önceden. Turşu misir mor lahana yeşil soğan maydonoz dereotu koyuyorum. Tavukları da ditip koyuyorum. Nar ekşisi varsa ondanda dokersin off canım istedi yineYoğurtlu mu şehriye salatası dediğin. Yoğurtsuz tavuklu hiç denemedim. Bugünden yapsam milföyü olur mu yarına kadar kurur mu
ImmmŞehriye salatası tavuklu mükemmel oluyor. Milfoyu de haşlanmış patatesi kaşarla karıştırıp yapmıştım o da güzel oluyor.
Ufff şimdi olsa yerim açımArpa sehriyeyi hafif haşlayıp yağda kavuruyorum. Tavuk göğüs kısmını hasliyorum önceden. Turşu misir mor lahana yeşil soğan maydonoz dereotu koyuyorum. Tavukları da ditip koyuyorum. Nar ekşisi varsa ondanda dokersin off canım istedi yine
Acıktırdın beni LoraArpa sehriyeyi hafif haşlayıp yağda kavuruyorum. Tavuk göğüs kısmını hasliyorum önceden. Turşu misir mor lahana yeşil soğan maydonoz dereotu koyuyorum. Tavukları da ditip koyuyorum. Nar ekşisi varsa ondanda dokersin off canım istedi yine
Mesela basit bi sütlü tatlı ne olabilirHım o zaman milföy pek kullanmıyorum ben
Sütlü bir tatlı olabilir
Ayy ağzım sulandı vallaArpa sehriyeyi hafif haşlayıp yağda kavuruyorum. Tavuk göğüs kısmını hasliyorum önceden. Turşu misir mor lahana yeşil soğan maydonoz dereotu koyuyorum. Tavukları da ditip koyuyorum. Nar ekşisi varsa ondanda dokersin off canım istedi yine
Mognolia birde supangleli tavuk göğsü var bayılıyorum ben ona. Supangle kısmına hazır puding ya da çikolata sos kullanıyorum ben. Tek porsiyonluk yapıyorum.Mesela basit bi sütlü tatlı ne olabilir
Benim de ya şu an önümde olsaAyy ağzım sulandı vallaben bunu tavuksuz yapıyordum bi denerim olmadı
Müge hariç diğerlerini kaldırmıyor beynim imdatlik yani hepsiAnnem gündüz kuşağı izliyor
Beynimin içi:
Asgari 8500
Boşanma
Müge
Esra
Gelinim mutfaktaaaaaa
Şuna 5 puan veriyorum
Patiğe puan verdi aaaaa (gelin evi)
Suyuyla çorba da olur arabaşı da hindiyle çok lezzetli oluyorBiz köydeyiz hindi kestikyanına da kuru ve pilav
Mesela basit bi sütlü tatlı ne olabilir
Peynire domates biber doğruyorum güzel oluyor
Koklamadi miÇocuk gibi yabancıladı ablamın kedisi beni
Misafirliğe gelip bi tene öpim diyen teyzeler gibi oldum peşinde
Tavuk göğsü tarifi varsa alabilirimMognolia birde supangleli tavuk göğsü var bayılıyorum ben ona. Supangle kısmına hazır puding ya da çikolata sos kullanıyorum ben. Tek porsiyonluk yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?