- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Çamaşırlar yerleştirildi 1 makina daha çalıştırıldı22 aralık ödevi
Buzdolabı temizlemek.
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
Teneffus Zili
Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Sidraa
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@fridabaci
@74FRIDA
@Jou
@Oriana
@Tenceresiz kaldim anne
@Tubismavis
@Verafly
Öyle canım, gerçek bu.Resmen kalbimi okudun canim.
Alnindan öpüyorum seni❤❤
Geçmiş olsun. Stresten falan mı ki? Kuru incir iyi geliyorMidem ağrıyor bu aralar
Olabilir üşütüyor da olabilirim yanma ağrı hepsi karışıkGeçmiş olsun. Stresten falan mı ki? Kuru incir iyi geliyor
Anaaaa çok kötü olmuş yaaYani nasıl sakin kalayım kombinin barı düşmüş çalışmıyor su kesintisi yarına kadar sürecek. Nasıl çalışacak bu kombi kış günü
Soğuk da etkiliyor bende de başladı ülser var ilaç tedavisi ile geçiyor sonra tekrar başlıyor geçmiş olsunMidem ağrıyor bu aralar
Oooo komboOlabilir üşütüyor da olabilirim yanma ağrı hepsi karışık
Aslında aile abartmani ya depo kullansanız iyi olurYani nasıl sakin kalayım kombinin barı düşmüş çalışmıyor su kesintisi yarına kadar sürecek. Nasıl çalışacak bu kombi kış günü
Şehriye salatası tavuklu mükemmel oluyor. Milfoyu de haşlanmış patatesi kaşarla karıştırıp yapmıştım o da güzel oluyor.Yarın arkadaşım gelecek. Kek yaptım. Vakit bulabilirsem poğaça yapcam. Ne yapayım başka pratik şeyler olsunmilföyüm var güzel basit bi tarif var mı bildiğiniz. Makarna salatası ya da şehriye salatası yapayım diyorum. Hee bide sarmam var pişmiş
Kek,poğaça,salata ,sarma yeter bence.Yarın arkadaşım gelecek. Kek yaptım. Vakit bulabilirsem poğaça yapcam. Ne yapayım başka pratik şeyler olsunmilföyüm var güzel basit bi tarif var mı bildiğiniz. Makarna salatası ya da şehriye salatası yapayım diyorum. Hee bide sarmam var pişmiş
Depo koyacak alan yok zor o iş.Aslında aile abartmani ya depo kullansanız iyi olur
Yoğurtlu mu şehriye salatası dediğin. Yoğurtsuz tavuklu hiç denemedim. Bugünden yapsam milföyü olur mu yarına kadar kurur muŞehriye salatası tavuklu mükemmel oluyor. Milfoyu de haşlanmış patatesi kaşarla karıştırıp yapmıştım o da güzel oluyor.
Poğaça olmayabilir belkiKek,poğaça,salata ,sarma yeter bence.
Hım o zaman milföy pek kullanmıyorum benPoğaça olmayabilir belkionun yerine milföylü bişey arıyorum tatlı türüne gerek yok mu kek yeterli mi
Aslında güneş enerjisi de iş görür en azından sürekli sıcak su akarDepo koyacak alan yok zor o iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?