- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.046
- 598
Bugun palamut denemeyi planliyorum bakalim, yazarim aksamaKızartma bizde çok yapıyoruz eşim sever ama miktar olarakta çok seviyor, mesela bir seferde 5-6 büyük patates kızartıyorum pişirme sürelerinden ötürü zor olur diye düşünmüştüm aslında. Birde bizde kızartmanın kalbi hamsi :))) bundan yapabilmesi lazım :)))
Sagol askommm
Ahahsjsjfls
Çok güldüm haaaa
İyi günlerde kullanasın hemşirecim.
Benim hiç hevesim yok. Bak şimdi inanmıcaksınız ama valla yok.
Almayanı dövecekleri zaman alırım belki.
Şimdilik alanları gözlemliyorum
Bak hala dakikadan gidiyor en ihtiyacım olan şey. Kiskirdim şu anBugun palamut denemeyi planliyorum bakalim, yazarim aksama
Sagol askommmya benimde yoktu kocam zorla aldi az once kahvalti icin eve geldi esim 30 dakikada 3 cesit hazirladim. İhtiyacım varmis ama farkinda degilmisim
Kuzum sen elektirik faturasına yansımasına bakıp yorum yaparmışım gelecek ay ,bazıları faturayi çok arttırıyor diyor daBugun palamut denemeyi planliyorum bakalim, yazarim aksama
Sagol askommmya benimde yoktu kocam zorla aldi az once kahvalti icin eve geldi esim 30 dakikada 3 cesit hazirladim. İhtiyacım varmis ama farkinda degilmisim
Daha dur yeni basliyorumBak hala dakikadan gidiyor en ihtiyacım olan şey. Kiskirdim şu an
Olur canim, yeni donem faturada bakiyim ne kadar fark oluyorKuzum sen elektirik faturasına yansımasına bakıp yorum yaparmışım gelecek ay ,bazıları faturayi çok arttırıyor diyor da
Bugun palamut denemeyi planliyorum bakalim, yazarim aksama
Bi allahin kulu bende dahil hatırlayamadım
Ne alaka la unutmayaydin hayret bisi yaMuhtemelen ya da gizem yaptı artizJES
Aa jesikomm, iyi dogmussun iyiki varsınBi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Sagolasin bebisim hepimizin inşallahAa jesikomm, iyi dogmussun iyiki varsınyuzun hep gulsun inşallah
enişte ayip etmiş ama hatırlamayarak ....iyi ki doğdun canım çok güzel bir senelerin geçsin nice mutlu yıllaraBi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Totosunu kesecektim de yorgunluktan toz beziyle halida uyuya kalmisti acidim o geceenişte ayip etmiş ama hatırlamayarak ....iyi ki doğdun canım çok güzel bir senelerin geçsin nice mutlu yıllara
Bi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Bi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Teşekkür ederim canım benimMusmutlu nice güzel sağlıklı yılların olsun canım
Sagolasin canim benim eksik olma iyi ki varsınJES Yeni yaşın kutlu olsun tatlı gadın
Güzel, hayırlı ve sağlıklı bir ömrün olsun ailenle, sevdiklerinle
Amin canim benim amin. Hep beraber birbirimizin nice guzel senelerini gorelim inşallah. Eksik olma senOooyyyy caannn iyi ki doğmuşsun sen, musmutlu, sağlıklı, huzurlu güzel ömrün olsun inşallah
Yeni yuvamda eşin ve bebişinle birlikte daha nice sağlık yaşlar kutlarsınız inşallahBi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?