Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugun palamut denemeyi planliyorum bakalim, yazarim aksama
Sagol askommm ya benimde yoktu kocam zorla aldi az once kahvalti icin eve geldi esim 30 dakikada 3 cesit hazirladim. İhtiyacım varmis ama farkinda degilmisim

Sagol askommm ya benimde yoktu kocam zorla aldi az once kahvalti icin eve geldi esim 30 dakikada 3 cesit hazirladim. İhtiyacım varmis ama farkinda degilmisim
Bak hala dakikadan gidiyor en ihtiyacım olan şey. Kiskirdim şu an

Kuzum sen elektirik faturasına yansımasına bakıp yorum yaparmışım gelecek ay ,bazıları faturayi çok arttırıyor diyor da

Deneyen birinden bilgi almak iyidir her zaman, temizlenmesi konusunda da yazarsan çok sevinirim

Bi allahin kulu bende dahil hatırlayamadım ertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Yeni yuvamda eşin ve bebişinle birlikte daha nice sağlık yaşlar kutlarsınız inşallah

İki doğdun
Sana altın kapzalı bıçak almıştım nereye koyduğumu bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…