- 2 Ağustos 2013
- 38.484
- 129.862
- 798
Valla dün kucağımda kendini arkaya gerdirdi gözler kapalı bi yandan söylenip bi yandan eliyle yüzüme yüzüme geçirdi sen bilirsinKüçük oğluma çok tembel
Offf kim bu yaa ben niye geride kalıyorum bu araSussss ayyy
Yerim var canım o yönden çok sıkıntım yok dolabımızın bi bölümünü onlara ayıracaz dolab çok büyük zaten.Baza daha kullanışlı olur yazlık kışlık ayrımı için de yer oluyor baza içi
Fikrin için teşekkür ederim canım umarım doğru karar veririm.Bence baza canımşahsi fikrim
Doğum günün kutlu olsunBi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Kız süresi yok yazılının daha önce kalmadıysanHallettik canım çok şükür rahatladım.
Yazılı sınav ama belli süresi vardı yardımcı olundu neyseki.
Ben olsam baza alırdımKızlar kızlar size bir sorum var.
Oğlum için baza mı baksak sizce yoksa ranza mı?
Odamız geniş ama oyun alanı kalsın isterim belki köşe koltukta katabilirim çalışma masası da alınacak.
Sizce ranza kullanışsız mı tehlikeli mi? Güzel bir ranza baktım çok memnun kalınmış yorumlarda bebişte büyüdükçe kullanabilir altta uyur 2 yıl sonra falan.
Baza veyahut karyola mı daha kullanışlı biz daha önce kullanmadık bu yüzden karar veremedim daha önce de karar kılamadığım için almadım şimdi kararlaştırmak istiyorum.
Ablam baza al diyor kız kardeşim ranza diyor.
Geçmiş olsunSelam kızlar benim miniğim biraz keyifsizdi rahatsızdı bakamadım buralara
Geçmiş olsunSelamlar hatunlar
Sabah işleri, yataklar, havalandırmalar vs
Kahvaltı-bulaşık
Bulaşık mak boşalttım
2 parti çamaşır yıkadım
Çocukların üçünü de yıkadım
Wc banyo yıkadım
Kuzenime gideceğiz akşam, kızının doğum günüsü.
Oraya götürmek üzere kurabiye yaptım.
Miniş oğlum ateşli sabahtan beri. Şuanda baya keyifsiz. Ne yapsam bilemedim. Haftasonuna hasta girmesek iyiydi...
Doğum gününe de heyecanlıydı paşam, şimdi serildi yatıyor
Bir duş da ben alayım, kendime geleyim.
Akşama yemek yemicez oraya gidecektik, bakalım gidişat ne gösterir.
Herkese iyi akşamlar
Yaa ben boşuna mı stres yaptım ama en geç şu tarihte para yatırınız yazmış ve günü geçmişti.Kız süresi yok yazılının daha önce kalmadıysan
Yok beeeYaa ben boşuna mı stres yaptım ama en geç şu tarihte para yatırınız yazmış ve günü geçmişti.
Yatırmamız gerekiyormuş ama konuştuk.
İlk defa giricem sınava.
İyi iyi o zaman, dün söyleseydin ya bunu bütün modum düşmüştü ders çalışmayı direkt bıraktım.Yok beeesüresi falan yok. Sadece kalırsan 2.yi 45 gün içinde yatırman gerekiyor hakkın yanıyor yoksa
Geç gördüm yazdım hemenİyi iyi o zaman, dün söyleseydin ya bunu bütün modum düşmüştü ders çalışmayı direkt bıraktım.
Ee peki nasıl çalışmak gerekir sence girdin mi sınava? Videolu anlatımlar yeterli mi yoksa kitaptanda baksam mı?Yok beeesüresi falan yok. Sadece kalırsan 2.yi 45 gün içinde yatırman gerekiyor hakkın yanıyor yoksa
Sürücü kursumuz var usta öğreticiyimEe peki nasıl çalışmak gerekir sence girdin mi sınava? Videolu anlatımlar yeterli mi yoksa kitaptanda baksam mı?
Bende öyleyim karar vermek çok zor kararsız olmakta normal canım canımız sıkılınca eşya degistriren kesimlerden değiliz malumFikrin için teşekkür ederim canım umarım doğru karar veririm.
Çok kararsız biriyim sanki
Yaa ben şok kız öyle miSürücü kursumuz var usta öğreticiyimkitabı 1 kere oku mutlaka. Test çöz çıkmış soruları falan. Bol bol soru çözersen geçersin aşağı yukarı aynı sorular zaten
Aynen canım öyle ama ben karar veremiyorum.Bende öyleyim karar vermek çok zor kararsız olmakta normal canım canımız sıkılınca eşya degistriren kesimlerden değiliz malum
İşte iştah açıyorda bazen kudurtuyor da. Kadir Tuğcu demiştim ya o öyle diyordu yüzde beşlik kısmı uyutmaz vs benim çocuklar da o yüzde beştendiOfff ondandı demek ki bugün kestim vermeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?