Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben olsam baza alırdım

Selam kızlar benim miniğim biraz keyifsizdi rahatsızdı bakamadım buralara
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun

Yaa ben boşuna mı stres yaptım ama en geç şu tarihte para yatırınız yazmış ve günü geçmişti.
Yatırmamız gerekiyormuş ama konuştuk.
İlk defa giricem sınava.
Yok beee süresi falan yok. Sadece kalırsan 2.yi 45 gün içinde yatırman gerekiyor hakkın yanıyor yoksa

Ee peki nasıl çalışmak gerekir sence girdin mi sınava? Videolu anlatımlar yeterli mi yoksa kitaptanda baksam mı?
Sürücü kursumuz var usta öğreticiyim kitabı 1 kere oku mutlaka. Test çöz çıkmış soruları falan. Bol bol soru çözersen geçersin aşağı yukarı aynı sorular zaten

Fikrin için teşekkür ederim canım umarım doğru karar veririm.
Çok kararsız biriyim sanki
Bende öyleyim karar vermek çok zor kararsız olmakta normal canım canımız sıkılınca eşya degistriren kesimlerden değiliz malum

Sürücü kursumuz var usta öğreticiyim kitabı 1 kere oku mutlaka. Test çöz çıkmış soruları falan. Bol bol soru çözersen geçersin aşağı yukarı aynı sorular zaten
Yaa ben şok kız öyle mi tam adamına denk gelmişim.
İyi mağdem dediklerini uygulayacağım inş.teşekkür ederim.

Bende öyleyim karar vermek çok zor kararsız olmakta normal canım canımız sıkılınca eşya degistriren kesimlerden değiliz malum
Aynen canım öyle ama ben karar veremiyorum.
O konuda sıkıntım var gibi kıyafette zor beğenirim benim yapım da var sanırım.
Zor beğenmek kararsız kalmak alınca en güzeli olsun diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…