- 1 Aralık 2021
- 14.922
- 54.378
- 548
- 35
Sarma yapan anne mükemmeldir sarma tencesi çığlıkla açılıyor 5 Dk bitiyorBüyüğün arkadaşları sarma yapmadım diye bozulmuşlar çok güzeldi niye yapmadı annen diye
Dedim çok yaramazlar akran zorbalığı yapıyorlar yok onlara sarma
Afiyet şifa olsun canımBende yapayım bir kahve
Benim safım da anne seneye yap ama tamam mı diyorSarma yapan anne mükemmeldir sarma tencesi çığlıkla açılıyor 5 Dk bitiyor
Geçmiş olsun miniğeSelamlar hatunlar
Sabah işleri, yataklar, havalandırmalar vs
Kahvaltı-bulaşık
Bulaşık mak boşalttım
2 parti çamaşır yıkadım
Çocukların üçünü de yıkadım
Wc banyo yıkadım
Kuzenime gideceğiz akşam, kızının doğum günüsü.
Oraya götürmek üzere kurabiye yaptım.
Miniş oğlum ateşli sabahtan beri. Şuanda baya keyifsiz. Ne yapsam bilemedim. Haftasonuna hasta girmesek iyiydi...
Doğum gününe de heyecanlıydı paşam, şimdi serildi yatıyor
Bir duş da ben alayım, kendime geleyim.
Akşama yemek yemicez oraya gidecektik, bakalım gidişat ne gösterir.
Herkese iyi akşamlar
Doğum günün kutlu olsunBi allahin kulu bende dahil hatırlayamadımertesi gün dedim ulen bugun 20 aralik geçti benim doğum günüm
Geçmiş olsunSelam kızlar benim miniğim biraz keyifsizdi rahatsızdı bakamadım buralara
Hallettik canım çok şükür rahatladım.Yazılı sınav için mi? Eğer oysa onun bi süresi yok. Direksiyon sınavı ise sınavda haftaya ise yarın son gün kurs da zaten yatırır siz gircem dediyseniz. Rahat ol
Bence baza canımKızlar kızlar size bir sorum var.
Oğlum için baza mı baksak sizce yoksa ranza mı?
Odamız geniş ama oyun alanı kalsın isterim belki köşe koltukta katabilirim çalışma masası da alınacak.
Sizce ranza kullanışsız mı tehlikeli mi? Güzel bir ranza baktım çok memnun kalınmış yorumlarda bebişte büyüdükçe kullanabilir altta uyur 2 yıl sonra falan.
Baza veyahut karyola mı daha kullanışlı biz daha önce kullanmadık bu yüzden karar veremedim daha önce de karar kılamadığım için almadım şimdi kararlaştırmak istiyorum.
Ablam baza al diyor kız kardeşim ranza diyor.
Baza daha kullanışlı olur yazlık kışlık ayrımı için de yer oluyor baza içiKızlar kızlar size bir sorum var.
Oğlum için baza mı baksak sizce yoksa ranza mı?
Odamız geniş ama oyun alanı kalsın isterim belki köşe koltukta katabilirim çalışma masası da alınacak.
Sizce ranza kullanışsız mı tehlikeli mi? Güzel bir ranza baktım çok memnun kalınmış yorumlarda bebişte büyüdükçe kullanabilir altta uyur 2 yıl sonra falan.
Baza veyahut karyola mı daha kullanışlı biz daha önce kullanmadık bu yüzden karar veremedim daha önce de karar kılamadığım için almadım şimdi kararlaştırmak istiyorum.
Ablam baza al diyor kız kardeşim ranza diyor.
Valla ya başka zaman bana der eksik dua ediyorsun diyeNe eksik dua ediyorsun hem mamasını içsin hem bol bol uyusun desene deseydin birde
Offf ondandı demek ki bugün kestim vermeyiBu arada alerji şurubu veriyor musun? Bazı insanları kudurtuyor biliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?