- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Doğru dusunuyosun canımAynen canım öyle ama ben karar veremiyorum.
O konuda sıkıntım var gibi kıyafette zor beğenirim benim yapım da var sanırım.
Zor beğenmek kararsız kalmak alınca en güzeli olsun diye düşünüyorum.
İmkan varsa bu tarz yatak ünitelerini seviyorum kullanışlı oluyor.Kızlar kızlar size bir sorum var.
Oğlum için baza mı baksak sizce yoksa ranza mı?
Odamız geniş ama oyun alanı kalsın isterim belki köşe koltukta katabilirim çalışma masası da alınacak.
Sizce ranza kullanışsız mı tehlikeli mi? Güzel bir ranza baktım çok memnun kalınmış yorumlarda bebişte büyüdükçe kullanabilir altta uyur 2 yıl sonra falan.
Baza veyahut karyola mı daha kullanışlı biz daha önce kullanmadık bu yüzden karar veremedim daha önce de karar kılamadığım için almadım şimdi kararlaştırmak istiyorum.
Ablam baza al diyor kız kardeşim ranza diyor.
Herkesler ve hiçkimselerOfff kim bu yaa ben niye geride kalıyorum bu ara
Kız sweetin sürücü kursu var hocaYaa ben boşuna mı stres yaptım ama en geç şu tarihte para yatırınız yazmış ve günü geçmişti.
Yatırmamız gerekiyormuş ama konuştuk.
İlk defa giricem sınava.
Gerçekten çok güzeller Nego tanıdık marangoz var görsel atarım kuzen oluyor Arkadaşımın eşide var bakalım ne söyler fiyat olarak.İmkan varsa bu tarz yatak ünitelerini seviyorum kullanışlı oluyor.
Online sistemi falan varsa kursun onlarda faydalı oluyorYaa ben şok kız öyle mitam adamına denk gelmişim.
İyi mağdem dediklerini uygulayacağım inş.teşekkür ederim.
İnşallah uygun yaparlar en güzeli derli toplu her şeyi içinde bunlarınGerçekten çok güzeller Nego tanıdık marangoz var görsel atarım kuzen oluyor Arkadaşımın eşide var bakalım ne söyler fiyat olarak.
Çünkü çok pahalı fiyat veriyorlar.
Valla ondanmış demek bugün vermedim uyudu gibiİşte iştah açıyorda bazen kudurtuyor da. Kadir Tuğcu demiştim ya o öyle diyordu yüzde beşlik kısmı uyutmaz vs benim çocuklar da o yüzde beştendi
Birini tahmin ettim de o değilmişHerkesler ve hiçkimseler
Kırıkkaledeyim
Çoğunluğa uymuyor bizim çocuklarValla ondanmış demek bugün vermedim uyudu gibi
Yakınıdır belkiBirini tahmin ettim de o değilmiş
Evet evet benim yeğenim çok sinirli ve gergin olmuştu kesmek zorunda kaldılar.Valla ondanmış demek bugün vermedim uyudu gibi
Hemen bakıyorumYakınıdır belki
Yan etkilerde yazıyor sinirlilik uykusuzlukEvet evet benim yeğenim çok sinirli ve gergin olmuştu kesmek zorunda kaldılar.
Benim oğlanda da yaptı sinirli ruh hali bende bi daha vermemiştim.
Eskidendi çooook eskidenHemen bakıyorum
İkinci seçeneğin de eskisine gittim bulamadım onlar değil demekEskidendi çooook eskiden
Kız seninki küçük bişey yapılmaz şimdi öyle yapsın bir carparim sinek gibi yapışırValla dün kucağımda kendini arkaya gerdirdi gözler kapalı bi yandan söylenip bi yandan eliyle yüzüme yüzüme geçirdi sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?