Düzenli Evimiz & Hayatımız

Harikasın

Hep öyleyiz cNim ya.
Mutfak ta mutfak.hatta kızim anne senin odan mutfak diyor
Napalim kac kisiyi doyuruyor uz.
Cok sukur

Sabah etrafı topladim
Oğlanin nevresimlerini çikardim yikadim astim
Temizlik kovama deterjanli su hazirladim.salonu ve salonun kapısini detaylica sildim.
Antreyi sildim tam yatak odasina gectim sevkle toz alirken postaci bey geldi.
Ev sahibim yine ihtar yine icra falan fistan.is şevkim yarida kaldi.avukati aradik.bilirkişi bizi hakli buldugu icin kadin mudüru bile şikayet etmiş. Öf bi kurtulsaydim sunlardan ya.
Avukat her yolu deniyorlar diyor.
Millet ya ev sahibinden ceker yada kiracidan,ben ikisindende
İsler ortada kaldi.öğlen yemegi kızı kursa götürdüm
Bu arada haftanın 3günü okula 4kez gidip geldigimi farkettim.bazen ayaklarim sızlıyor
Sonra eve geldim.oglanin calisma masasini süpurdum yer gök silgi pisligi.masasini sildim bide.odasini süpurdüm .namaz kil derken hop bidaha okula git gel
Wc ve lavobayi yıkadim.çopünu bosaltip havlusunu degistim.1mak.camasir katlayip yerlestirdim
Esime yemek verdim ise gitti
Bulasiklari mak.attim.sofralar cırpıldı
Ocak silindi
Sabahta kurufasulye pilav yaptım
Sonra namazi kilip uyumusum kizla
Kalktim salon mutfak antre supurdüm
Çocuklara yemek hazirla topla
Esime yemek hazirla topla
1mak.renklileri yıkadim astim
Beyazlari mak.attim ısladim
Kizla halay cektikkörebe ve top oynadık
Bul .mak calistirdim bitti yerlestirdim.icine bukasik koydum

Kaç aylıktı bebiş bende blw yapmak istiyorum da cesaret edemiyorum

Kaç aylıktı bebiş bende blw yapmak istiyorum da cesaret edemiyorum
17. ayı bitmek üzere canım. Ek gıdaya direkt BLW ile başladım. ( buharda pişmiş patates vardı hatta ) Parmak gıda olarak verdim 9.ayın sonuna kadar. Dişlerinin olup olmaması da mühim değil, damakla ezebileceği kadar yumuşak olsun yeterli. Çorbaları da yoğun kıvamlı yaptım hep, kaşığına alıp ağzına götürürken çok dökülmek olmadı, içebildi. Çok faydasını gördüm özellikle ince motor becerilerinde ve özgüven konusunda.

Oyy maşallah ben korkuyorum büyük parça koparır da boğazına takılır diye

Oyy maşallah ben korkuyorum büyük parça koparır da boğazına takılır diye
Ben 3 defa yasadim ve her halta bebegim mevzu olunca panik olan ben o an icimden battal gazi cikti hemlick yaptim 2 defa da sirta vurdum. Korktum mu korktum ama boyle böyle büyüyecekler pes etme ilk yardimi ogren ve blw yap. Benim essoglusu evin anasini aglatiyor corbayi da alip icmek istiyor da onu ben iciriyorum gerisi hep onda.

Geçen havuç kaçtı öksürüp öğüremedi annemdeydi elimle baktım sonra hemen ters çevirip sırtına vurdum çıkardı. Korktum onda baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…