Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oyy maşallah ben korkuyorum büyük parça koparır da boğazına takılır diye
Bebeklerin öğürme refleksleri yetişkinlere kıyasla daha iyi Allah korusun bir durum olduğunda öksürerek kolayca çıkarabiliyorlar. Kızım yutamayınca ağzından atıveriyordu. Bence bütün bebekler böyle. :) 6 aydan büyük anladığım kadarıyla bebiş, bence bir deneyin. :))

Ben de eline veriyorum pekte yemiyor artık mama sandalyesinden aşağı bırakıyor. Sonrada arkasından yere bakıyor falan. Yaklaşık 2,5 aydır iştahsız.
Kaşığı istiyor bardağı istiyor ama herşeyi döküyor ben de pes ettim veremiyorum.
Mama sandalyesinde ayağa kalkıyor sıpa kendine bakıyor gülüyor falan.
Emniyet kemerini bağlayınca da kuduruyor.
Acaba yer sofrası mı yapsam onun için.?

Durum bizde de aynı. Oynayarak yiyor yiyorsa. Şimdi kahvaltıdan kalktık görsen savaş alanı gibi. Hiç olmadık yerlere fırlatıyor. Bardağın içine yumurta attı, elini soktu, döktü, kalanını içti. mama sandalyesinin altına sofra bezi seriyorum. Aşağı indirince oradakileri de yiyor benim kız :) emniyet kemeri zaten bizde de yok :) Belki yer sofrasını sever senin bebiş.

Gunaydin Kahvaltı hazırladım evi havalandırıp topladım ..canım anam tereyağ göndermiş babam'da öğlen alıyım hindi kestim annen arabaşı yapacak dedi bulaşık makinesi çalıştırıp çıkarım evden ..kendi evime de uğrarım oradan pazar akşam gelirim diye düşünüyorum

Evet 7 ay olduk denemeye başlayım

Kızlar yaa bu airfery çok müthiş bişi
Ne koku var ne yağ artıyor iyi ki almışım .patates kızartması yaptım kapta yağ ile tuzla karıştırıp koydum 20 dkya hazırdı şimdide temizledim süzülüyor ne rahatmis oh mis tost makinesi de güzel çıktı
Onunda plakalarını yıkadım süzülüyor
En çok airfery e sevindim kızarmış yağ saklama derdi yok miss

Tünaydın iyi haftasonları
Ateş nöbeti tutulan gecenin sabahı geç kalktık biraz.
Çamaşır topladım.
Patates kızarttım (tencerede, airfry olmadığı için)
Ortalık topladım.
Güne hazırım
Bebişim de biraz daha iyi gibi sanki.
Hadi bakalım herkese iyi güzel sağlıklı haftasonları
Herkesi mıncırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…