Bebeklerin öğürme refleksleri yetişkinlere kıyasla daha iyi Allah korusun bir durum olduğunda öksürerek kolayca çıkarabiliyorlar. Kızım yutamayınca ağzından atıveriyordu. Bence bütün bebekler böyle. :) 6 aydan büyük anladığım kadarıyla bebiş, bence bir deneyin. :))Oyy maşallah ben korkuyorum büyük parça koparır da boğazına takılır diye
Ben de eline veriyorum pekte yemiyor artık mama sandalyesinden aşağı bırakıyor.Bebeklerin öğürme refleksleri yetişkinlere kıyasla daha iyi Allah korusun bir durum olduğunda öksürerek kolayca çıkarabiliyorlar. Kızım yutamayınca ağzından atıveriyordu. Bence bütün bebekler böyle. :) 6 aydan büyük anladığım kadarıyla bebiş, bence bir deneyin. :))
Durum bizde de aynı. Oynayarak yiyor yiyorsa. Şimdi kahvaltıdan kalktık görsen savaş alanı gibi. Hiç olmadık yerlere fırlatıyor. Bardağın içine yumurta attı, elini soktu, döktü, kalanını içti.Ben de eline veriyorum pekte yemiyor artık mama sandalyesinden aşağı bırakıyor.Sonrada arkasından yere bakıyor falan. Yaklaşık 2,5 aydır iştahsız.
Kaşığı istiyor bardağı istiyor ama herşeyi döküyor ben de pes ettim veremiyorum.
Mama sandalyesinde ayağa kalkıyor sıpa kendine bakıyor gülüyor falan.
Emniyet kemerini bağlayınca da kuduruyor.
Acaba yer sofrası mı yapsam onun için.?
Evet 7 ay olduk denemeye başlayımBebeklerin öğürme refleksleri yetişkinlere kıyasla daha iyi Allah korusun bir durum olduğunda öksürerek kolayca çıkarabiliyorlar. Kızım yutamayınca ağzından atıveriyordu. Bence bütün bebekler böyle. :) 6 aydan büyük anladığım kadarıyla bebiş, bence bir deneyin. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?