Düzenli Evimiz & Hayatımız

Efom yaaaaaa seni seviyorum malatya kofigim

Kapza ney la ayrica ahahhahahahahhaah

İyi akşamlar. Bugün;
Yatağı topladım,
Kendime ve kızıma kahvaltı hazırladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım, elde yıkanacakları yıkadım,
Ütü yaptım, ütülenenleri yerlerine yerleştirdim,
Banyo paspasları yıkandı,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Kızımla biraz dışarı çıktık, evin önünde oyun oynadık,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Pizza yaptık kızımla birlikte akşam yemeğine,
Yerleri sildim,
Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
İki tane fırın tepsisini yıkadım,
Mama sandalyesini detaylı sildim,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
İki tane çocuk odası halısı yıkandı, kurudu, serildi,
Kızımın odasını bu akşam tam anlamıyla bitirdim, (odaya ait olmayan tüm fazla eşya çıkarıldı, mobilyalar düzenlendi, oyuncakları salondan odaya taşıdım -ayıklama da yaptım-, kıyafet dolabını, şifonyeri düzenledim, toz aldım, beşiğin alezini ve çarşafını serdim, kitaplarını düzenledim),
Koltuğun bazasına koyacağım eşyaları koydum.

Bu yazdıklarıma şimdiye kadar hiç eklememiştim ama günde en azından üç dört defa mutfak savaş alanına dönüyor. BLW yapıyoruz sonrasında ortalığı toplamak benim epey zamanımı alıyor. Her yemek sonrası üst değiştirme - lekeli yerleri hemen çitileme, gerekirse banyo, mama sandalyesinin her defasında detaylı deterjanla silinmesi, çıkabilir parçalarının yıkanması, halıdaki lekelerin silinmesi, sofra bezinin çırpılması, mutfağın süpürülmesi, bulaşıkların kaldırılması derken bütün günüm mutfakta geçiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…