Sen dikkat et çok ucuyorsun bu aralarGeçen yıl mı ho hooovvv ne diyir
Senin bonus gafani isirir gobusune de kendi gafami bastiririm heeeJES Aralık ayı mahzun geçiyor bi ayıksam bi baygınım yoksa kafama kazınan günleri unutmam.
Ayyy benim minnosum ay benim canimmmEki Görüntüle 3181436
JES jesikommmmmm doğum gününü kutlamak için topladım milletti üflee artıkkk iyikiii doğdunnn jesikommmmm nice güzel yaşlara senii seviyoruzzz
Sagolasin tubisim canim
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ayın 13ü de benimkiydi oldum 34 seneye yolun yarısıNegoşuma bak beeeeen sevdigim renkle kutlarmis dogum gunumu hep beraber inşallah negooooooommmmm
Sagolasin canim eksik olma
Sagolasin bebisimmmmJES jesikooo geçmiş doğum günün kutlu olsun
@golgefeslegeni oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice mutlu senelere hep birlikte
Hep beraber nice guzel senelee gorelim zupurgem canimmmGeçmiş doğum günün kutlu olsun canım ayın 13ü de benimkiydi oldum 34 seneye yolun yarısı
Efom yaaaaaaYeni yuvamda eşin ve bebişinle birlikte daha nice sağlık yaşlar kutlarsınız inşallah
Eki Görüntüle 3181250
İki doğdun
Sana altın kapzalı bıçak almıştım nereye koyduğumu bulamıyorum
Aha bu senin koca totonu kesmeye yetmez ki yavv
okullu oldun züpürgem onuda mı unuttukGeçmiş doğum günün kutlu olsun canım ayın 13ü de benimkiydi oldum 34 seneye yolun yarısı
Yürü git ufaklardan başlaAha bu senin koca totonu kesmeye yetmez ki yavv
Çok şükür canım ben hissetmedim bebe pışpışlıyodum dünya dönüyor zaten
Sağol kuzucum hissetmedim, geçen hatayda olanu hissetmiştim amaMaraşlı arkadaşlara geçmiş olsun
Çok şükür canım yaaa kiyamam minnoş anne seniÇok şükür canım ben hissetmedim bebe pışpışlıyodum dünya dönüyor zatenama arkadaşım çok fena sallanmış çok korkmuş
Geçmiş olsun bebişim hissetmemen iyi olmuşSağol kuzucum hissetmedim, geçen hatayda olanu hissetmiştim ama
Geçmiş doğum günün kutlu olsun kardeşim ❤Senin bonus gafani isirir gobusune de kendi gafami bastiririm heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?