Merhaba yazdıklarınıza göre siz zaten gereken ikramları yapmışsınMerhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Bende ona şaşırdım zaten ilk defa cagirdim. Yurt dışından geliyorum buradaki düzeni bilmiyorum orda herkes kendi yiyecegini yanında götürür ev sahibi verirse çay kahve tamam.Merhaba yazdıklarınıza göre siz zaten gereken ikramları yapmışsın
Giderken tekrar ikram vermeyi ilk kez duydum
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Beterinden korusunKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Sağlıkla mutlulukla Nice senelere inş.Çok teşekkür ederim, Allah razı olsunhepimiz güzel günler, güzel insanlar görelim inşallah
Rabbim acil şifalar versinKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Yaaaa çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah hiç bir şey olmazKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Ben çok bez konusuda teçrübeli değilim kuzumGezmeye giderken yolda a101 gördüm ve daldımEfser canim umarım doğru bezi almışımdır
Eki Görüntüle 3181851
Nice güzelll 10 yıllaraaGünaydın
Herkese iyi pazarlar
Dün koşturmalı bir gündü ve evlilik yıldönümümüzdü epey yoruldum ama güzel bir gün oldu, eşim çalıştı akşam geç geldi o yüzden kutlamayı evde yaptık başbaşa, akşama kadar bende işlerimi bitirmiş oldum
-Nevresimler ve havlular değiştirildi
-İki banyoda temizlendi
-Balkonun tozunu aldım ve sildim
-Cam önlerini sildim iki camın tellerini yıkadım
-Ev komple süpürüldü ve silindi
-5 makina çamaşır yıkandı
-Çöp kutumun olduğu dolabı söküp temizledim
-Akşam için yemekleri yaptım
-Mutfak bilmem kaç kez toparlandı
-Gece en son yağçözle ocağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım
Bugün öğleden sonra arkadaşım gelecek, nikah şahidimizdi kendisi ahretlik dostum, onunla vakit geçiririz biraz, o gelene kadar yemek yapma ve bir iki dikiş işi hallettme planım var bakalım, hepinize güzel bir gün diliyorum
Ahh çook çook geçmiş olsunnnnn.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsunKızlar dualarınıza ihtiyacım var. Dün gece eşim iş kazası geçirmiş. Bacaklarının üzerinden 30 tonluk iş makinası geçmiş. Az kalsın ezip geçecekmiş. Allah korumuş. Kırıklar ve dikişler var. Eskisi gibi olur mu doku kaybı var mı henüz belli değil. Acilde alçıya alıp eve yollamışlar. Tüm bunlar olana kadar da üç hastane gezmiş o durumda. Yarın detaylı muayene için tekrar hastaneye gideceğiz.
Ben hiç cağırmadim ama çevremden biliyorum. Biraz abartı olmamış mıMerhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?
Ya ben de şu nego ilbays demiştiya onlardan alcam bi türlü kıyamıyorum paramaBen çok bez konusuda teçrübeli değilim kuzum
Biz desen yüzündenBonus la kapışmıştık
Ben de mutfak tezgahında bu desenlilerden kullanıyorum
Ben Silva kullanıyorum mutfak dolaplarında camda toz bezi de var şimdi banyo bezini de alıyorum memnunum ilbaysada duydum daha denemedim ben satmıyorm eltimden aldım o kendine kullaniyo daYa ben de şu nego ilbays demiştiya onlardan alcam bi türlü kıyamıyorum parama
Nego aklıma gelmişken. Onlar camları silince kurulama istemeden kuruyor dimi? Bi tane mikrofiber bezim var çok güzel camlari hep onunla siliyorum onun gibi bi bez bulsam alcam da toz almak için
Silva yani iz bırakmıyor değil mi cami silince? Toz almak için kullancam da mobilyaların üstünde de iz kalıyor uyuz oluyorumBen Silva kullanıyorum mutfak dolaplarında camda toz bezi de var şimdi banyo bezini de alıyorum memnunum ilbaysada duydum daha denemedim ben satmıyorm eltimden aldım o kendine kullaniyo da
Sade suyla temizliyorum parlıyor vallaSilva yani iz bırakmıyor değil mi cami silince? Toz almak için kullancam da mobilyaların üstünde de iz kalıyor uyuz oluyorumbir de diğer bezler çekmiyor tozu mikrofiberler güzel topluyo
Tamam canim sağ olSade suyla temizliyorum parlıyor valla
Toz vs birakmiyor mikrofiber bu da canımben memnunum
Ne demek canımTamam canim sağ ol
Bi tanesini bana saklaGezmeye giderken yolda a101 gördüm ve daldımEfser canim umarım doğru bezi almışımdır
Eki Görüntüle 3181851
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?