Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba arkadaşlar size sorum olacak biraz tuhaf ama yinede sormak istedim arkadaşım bana iki kişi ayarladi ev temizliği için 2 kişi geliyorlarmis yarım güne 400 dedi tamam dedim neyse geldiler hemen işe basladilar arada kahvaltı hazırladım yedik içtik tekrar ise devam ettiler bir saat sonra tekrar bı çay ikram ettim hatta yarım günden biraz uzun sürdü ben 500 verdim verirken de emin olmak için tek kisim yoksa iki kisimi bu fiyat dedim iki kişi dediler. Şimdi arkadaşım aramış ben kadınları aç birakmisim öyle olmazmış kahvaltıdan sonra çayın yanına bisküvi meyve çerez fln koyacakmisim giderken de iş bitince karınlarını doyurup öyle gonderecekmisim vakitleri yoksada ellerine paket yapıp verecekmisim. Ee kuzum ben bu kadar hizmet ettikten sonra kendi işimi kendim yaparım birde ilk geliyorlar daha güvendiğim zaman ben anahtarı verip çıkacağım başlarını beklemem mı gerekiyor karınlarını doyurmak icin. Kizlar benmi yanlış düşünüyorum yoksa düzen böylemi ?

Haftalık rutin temizlik bitti çok şükür

ev havalandırdı
yatak toplandı
2 mak.çamaşır yıkandı asıldı
Buzdolabı iç dış silindi
mutfak dolabı kapakları silindi
bul.mak. kombi dolabı tezgah ocak silindi
mutfak lavobası ve çaydanlık ciflendi
ev detaylı süpürüldü silindi toz alındı
6 ad iç kapı ve çelik kapı silindi
mermerlerin tozu alındı
ayakkabılık silindi
wc lavabo ve duşakabin yıkandı
Havlular değişti
Çöpler atıldı
bul.mak.bitti yerleştirdim
yemek yaptım
Kuruyan çamaşırlar toplandı ve yerleştirdim

2 parça ütü vardı yapmadım haftaya artık

Şimdi dinlenme zamanı ev mis gibi

Merhaba yazdıklarınıza göre siz zaten gereken ikramları yapmışsın
Giderken tekrar ikram vermeyi ilk kez duydum

Merhaba yazdıklarınıza göre siz zaten gereken ikramları yapmışsın
Giderken tekrar ikram vermeyi ilk kez duydum
Bende ona şaşırdım zaten ilk defa cagirdim. Yurt dışından geliyorum buradaki düzeni bilmiyorum orda herkes kendi yiyecegini yanında götürür ev sahibi verirse çay kahve tamam.

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin. Beterinden korusun

Rabbim acil şifalar versin sizlere bağışlasın, inşallah sorunsuz atlatırsınız.

Yaaaa çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah hiç bir şey olmaz

Nice güzelll 10 yıllaraa Rabbim sizi daha çok mutlu etsiinn.Ceketide ne güzel onarmışsınız öyle annemde böyle minik minik kumaşlardan bana nevresim takımı yapmıştı o geldi aklıma
Ahh çook çook geçmiş olsunnnnn.Rabbim beterinden korusun.Ama şöyle ki her yönünyle değerlendirmek amacıyla hasta gözlem altında olması lazım
Kendi isteğiyle mi çıktı?Herhangi bir sıkıntıda mutlaka direk hastaneye gidin sonuçta bir iş kazası

Rabbim sifa versin canim cok gecmis olsun

Ben hiç cağırmadim ama çevremden biliyorum. Biraz abartı olmamış mı
Bu işin kuralı mı var içinden gelir giderken eline verirsin o ayrı da.

Dediğiniz gibi o kadar hizmeti yaptıktan sonra temizliği de kendim yaparım zaten daha ne ikram edecekmissinizne ayıp konular

Ben çok bez konusuda teçrübeli değilim kuzum
Biz desen yüzünden Bonus la kapışmıştık
Ben de mutfak tezgahında bu desenlilerden kullanıyorum
Ya ben de şu nego ilbays demiştiya onlardan alcam bi türlü kıyamıyorum parama

Nego aklıma gelmişken. Onlar camları silince kurulama istemeden kuruyor dimi? Bi tane mikrofiber bezim var çok güzel camlari hep onunla siliyorum onun gibi bi bez bulsam alcam da toz almak için

Ben Silva kullanıyorum mutfak dolaplarında camda toz bezi de var şimdi banyo bezini de alıyorum memnunum ilbaysada duydum daha denemedim ben satmıyorm eltimden aldım o kendine kullaniyo da

Ben Silva kullanıyorum mutfak dolaplarında camda toz bezi de var şimdi banyo bezini de alıyorum memnunum ilbaysada duydum daha denemedim ben satmıyorm eltimden aldım o kendine kullaniyo da
Silva yani iz bırakmıyor değil mi cami silince? Toz almak için kullancam da mobilyaların üstünde de iz kalıyor uyuz oluyorum bir de diğer bezler çekmiyor tozu mikrofiberler güzel topluyo

Silva yani iz bırakmıyor değil mi cami silince? Toz almak için kullancam da mobilyaların üstünde de iz kalıyor uyuz oluyorum bir de diğer bezler çekmiyor tozu mikrofiberler güzel topluyo
Sade suyla temizliyorum parlıyor valla
Toz vs birakmiyor mikrofiber bu da canım ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…