- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Amin canım çok sağ ol
Hee hatırlamıyor musun robot da hediye geldiKız senin ne güzel bi çevren var anaaa
Robot da mı getirmislervay be
Hem de istasyonlu çok pahalıKız senin ne güzel bi çevren var anaaa
Şifa niyetine kumkuat getirdi ablam kimse yemedi ben de nasıl bitireyim kötü olmasın diye reçel ettim onu.Kız senin ne güzel bi çevren var anaaa
Ya ben de ısınamadım niyeyse airfryer lara. Hiç alma gibi bi isteğim yok. Ama robot öyle değil robot benim canım kanım iyi ki var oBende ondan açmak istemiyorum
Bir heves haldır haldır kullanacağız sonra kenara kaldıracağız
Birinci sebebep bu hevesin geçmesi .ikincisi ise ben bir yakınımda patates kızarması yedim plastik kokusu aldım ondan sonra bir tiksindi geldiŞaka bi yana güle güle kullan efserimaçmalısın bence
O geldiğinde bu fiyatlarda değildi tabi şimdi göndermez bence hediye alanHem de istasyonlu çok pahalı
Mük görünüyor ellerine saglikŞifa niyetine kumkuat getirdi ablam kimse yemedi ben de nasıl bitireyim kötü olmasın diye reçel ettim onu.
Diyette miyim evetMük görünüyor ellerine saglik
O zaman da yine pahalıydı piyasaya göre.O geldiğinde bu fiyatlarda değildi tabi şimdi göndermez bence hediye alan
Diyette olunca da reçel yenir ki ben yiyom bazenleriDiyette miyim evet
denemedim ama lahana evi kirletmiyor, ocakta pişsinBu melet lahana sarrmasıda pişiriyormu
Bana hediye geldi attım killere orda duruyor C Capanin Gururu Teyom
Gavur icadı ne olacak bir lahana bir küfte bişüremedikten sonra ne deyim o icadıdenemedim ama lahana evi kirletmiyor, ocakta pişsin
Ama çok kokutuyordenemedim ama lahana evi kirletmiyor, ocakta pişsin
Biz kızartma fırında tavuk vs. Çok yapıyoruz ben de o yüzden istiyorum birazHer ürün için denenmişini kullanılışını gördüm ama hepsinin üstünde dyson dik süpürge diyorum.
Airfray çok yemek yapanlara çok kolaylık tabi bende çok yemek yapıyorum büyük tencerelere yer kalmıyo ocak üstünde bazen.
kısa sürede pişirmeside ayrıca avantaj
Yani çok yapana kolaylık olur tabi fırın da pişen şeylerde fırın çok batıyor bunu temizlemek ona göre çok kolay.Biz kızartma fırında tavuk vs. Çok yapıyoruz ben de o yüzden istiyorum biraz
Bonus geçen sordum görmedin.Her ürün için denenmişini kullanılışını gördüm ama hepsinin üstünde dyson dik süpürge diyorum.
Airfray çok yemek yapanlara çok kolaylık tabi bende çok yemek yapıyorum büyük tencerelere yer kalmıyo ocak üstünde bazen.
kısa sürede pişirmeside ayrıca avantaj
Benim iki tezgah var ama yine de düşündükçe ruhum sıkışıyorYani çok yapana kolaylık olur tabi fırın da pişen şeylerde fırın çok batıyor bunu temizlemek ona göre çok kolay.
Benim yerim yok tezgahım küçük ama düşünüyorum
Bi de yer konusu var tabi benim tezgahımda büyük değil ama olsun yer açarız onaYani çok yapana kolaylık olur tabi fırın da pişen şeylerde fırın çok batıyor bunu temizlemek ona göre çok kolay.
Benim yerim yok tezgahım küçük ama düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?