- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.825
- 798
Evet yaa yeğenim kaç gün çekti ne salgınıysa artıkKizlar dusmeyen ates salgini var
Ben mi yerlesiyom ev mi bana yerlesiyo bilmiyorum ama cocuk odasi ve icindeki 10 koli kaldi sadeceNiyaptın yerleştin mi iyice
Difteri bide. Ay bu bizim bebelere yapılan aşılar değil diyorlar doğru mu bilmiyorum. Uyuz oldum ya1 aydir benimde kulaklar agriyor boğaza vuruyor ama oek onemsemedim ev tasima su bu yogunlugundan.
Valla kimse bir aciklama da yapmiyor nedir bu salgin yani.
Dun de tetanoz aşıları toplatilmis
İyi iyi az kalmışBen mi yerlesiyom ev mi bana yerlesiyo bilmiyorum ama cocuk odasi ve icindeki 10 koli kaldi sadece
Bunlar bi haltlar karistirmiyorsa iyi. Tetanoz 2019 girişli yeni toplattilar. Eee asiyi olanlar ne olacak. Hic ses yokEvet yaa yeğenim kaç gün çekti ne salgınıysa artık
Öyle olsa da öyledir derler mi ? Bakalim ilerde 20 seneye diyetini öder bu millet. 30 yil once reklamini yaptiklari süt tozu bugun kanserojen oldu ya. Asılara da bulurlar bir kilifDifteri bide. Ay bu bizim bebelere yapılan aşılar değil diyorlar doğru mu bilmiyorum. Uyuz oldum ya
Anaaa 2019 muBunlar bi haltlar karistirmiyorsa iyi. Tetanoz 2019 girişli yeni toplattilar. Eee asiyi olanlar ne olacak. Hic ses yok
Üfff valla bıktım artık ha hiç mi bir şeyimiz düzgün olmazÖyle olsa da öyledir derler mi ? Bakalim ilerde 20 seneye diyetini öder bu millet. 30 yil once reklamini yaptiklari süt tozu bugun kanserojen oldu ya. Asılara da bulurlar bir kilif
Kulaklarına bi baktır canım muhtemelen vücutta enfeksiyon var idrar kulak boğaz olabilir.Amin teneffüscüm tüm hastalara inşallah.
Bu sıra oğlum sürekli ateşleniyor hayrolsun, nedir anlamadık
Çok tehlikeli yükselmedi henüz ama keyfi de yok tabii.
Bakalım şimdi öğle uykusunda
Umurlarında değiliz ki varsa yoksa seçim muhabbetleri.1 aydir benimde kulaklar agriyor boğaza vuruyor ama oek onemsemedim ev tasima su bu yogunlugundan.
Valla kimse bir aciklama da yapmiyor nedir bu salgin yani.
Dun de tetanoz aşıları toplatilmis
Kimsenin guveni kalmadi. Ben 1 yas asisina cagriliyorum. Su cicegi ve pnomokok icin. Ama bu olsydan sonra gidesim gelmiyor.Üfff valla bıktım artık ha hiç mi bir şeyimiz düzgün olmaz
Saglik bakanligi siyasi kurum olmus. Hindistandan aşı geliyor bizde güvenip bakanliga vurdurduk hep. Hayirlisi bakalim. Bu tetanozun altindan ne cikacakUmurlarında değiliz ki varsa yoksa seçim muhabbetleri.
Arada olan garibana oluyor hep.
Kaç litrelik cnm bu benimki 8.5 en büyüğüBenim de gözüm alıştı sanırım, çok büyük gelmiyor gözümeEki Görüntüle 3182465
Valla bende öyle menenjit aşımiz var hiç gidesim yokKimsenin guveni kalmadi. Ben 1 yas asisina cagriliyorum. Su cicegi ve pnomokok icin. Ama bu olsydan sonra gidesim gelmiyor.
7.2 canım. XxlKaç litrelik cnm bu benimki 8.5 en büyüğü
Menenjit yine 1000 tl ve hindistandan gelmiyor en azindan.Valla bende öyle menenjit aşımiz var hiç gidesim yok
Ayrıca bu tetanoz aşılarını neden toplattılar hala anlamış değilim
Valla Philipse çok gözüm kalmisti ama kıyamadım o kadar paraya tost Makinesi de alcaktim kumtelde eltimde kullanıyor kuzende ceyize aldı memnunum ama bakalm tost da Altus aldım o da çok güzel çıktı şükur7.2 canım. Xxl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?