Düzenli Evimiz & Hayatımız

1 aydir benimde kulaklar agriyor boğaza vuruyor ama oek onemsemedim ev tasima su bu yogunlugundan.
Valla kimse bir aciklama da yapmiyor nedir bu salgin yani.

Dun de tetanoz aşıları toplatilmis
Difteri bide. Ay bu bizim bebelere yapılan aşılar değil diyorlar doğru mu bilmiyorum. Uyuz oldum ya

Difteri bide. Ay bu bizim bebelere yapılan aşılar değil diyorlar doğru mu bilmiyorum. Uyuz oldum ya
Öyle olsa da öyledir derler mi ? Bakalim ilerde 20 seneye diyetini öder bu millet. 30 yil once reklamini yaptiklari süt tozu bugun kanserojen oldu ya. Asılara da bulurlar bir kilif

Öyle olsa da öyledir derler mi ? Bakalim ilerde 20 seneye diyetini öder bu millet. 30 yil once reklamini yaptiklari süt tozu bugun kanserojen oldu ya. Asılara da bulurlar bir kilif
Üfff valla bıktım artık ha hiç mi bir şeyimiz düzgün olmaz

Amin teneffüscüm tüm hastalara inşallah.
Bu sıra oğlum sürekli ateşleniyor hayrolsun, nedir anlamadık
Çok tehlikeli yükselmedi henüz ama keyfi de yok tabii.
Bakalım şimdi öğle uykusunda
Kulaklarına bi baktır canım muhtemelen vücutta enfeksiyon var idrar kulak boğaz olabilir.
Dişte çıkarıyor olabilir mi?
Benim kız kardeşim 20 likleri çıkarırken ateşlenmişti
Mışıl mışıl uyusun inş.
Ateşten sonra öyle bir yorgun düşüyorlar ki gözleri yarım bakıyor.
Ahh çocuklara hiç kıyamıyorum yaa en hassas noktam.Onların masum bakan gözleri beni eritiyor resmen.

1 aydir benimde kulaklar agriyor boğaza vuruyor ama oek onemsemedim ev tasima su bu yogunlugundan.
Valla kimse bir aciklama da yapmiyor nedir bu salgin yani.

Dun de tetanoz aşıları toplatilmis
Umurlarında değiliz ki varsa yoksa seçim muhabbetleri.
Arada olan garibana oluyor hep.

Kimsenin guveni kalmadi. Ben 1 yas asisina cagriliyorum. Su cicegi ve pnomokok icin. Ama bu olsydan sonra gidesim gelmiyor.
Valla bende öyle menenjit aşımiz var hiç gidesim yok
Ayrıca bu tetanoz aşılarını neden toplattılar hala anlamış değilim

Valla Philipse çok gözüm kalmisti ama kıyamadım o kadar paraya tost Makinesi de alcaktim kumtelde eltimde kullanıyor kuzende ceyize aldı memnunum ama bakalm tost da Altus aldım o da çok güzel çıktı şükur
İyi günler de eskit canım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…