Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kumtelin yorumları çok iyi canım. Ben aldığımda fiyatlar böyle yüksek değildi. Sen de sağlıkla kullan.

Bonus geçen sordum görmedin.
Kurutma makinenden memnun musun? Giysilerle yırtılma çekme yapıyor mu?
Ve markası ne?
Ben bekarliktan beri kullanıyorum kurutma makinesi, hic cekme yirtilma olmadi. Yumusacik ve tozsuz oluyor kıyafetler
Eve yayılmıyor dedi Hemsirecik ben bilmem
Vallah yayilmiyor yav
tavuk ve köfte kokmuyor gerçekten
Benim kofteler mutfakta kokmustu, ama evin icine yayilmiyor cami acinca

Gecmis olsun canim. Rabbim korumuş
Çok teşekkür ederim.
Canımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Çok teşekkür ederim fesleğen. Amin inşallah.
Geçmiş olsun inşallah
Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yollunda gider
Efser çok sağol, inşallah eski sağlığına kavuşur eşim. Henüz pek bir şey belli değil.
Günaydın

Allah esirgesin. İnşallah korktuğunuz gibi değildir. Tez vakitte sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle
Amin, çok teşekkür ederim.
Ah çok geçmiş olsun mimesis kalbim sıkıştı okurken inş kalıcı bir durum olmaz
Çok teşekkür ederim bonus sağol. Sorma eşim güvenlik kamerası kayıtlarını tekrar tekrar izledi. Belli etmiyor ama büyük travma. Ben bakmaya cesaret edemedim. Bana ne kadarını anlattıysan o kadarını bileyim dedim.
mimesis çok geçmiş olsun canım, eşine Rabbim şifa versin
Teşekkür ederim teyocan, amin.
Cok gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin. Iyi bir ortopedi doktoruyla gorusun olay sıcakken
Çok teşekkür ederim. Dün gece gitti eşim alçı açılıp bakılmış her şey yolunda görünüyormuş. Bugün de ortopedi ye gitti. Doktor bir sıkıntı göremediğini, kemiklerin kaynamasını beklemek gerektiğini söylemiş. Birkaç gün sonra kontrol için tekrar gidecek.
Allah korudu teneffüs gerçekten. Sadaka mümkün olduğunca aksatmadan vermeye çalışıyoruz yine vereceğiz. Bugün üst komşumla konuştuk. Eşimin kaza geçirdiği akşamın gündüzünde bel fıtığı ağrısı yaşadığı için ona krem, ilaç götürmüştüm. Verdiklerin çok işe yaradı Allah razı olsun diye hep dua ettim. Anneme de anlattım annem de o kızdan Allah razı olsun, ailesine sağlık versin, benim kızımın ağrısını dindirmede vesile olmuş diye dua etmiş hep. Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum duyduktan sonra.

Bonus geçen sordum görmedin.
Kurutma makinenden memnun musun? Giysilerle yırtılma çekme yapıyor mu?
Ve markası ne?
Bonus Bacım yine görmedi görmüyor
Gorene kadar taciz edecem
Ben bekarliktan beri kullanıyorum kurutma makinesi, hic cekme yirtilma olmadi. Yumusacik ve tozsuz oluyor kıyafetler

Vallah yayilmiyor yav

Benim kofteler mutfakta kokmustu, ama evin icine yayilmiyor cami acinca
Ayy gerçekten mi bayağı bi duydum da sanırım markadan markaya da farkediyor.
Seninkinin markası ne canım?
Ben hiç koku almadim airfery de diğer hayalimde kurutma makinesi kim bilir ne zaman o da
Benim de hayalim aslında zam gelmeden alsak iyiydi de ona sıra gelmedi ki ihtiyaç hiç bitmiyor

Valla bende öyle menenjit aşımiz var hiç gidesim yok
Ayrıca bu tetanoz aşılarını neden toplattılar hala anlamış değilim
Tarihi geçmiş dediler sonra onu yalanladılar sanırım saçma sapan bişey açıklandı ama bişey anlamadım ben

Kör göz gavur diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…