Valla kuzucum ben yaya yaya yaptim 1 oda kaldi iste içinde koliler. Gerisi de zamanla detayli değişikliği yaparim.JES sen nasılsın canım. Yerleştin mi baya
Gene iyi yapmışsın cnm aynen yerleşinde gerisi halolur inşallah Allah yardımcın olsunValla kuzucum ben yaya yaya yaptim 1 oda kaldi iste içinde koliler. Gerisi de zamanla detayli değişikliği yaparim.
Kumtelin yorumları çok iyi canım. Ben aldığımda fiyatlar böyle yüksek değildi. Sen de sağlıkla kullan.Valla Philipse çok gözüm kalmisti ama kıyamadım o kadar paraya tost Makinesi de alcaktim kumtelde eltimde kullanıyor kuzende ceyize aldı memnunum ama bakalm tost da Altus aldım o da çok güzel çıktı şükur
İyi günler de eskit canım,
Aynen Philips birden yükseldi yaKumtelin yorumları çok iyi canım. Ben aldığımda fiyatlar böyle yüksek değildi. Sen de sağlıkla kullan.
Ben bekarliktan beri kullanıyorum kurutma makinesi, hic cekme yirtilma olmadi. Yumusacik ve tozsuz oluyor kıyafetlerBonus geçen sordum görmedin.
Kurutma makinenden memnun musun? Giysilerle yırtılma çekme yapıyor mu?
Ve markası ne?
Vallah yayilmiyor yav
Benim kofteler mutfakta kokmustu, ama evin icine yayilmiyor cami acincatavuk ve köfte kokmuyor gerçekten
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun canim. Rabbim korumuş
Çok teşekkür ederim fesleğen. Amin inşallah.Canımm çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun inşallah
Efser çok sağol, inşallah eski sağlığına kavuşur eşim. Henüz pek bir şey belli değil.Çok geçmiş olsun canım umarım herşey yollunda gider
Amin, çok teşekkür ederim.Günaydın
Allah esirgesin. İnşallah korktuğunuz gibi değildir. Tez vakitte sağlığına kavuşur. Dualarım sizinle
Çok teşekkür ederim bonus sağol. Sorma eşim güvenlik kamerası kayıtlarını tekrar tekrar izledi. Belli etmiyor ama büyük travma. Ben bakmaya cesaret edemedim. Bana ne kadarını anlattıysan o kadarını bileyim dedim.Ah çok geçmiş olsun mimesis kalbim sıkıştı okurken inş kalıcı bir durum olmaz
Teşekkür ederim teyocan, amin.mimesis çok geçmiş olsun canım, eşine Rabbim şifa versin
Çok teşekkür ederim. Dün gece gitti eşim alçı açılıp bakılmış her şey yolunda görünüyormuş. Bugün de ortopedi ye gitti. Doktor bir sıkıntı göremediğini, kemiklerin kaynamasını beklemek gerektiğini söylemiş. Birkaç gün sonra kontrol için tekrar gidecek.Cok gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin. Iyi bir ortopedi doktoruyla gorusun olay sıcakken
Allah korudu teneffüs gerçekten. Sadaka mümkün olduğunca aksatmadan vermeye çalışıyoruz yine vereceğiz. Bugün üst komşumla konuştuk. Eşimin kaza geçirdiği akşamın gündüzünde bel fıtığı ağrısı yaşadığı için ona krem, ilaç götürmüştüm. Verdiklerin çok işe yaradı Allah razı olsun diye hep dua ettim. Anneme de anlattım annem de o kızdan Allah razı olsun, ailesine sağlık versin, benim kızımın ağrısını dindirmede vesile olmuş diye dua etmiş hep. Bunun bir tesadüf olduğunu düşünmüyorum duyduktan sonra.Ay aman Allah' ım verilmiş sadakanız varmış sen yinede evden sadaka çıkar canım. Çok üzüldüm eşin nasıl travma yaşamıştır inş.toparlayacak dikkatli olun gerekirse özel hastaneye falan gidin bacakları sonuçta vücudu taşıyor çok önemli.
Bonus geçen sordum görmedin.
Kurutma makinenden memnun musun? Giysilerle yırtılma çekme yapıyor mu?
Ve markası ne?
Ayy gerçekten mi bayağı bi duydum da sanırım markadan markaya da farkediyor.Ben bekarliktan beri kullanıyorum kurutma makinesi, hic cekme yirtilma olmadi. Yumusacik ve tozsuz oluyor kıyafetler
Vallah yayilmiyor yav
Benim kofteler mutfakta kokmustu, ama evin icine yayilmiyor cami acinca
Benim de hayalim aslında zam gelmeden alsak iyiydi de ona sıra gelmedi ki ihtiyaç hiç bitmiyorBen hiç koku almadim airfery de diğer hayalimde kurutma makinesikim bilir ne zaman o da
Valla en iyisi tarihlerine bakmak her aşıdaKimsenin guveni kalmadi. Ben 1 yas asisina cagriliyorum. Su cicegi ve pnomokok icin. Ama bu olsydan sonra gidesim gelmiyor.
Tarihi geçmiş dediler sonra onu yalanladılar sanırım saçma sapan bişey açıklandı ama bişey anlamadım benValla bende öyle menenjit aşımiz var hiç gidesim yok
Ayrıca bu tetanoz aşılarını neden toplattılar hala anlamış değilim
Ay demi bende anlamadım ne dedikleriniMenenjit yine 1000 tl ve hindistandan gelmiyor en azindan.
Saçma sapan ne dedikleri belli olmayan bir aciklama var sitelerinde.
Baksan da hemsireler dusman muamelesi yapiyor tiksindim artik yaValla en iyisi tarihlerine bakmak her aşıda
Dedim ya is toplatmaya vardiysa var bunun altinda ciddi bir durumAy demi bende anlamadım ne dediklerini
Yok seri nosuymus yok tarihi yaklasmismis yersen tabiTarihi geçmiş dediler sonra onu yalanladılar sanırım saçma sapan bişey açıklandı ama bişey anlamadım ben
Valla bende anlamadım hic doğru düzgün açıklama hiçbiyerde yok malesefTarihi geçmiş dediler sonra onu yalanladılar sanırım saçma sapan bişey açıklandı ama bişey anlamadım ben
Kesinlikle katılıyorum bakalim ne çıkacak altındanDedim ya is toplatmaya vardiysa var bunun altinda ciddi bir durum
Kör göz gavur diyesim geldiBonus Bacım yine görmedi görmüyor
Gorene kadar taciz edecem
Ayy gerçekten mi bayağı bi duydum da sanırım markadan markaya da farkediyor.
Seninkinin markası ne canım?
Benim de hayalim aslında zam gelmeden alsak iyiydi de ona sıra gelmedi ki ihtiyaç hiç bitmiyor
mesajlarımdan doğum günü şeyini bul ulanYok seri nosuymus yok tarihi yaklasmismis yersen tabi
Bilmiyorum sanirim 9. Aya kadar yapilanla kalip artik aşıya gitmeyecegim. Zaten korkum vardi bebegim her aşı sonrasi kötü oluyordu haftalarca. Bu mevzu sonrasi guvenim kalmadi bu kurumaKesinlikle katılıyorum bakalim ne çıkacak altından
Kutladin mi bu sene de bulim benmesajlarımdan doğum günü şeyini bul ulan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?