Düzenli Evimiz & Hayatımız

Saricivcivcikcik memnunum ben canım yoğuşturucu temizliği olmasa daha iyi tabi daha üst modellerde öyle.
Çok çeken kıyafetimiz oldu öğrendik ilmini aldık.

Hoş sabah yine eşim diyodu bu pontolon tayt gobo olmoş diye

Asla kotları atmıyorum çok pahalılar yıpratıyor benimki. Narin kıyafetleri atmıyorum.
Kazak yünlü aynen atmıyorum.
Zaten ilk yıkamada bozuluyor düzgün yıkanmazsa sonra kurutucuyla sıvıyorsun

Aynen öyle ya sıra gelmiyor bı türlu

Civcik ek olarak beyazların tamamını atıyorum likralı atletleri falan ama alırken bi büyük alıyorum.
Havlular 1-2 sene sonra ufak yıpranmaya başlıyor
Acik değilse nevresim çarşaf atmıyorum kırışıyor ya da narine atıyorum çok az nemli çıkıyor iyi oluyot

Anladım canim markası ne peki?
Yıl olmuş bilmem kaç hala çekme sorununa çözüm bulamadınız mı bre gafiller

Aynı bende yaşıyorum bu çekme olayını geçen kotumu atmışım Allaaaah içine girene kadar ne çektim

Ben de kulaktan şüphelendim canım bugun de geçmezse yarın götüreceğim demiştim. Maşallah iyi ama yine de gideriz bence bakalım bi hastane ortamına da hiç girmek istemiyorum, aile hekimine giderim birşey der inşallah.

Selamünaleyküm insanlar
Yaptıklarımı yazayım.

Sabah işleri
2 kez çamaşır yıkadım astım
Banyo, wc yıkadım sildim
Evi süpürdüm
Ödevleri yaptım
Pırasa yemeği, makarna, çorba yaptım
Pırasa yaptığım için evi ekstra ekstra havalandırdım
Havuçlu tarçınlı kek yaptım(koku da değişti)
Mikrodalga, ekmek kızartma, tost mak,ızgara gibi ortalıkta duran aletlerin yerlerini değiştirdim mutfakta epey oyalandım
Oğlumu yıkadım
Oğlumun nevresimlerini yıkadım
Kızlarım okuldan geldi yedirdim

Bitti...
Oturdum ezan bekliyorum hem de birşeyler okuyayım.
Akşamı ettik inşallah.

Herkese sağlık afiyet dilerim.
Sevgiler

Bizde var Nane Limon Kabugu .
Buzdolabını boşaltıp fişini çektik.
Dondurucumuz yok orada.
Çok uzak mı evler birbirine?
Bizim ev uzak değil, yaşadığımız yere araçla 30 dk falan sürüyor, şimdi soğuk diye gitmiyoruz ama geçenlerde ağaç dikmeye falan gittik. Öyle arada gidip gelmelerde bile çalıştırmadık, kalmıyoruz çünkü.
Dondurucu sıkıntıymış,bizim ev henüz yeni, ilk kışını geçirecek.
Yiyecek birşey bırakmadık. Sonra naparız bilmem.
Eve uzaklığınız, gidip gelme sıklığınıza göre karar vermelisin. Dondurucuyu boşaltıp içindekileri getirmen de bir seçenek.

Biz dolabı tamamen boşalttık. Dayanıklı gıda maddesi, yağ ve baharat dışında bir şey bırakmadım. Kışın ne zaman gidebileceğimiz hiç belli olmuyor. Bütün sigortaları kapatıp bir kameralar çalışacak şekilde bırakıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…