- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
EstağfurullahKör göz gavur diyesim geldi
Aynen öyle ya sıra gelmiyor bı türluBonus Bacım yine görmedi görmüyor
Gorene kadar taciz edecem
Ayy gerçekten mi bayağı bi duydum da sanırım markadan markaya da farkediyor.
Seninkinin markası ne canım?
Benim de hayalim aslında zam gelmeden alsak iyiydi de ona sıra gelmedi ki ihtiyaç hiç bitmiyor
Civcik ek olarak beyazların tamamını atıyorum likralı atletleri falan ama alırken bi büyük alıyorum.Saricivcivcikcik memnunum ben canım yoğuşturucu temizliği olmasa daha iyi tabi daha üst modellerde öyle.
Çok çeken kıyafetimiz oldu öğrendik ilmini aldık.
Hoş sabah yine eşim diyodu bu pontolon tayt gobo olmoş diye
Asla kotları atmıyorum çok pahalılar yıpratıyor benimki. Narin kıyafetleri atmıyorum.
Kazak yünlü aynen atmıyorum.
Zaten ilk yıkamada bozuluyor düzgün yıkanmazsa sonra kurutucuyla sıvıyorsun
Anladım canim markası ne peki?Saricivcivcikcik memnunum ben canım yoğuşturucu temizliği olmasa daha iyi tabi daha üst modellerde öyle.
Asla kotları atmıyorum çok pahalılar yıpratıyor benimki. Narin kıyafetleri atmıyorum.
Kaç para ulan bi mercek yanlış yazıyorum bu araBe cam siliyorum ıslak kuru sırtım açıldı
O da var ben zaten her gitmem de bi sorun yaşayıp geliyorumBaksan da hemsireler dusman muamelesi yapiyor tiksindim artik ya
sana yazacaktim simdi gorunce gubaydin msjini yazayim dedimGunoooo
Tabi canım öyle. Bi ebe de açıklama yapmış geçen bişey olmaz sadece aşı tutmaz. E aşının tutmaması da sorun yani normal bir şey gibi söylüyorDedim ya is toplatmaya vardiysa var bunun altinda ciddi bir durum
Aynı bende yaşıyorum bu çekme olayını geçen kotumu atmışım Allaaaah içine girene kadar ne çektimSaricivcivcikcik memnunum ben canım yoğuşturucu temizliği olmasa daha iyi tabi daha üst modellerde öyle.
Ben de kulaktan şüphelendim canım bugun de geçmezse yarın götüreceğim demiştim. Maşallah iyi ama yine de gideriz bence bakalım bi hastane ortamına da hiç girmek istemiyorum, aile hekimine giderim birşey der inşallah.Kulaklarına bi baktır canım muhtemelen vücutta enfeksiyon var idrar kulak boğaz olabilir.
Dişte çıkarıyor olabilir mi?
Benim kız kardeşim 20 likleri çıkarırken ateşlenmişti
Mışıl mışıl uyusun inş.
Ateşten sonra öyle bir yorgun düşüyorlar ki gözleri yarım bakıyor.
Ahh çocuklara hiç kıyamıyorum yaa en hassas noktam.Onların masum bakan gözleri beni eritiyor resmen.
Bizde varKızlar aranızda yazlık kışlık evi olan var mı nasıl yapıyorsunuz buzdolabını bosaltacagim donduru çalışacak elektirik giderse bir ayı aşkın birşey olmuyor ama yinede kafama takıldı ya marta kadar gelmezsem diye
Biz dolabı tamamen boşalttık. Dayanıklı gıda maddesi, yağ ve baharat dışında bir şey bırakmadım. Kışın ne zaman gidebileceğimiz hiç belli olmuyor. Bütün sigortaları kapatıp bir kameralar çalışacak şekilde bırakıyoruz.Kızlar aranızda yazlık kışlık evi olan var mı nasıl yapıyorsunuz buzdolabını bosaltacagim donduru çalışacak elektirik giderse bir ayı aşkın birşey olmuyor ama yinede kafama takıldı ya marta kadar gelmezsem diye
İyi akşamlar herkese ,çok güzel bir hafta olsun hepimiz içinGünaydınnnn sağlıklı, huzurlu haftalarEki Görüntüle 3182352
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
@Ssevincli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?