Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bizim kide yarım saat sürüyor küçük çocuk la gidip gelmek zor olur diye gidemem dedim jeneratör devreye giriyor elektirik kesintisi olunca

Evet canlar
Yarın öğlen hastanede olcaz tahlil için
O yüzden yemeklerimi de yaptım zaten vardı da ek yaptım yani
Yemek yendi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ispanaklar tek tek yıkandı sirkeli suda bekletildi pişiyor .
Makarna pisti .
Eltimler geliyormus çay suyu kondu
Mutfak şupuruldu
Tezgah lavabo silindi
Yarına ek telasim olmasın diye yemekler azalınca ek yaptım

Bizde boşalttık buzdolabını bugün, dondurucu çalışıyor halen elektirik giderse jeneratör devreye giriyor sorun olmaz Inşallah babamlar daha yakın uzun süre gidemezsem kontrol ederler

Evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Wc yıkandı
Banyo yıkandı
Ortalığı topladım
Bulaşık makinesi çalıştırıldı yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Çöpleri çıkardım kovaları yıkadım
Çamaşır yıkandı serildi

Bilmiyorum sanirim 9. Aya kadar yapilanla kalip artik aşıya gitmeyecegim. Zaten korkum vardi bebegim her aşı sonrasi kötü oluyordu haftalarca. Bu mevzu sonrasi guvenim kalmadi bu kuruma
Benim eşimin arkadaşı yaptırmadı şimdi bakıyorum da sanki doğru olan onların kararı gibi.
Benim kız 2.ay aşısından sonra alerjisi arttı.Hatta aşı sonrası kaka rengi falan değişiyordu.
Kimseyi yanlış yönlendirmim ama ne biliyim güven vermiyor bana da artık.

O da var ben zaten her gitmem de bi sorun yaşayıp geliyorum
Bizim buradakiler çok iyi her istediğimi soruyorum sağolsunlar cevaplıyorlar iyiler yani.
Ablamın gittiği aile hekimliği uzun uzun anlatıp konuşuyor.Çok güzel
ilgileniyorlarmış. Bizim aile hekimimize de ben ilaçları söylüyorum öyle yazıyo
Biri de iyi işitmiyo kesinlikle onun dediği olacak. Karşılarına alıp sohbet ediyorlar ama teşhis falan hiçte iyi değiller.Çokta şikayetlenirler Valla mis gibi işleri var.
Millet ağzını açıpta birşey diyemiyor

Ya bizim ebeler çok garip saldırıyorlar resmen uyuz oluyorum

Evi havalandirdim
Koltuk örtülerini düzelttim
2 kez evi supurttum
Çorba yaptım
Banyoyu temizledim
Bi deterjan kutusu vardı kullanmadigim sararmış onu camasir suyuyla ovdum bayağı ugrastirdi
Depoya gidecekleri topladm ama yine götürmedim
Spor yaptım
Mutfağı topladim, makineyi çalıştırdım
Alışveriş yaptım aldıklarımı yerlestirdim
Camasir katladim
Hızlı bi toz aldım sanki yıllardır toz alınmıyor bıktım bu evin tozundan

Şimdi oturdum yarın ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Siz ne yapacaksiniz fikir verin

Ya bizim ebeler çok garip saldırıyorlar resmen uyuz oluyorum
Bizim de sağlık ocağında bi kız var öyle. Manyak mıdır nedir durduk yere ters ters konuşuyor. Bi soru soruyorum salak salak cevaplar. İnadına teşekkür edip çıkıyorum belki utanır diye ama nerde.
İçimden hoşt köpek diyesim geliyo deli midir nedir

Teneffus senin bebe sonradan alerjik oldu bide dimi bacim. Allahtan reva mi ya. Bende aşı sonrasi ne tepkiler gordum de konduramadim. Benim guvenim kalmadi artik

Üfff aynı yaa deli oluyorum

Arkadaşlar merhaba. Çok tuhaf huylarım var bir yandan aşırı titizim hatta temizlikte ufak tefek takıntılarım var. Aygazım mesela kendim dışında kimseye elletmem sildirmem yemekte yaptırmam. Bi Aygaz silmek 1 saatimi alıyo parlatıcam edicem diye. Kalktım mı aralıksız 7 8 saat temizlik yapıyorum. Ama gel görün ki bu aralar aşırı üşengeçim. Her akşam Aygaz silen ben 3 4 gündür aygazımı silmiyorum. Ve bugün kızartma yaptım istemediğim bi şekilde feci yağ sıçradı duvar Aygaz yağ içinde kaldı. Gidip aygazı gördükçe cinnet geçiriyorum silmekten sinir bastı ne yapcam bu üşengeçlikle ben. Kalkasım gelmiyor

Bonus bunları bimde gördüm aldım az önce ,ne yapayım şimdi bunları

Eki Görüntüle 3182701

Arkadaki crasula ovata para ağacı deniyor büyümüş hali çok güzel oluyor
Ön sol crasula perforata uzuyor kestiğin yerden yine çıkıyor diktiğin yerde tutuyor
Ön sağ sanırım bronze yanlış görmüyosam kahverengi kızılımsı bronz bir rengi oluyor

Hepsi dışarda durur don olmadığı hava 0 ın altına düşmediği sürece bazıları ona bile dayanıklı.
Ful güneş alan, yarım güneş alan istediğin yere koyabilirsin kapalı balkonda da olur ev gibi sıcak olmaz iyi olur ama dipte durmasın güneş görsün.

Toprak karışımı yapmaya uğraşma hazır sukulent toprağı al. Bunları o minik saksıdan çıkar o sıkışık toprağı temizle sadece kök kalsın.
Kökler koparsa falan sorun yok yeniler o kendini.
Toprağa dikip parmakla ya da çay kaşığıyla falan bastırıp düzelticeksin ve cansuyu vermiyceksin en ilk bakım kuralı bu. 5 gün ya da 1 hafta sonra su vericeksin. Ondan sonrada kurudukça.

Aa tamam o zaman yarın toprak alayım dikeyim bakayım inşallah tutarlar ya
Sağol canım

Aa tamam o zaman yarın toprak alayım dikeyim bakayım inşallah tutarlar ya
Sağol canım
Tutar kukrişim hiç düşünme tutmaz diye.
Buruşsa bile suyu görünce canlanır yaprakları.
O kuru toprağa koyuyoruz ya orda kök yapıyo bunlar su dökersen kök yapamadan çürüyor.
Hepsini aynı yere de dikebilirsin ayrı ayrı da

Diğer çeşitlerini de alayım o zaman bari yarına kaldı ise
Dikdörtgen saksı alayım aynı yere dikivereyim bakalım yarın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…