- 1 Aralık 2021
- 14.921
- 54.374
- 548
- 35
Bizim kide yarım saat sürüyor küçük çocuk la gidip gelmek zor olur diye gidemem dedim jeneratör devreye giriyor elektirik kesintisi oluncaBizde varNane Limon Kabugu .
Buzdolabını boşaltıp fişini çektik.
Dondurucumuz yok orada.
Çok uzak mı evler birbirine?
Bizim ev uzak değil, yaşadığımız yere araçla 30 dk falan sürüyor, şimdi soğuk diye gitmiyoruz ama geçenlerde ağaç dikmeye falan gittik. Öyle arada gidip gelmelerde bile çalıştırmadık, kalmıyoruz çünkü.
Dondurucu sıkıntıymış,bizim ev henüz yeni, ilk kışını geçirecek.
Yiyecek birşey bırakmadık. Sonra naparız bilmem.
Eve uzaklığınız, gidip gelme sıklığınıza göre karar vermelisin. Dondurucuyu boşaltıp içindekileri getirmen de bir seçenek.
Bizde boşalttık buzdolabını bugün, dondurucu çalışıyor halen elektirik giderse jeneratör devreye giriyor sorun olmaz Inşallah babamlar daha yakın uzun süre gidemezsem kontrol ederlerBiz dolabı tamamen boşalttık. Dayanıklı gıda maddesi, yağ ve baharat dışında bir şey bırakmadım. Kışın ne zaman gidebileceğimiz hiç belli olmuyor. Bütün sigortaları kapatıp bir kameralar çalışacak şekilde bırakıyoruz.
Benim eşimin arkadaşı yaptırmadı şimdi bakıyorum da sanki doğru olan onların kararı gibi.Bilmiyorum sanirim 9. Aya kadar yapilanla kalip artik aşıya gitmeyecegim. Zaten korkum vardi bebegim her aşı sonrasi kötü oluyordu haftalarca. Bu mevzu sonrasi guvenim kalmadi bu kuruma
Bizim buradakiler çok iyi her istediğimi soruyorum sağolsunlar cevaplıyorlar iyiler yani.O da var ben zaten her gitmem de bi sorun yaşayıp geliyorum
Ya bizim ebeler çok garip saldırıyorlar resmen uyuz oluyorumBizim buradakiler çok iyi her istediğimi soruyorum sağolsunlar cevaplıyorlar iyiler yani.
Ablamın gittiği aile hekimliği uzun uzun anlatıp konuşuyor.Çok güzel
ilgileniyorlarmış. Bizim aile hekimimize de ben ilaçları söylüyorum öyle yazıyo
Biri de iyi işitmiyo kesinlikle onun dediği olacak. Karşılarına alıp sohbet ediyorlar ama teşhis falan hiçte iyi değiller.Çokta şikayetlenirler Valla mis gibi işleri var.
Millet ağzını açıpta birşey diyemiyor
Bizimki de çok iyi 10 senedir tanışıyoruz yaşıt çocuklarımız da var arkadaş olduk artıkYa bizim ebeler çok garip saldırıyorlar resmen uyuz oluyorum
Ne güzel vallaBizimki de çok iyi 10 senedir tanışıyoruz yaşıt çocuklarımız da var arkadaş olduk artık
Bizim de sağlık ocağında bi kız var öyle. Manyak mıdır nedir durduk yere ters ters konuşuyor. Bi soru soruyorum salak salak cevaplar. İnadına teşekkür edip çıkıyorum belki utanır diye ama nerde.Ya bizim ebeler çok garip saldırıyorlar resmen uyuz oluyorum
Teneffus senin bebe sonradan alerjik oldu bide dimi bacim. Allahtan reva mi ya. Bende aşı sonrasi ne tepkiler gordum de konduramadim. Benim guvenim kalmadi artikBenim eşimin arkadaşı yaptırmadı şimdi bakıyorum da sanki doğru olan onların kararı gibi.
Benim kız 2.ay aşısından sonra alerjisi arttı.Hatta aşı sonrası kaka rengi falan değişiyordu.
Kimseyi yanlış yönlendirmim ama ne biliyim güven vermiyor bana da artık.
Üfff aynı yaa deli oluyorumBizim de sağlık ocağında bi kız var öyle. Manyak mıdır nedir durduk yere ters ters konuşuyor. Bi soru soruyorum salak salak cevaplar. İnadına teşekkür edip çıkıyorum belki utanır diye ama nerde.
İçimden hoşt köpek diyesim geliyo deli midir nedir
Aa tamam o zaman yarın toprak alayım dikeyim bakayım inşallah tutarlar yaArkadaki crasula ovata para ağacı deniyor büyümüş hali çok güzel oluyor
Ön sol crasula perforata uzuyor kestiğin yerden yine çıkıyor diktiğin yerde tutuyor
Ön sağ sanırım bronze yanlış görmüyosam kahverengi kızılımsı bronz bir rengi oluyor
Hepsi dışarda durur don olmadığı hava 0 ın altına düşmediği sürece bazıları ona bile dayanıklı.
Ful güneş alan, yarım güneş alan istediğin yere koyabilirsin kapalı balkonda da olur ev gibi sıcak olmaz iyi olur ama dipte durmasın güneş görsün.
Toprak karışımı yapmaya uğraşma hazır sukulent toprağı al. Bunları o minik saksıdan çıkar o sıkışık toprağı temizle sadece kök kalsın.
Kökler koparsa falan sorun yok yeniler o kendini.
Toprağa dikip parmakla ya da çay kaşığıyla falan bastırıp düzelticeksin ve cansuyu vermiyceksin en ilk bakım kuralı bu. 5 gün ya da 1 hafta sonra su vericeksin. Ondan sonrada kurudukça.
Tutar kukrişim hiç düşünme tutmaz diye.Aa tamam o zaman yarın toprak alayım dikeyim bakayım inşallah tutarlar ya
Sağol canım
Diğer çeşitlerini de alayım o zaman bari yarına kaldı iseTutar kukrişim hiç düşünme tutmaz diye.
Buruşsa bile suyu görünce canlanır yaprakları.
O kuru toprağa koyuyoruz ya orda kök yapıyo bunlar su dökersen kök yapamadan çürüyor.
Hepsini aynı yere de dikebilirsin ayrı ayrı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?