- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.948
- 698
Heemeenn dünkünüde yapamadım onlarıda halledeyim27 aralık ödevi
Baharatlıkları silmek.
Küçük ev aletlerini silmek.(mutfak)
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
Eskiden nadiren değildi sadece tani konmuyor du şu an 40 yaşını geçmiş kişiler bebeklikten beri alerjisi olduğunu öğreniyor50 günlüktü sanırım ama sonradan ortaya çıkan çok bebek var.
Ablamın bebeği 4,5 aylık dün kakasında kan gördü moralim bozuldu valla inş. Alerji değildir ne kadar çok bebekte oluyor alerji ben çok şaşkınım.
Eskiden çok değildi nadiren görünüyordu.
Saklama kabında da olur çift poşete kayupda soğuyunca yada ılık koy çok sıcak koymak iyi olmuyorKeki buzluga nasil koyayim
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korumuş beterinden. Allah şifa versin inşallah
Çok teşekkür ederim güzel dualarınız için. Allah razı olsun.Tekrar çok geçmiş olsun, Rabbim korusun senide aileni de, tez vakitte hayırlı şifalar versin. İş kazası deyince içim cız etti, ekmek nasıl zor kazanılıyor, Allahım yardımcınız olsun, çok güzel günler göstersin
Keki buzluga nasil koyayim
Kız ödüm koptu bir sey oldu sandimAcilllllll
Bu da crasula pinhancım marnieri çok tatlışEki Görüntüle 3182916 Eki Görüntüle 3182915
Bonus
Bu da benim çiçeğim adı sanı nedir bilmem. Eşimin halası vermişti minicik bir köktü böyle büyüdü, tatlış birşey. Camda duruyor pek de su istemiyor.
Büyüğün boğazı mı kötü neyi var geçmiş olsun yaBüyük evde küçük okulda
ne cok sey biliyorsun sen şu sukulentler hakkindaBu da crasula pinhancım marnieri çok tatlıştırtıl sukulent de deniyor yanlış görmüyorsam cam dışına koyarsan yer varsa daha güzel büyür yaprak araları sık sık olur kenarları kızarır çizgi gibi olur.
Saksıda boş kalan yerlere diğer uzayan yerlerden kesip dikebilirsin.
Çiçek açıyor bunlar yazın
Çok güzeller penyezcim güle güle kullan hiç yorulmadan
Bonusum sağol canım tsk. ettim her türlü detarjan ile kullanabilir miyimÇok güzeller penyezcim güle güle kullan hiç yorulmadan
Bende veriyorum her gitmem de mutlaka bi tartışıyoruzNe demek saldırıyorlar kim veriyormuş onlara o hakkı
İyi ki bana denk gelmiyor kim nasıl muamele ediyorsa aynı karşılığı veririm.
Güle güle kullan canım
Güle güle kullan abliş bende de pella vardı bi kaç kere deterjanla yıkandı özelliği gitti dün bende sipariş verdim bunlardan
No deterjanBonusum sağol canım tsk. ettim her türlü detarjan ile kullanabilir miyimYoksa sadece duru suyla mu kullanılıyor
Yazık etmeyeyim bezleri
Bonusum sağol canım tsk. ettim her türlü detarjan ile kullanabilir miyimYoksa sadece duru suyla mu kullanılıyor
Yazık etmeyeyim bezleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?