- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Ay ne tatliş çiçekmiş.Bu da crasula pinhancım marnieri çok tatlıştırtıl sukulent de deniyor yanlış görmüyorsam cam dışına koyarsan yer varsa daha güzel büyür yaprak araları sık sık olur kenarları kızarır çizgi gibi olur.
Saksıda boş kalan yerlere diğer uzayan yerlerden kesip dikebilirsin.
Çiçek açıyor bunlar yazın
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Sağol canım indirim vardi kaptımHayırlı olsun güle güle kullan.
Bende istiyorummkafam o kadar yoğun ki fırsat bulup istetemedim.
Yalnız renkleri harika
Ay harikaaaBu da crasula pinhancım marnieri çok tatlıştırtıl sukulent de deniyor yanlış görmüyorsam cam dışına koyarsan yer varsa daha güzel büyür yaprak araları sık sık olur kenarları kızarır çizgi gibi olur.
Saksıda boş kalan yerlere diğer uzayan yerlerden kesip dikebilirsin.
Çiçek açıyor bunlar yazın
Ben detarjan olarak mikrotem genel temizlik kullanıyorum. Toz alırken cam silerken yer zemininde. bu beze zarar verirmi acabaNo deterjanben bu farmasi falan o deterjanlarla kullanıyordum aldığım kişi o olur demişti. Diğer türlü önermiyorlar
Su çok sıkıntı dün barajın ordan geçtim su az dolmamış pancar ve patetes ekimi yasakmış su azlığındanNego Suyunuz ne alemde canım?
İçerde de baya iyi olmuş canım camdan güneş aldı demek.Ay harikaaa
Çok teşekkürler Bonuscum
Camın dışında yer var, üşür mü diye düşündüm ama üşümezse koyayım. Çiçek de açacak he, süper, açmasa da süper zaten.
Şimdi daha bi sevdim hakkında bilgi edinince
Kolay gelsin canım mutfağı topla yemeği ocağa koy tamamdır gerisi gelirEv öyle dağılmış ki nereden başlasam şaşırdım kaldım
1 saat maratona çıkalım mıEv öyle dağılmış ki nereden başlasam şaşırdım kaldım
Oda oda toplasan işin kolaylaşırEv öyle dağılmış ki nereden başlasam şaşırdım kaldım
Kimyasal yoksa olurBen detarjan olarak mikrotem genel temizlik kullanıyorum. Toz alırken cam silerken yer zemininde. bu beze zarar verirmi acaba
Hemen bakıyorum varmi kimyasal işyerinde de var detarjandanKimyasal yoksa olur
Kimyasal yoksa olur
Hemen bakıyorum varmi kimyasal işyerinde de var detarjandan
A ha ha su kesildi tam düzenlerken şaka gibiBuzdolabını silip düzenleyeyim
Allahım sen hayırlı rahmet yağdır bol bol kar yağdırSu çok sıkıntı dün barajın ordan geçtim su az dolmamış pancar ve patetes ekimi yasakmış su azlığından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?