Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hee delleniyim de sonra manşetlere cikiyim

Anaa sen mesajı gördün de esprisine yazdin sandım ben gerçekten yuh onca yemek arasından nasıl denk geldi tövbeler olsun
Akşamdan aklımdaydı
Dün sebze tavuk vs almamış eşim dedim ben ne pişiricem herif taş mı derken aklıma geldi

Son düzenleme:
İyi yapmışlar o patates için bilinçsiz su kullana kullana kuruttular.
Sivas ın büyük çoğunluğu çiftçilik ile geçiniyor üstelik patates ekimi için tarla 2 sene boş beklemeli kalite ve verim için ... denetleme ile çözüm bulmalılar sonra fiyatlar daha da artacak

Kimyager değilim ama şair burada bolca kimyasaldan bahsetmiş
Bezi ben sadece ılık suyla kullanıyorum, temizlik malzemesi kullanmak özelliğini bozuyor:)
Tsk.ettim canım konu anlaşıldı. bezleri riske atmayayım ılık duru suya talim

Eskiden nadiren değildi sadece tani konmuyor du şu an 40 yaşını geçmiş kişiler bebeklikten beri alerjisi olduğunu öğreniyor
Alerji 30 yaşından sonra da çıkabiliyor yani bende yoktu nasıl oldu diyor bazı insanlar. Çol normal artık çünkü hayatımız kimyasal dolu maalesef.

Sivas ın büyük çoğunluğu çiftçilik ile geçiniyor üstelik patates ekimi için tarla 2 sene boş beklemeli kalite ve verim için ... denetleme ile çözüm bulmalılar sonra fiyatlar daha da artacak
Bilinçli kullanmayı bilecekler aç gözlülük etmeyecekler sonra hem kendileri hem herkes mağdur olur böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…