- 2 Ağustos 2013
- 38.474
- 129.822
- 798
Bilemedim
İyi yapmışlar o patates için bilinçsiz su kullana kullana kuruttular.Su çok sıkıntı dün barajın ordan geçtim su az dolmamış pancar ve patetes ekimi yasakmış su azlığından
Kafasına göre takılıyorNego Suyunuz ne alemde canım?
Ödevleri aldım kaptanım27 aralık ödevi
Baharatlıkları silmek.
Küçük ev aletlerini silmek.(mutfak)
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Kimyager değilim ama şair burada bolca kimyasaldan bahsetmiş
Akşamdan aklımdaydıHee delleniyim de sonra manşetlere cikiyim
Anaa sen mesajı gördün de esprisine yazdin sandım bengerçekten yuh onca yemek arasından nasıl denk geldi tövbeler olsun
YaptımBen de yapayım
Perde mi yıkanacakKizlar acil acillllll
Sivas ın büyük çoğunluğu çiftçilik ile geçiniyor üstelik patates ekimi için tarla 2 sene boş beklemeli kalite ve verim için ... denetleme ile çözüm bulmalılar sonra fiyatlar daha da artacakİyi yapmışlar o patates için bilinçsiz su kullana kullana kuruttular.
Pişirip koyuyorum işte buzdolabı poşetine sıra sıra diz. Çift poşet kullan koku sinmesin.Keki buzluga nasil koyayim
Tsk.ettim canım konu anlaşıldı. bezleri riske atmayayım ılık duru suya talimKimyager değilim ama şair burada bolca kimyasaldan bahsetmiş
Bezi ben sadece ılık suyla kullanıyorum, temizlik malzemesi kullanmak özelliğini bozuyor:)
Alerji 30 yaşından sonra da çıkabiliyor yani bende yoktu nasıl oldu diyor bazı insanlar. Çol normal artık çünkü hayatımız kimyasal dolu maalesef.Eskiden nadiren değildi sadece tani konmuyor du şu an 40 yaşını geçmiş kişiler bebeklikten beri alerjisi olduğunu öğreniyor
Boğazdı o geçti burnu ve öksürük kaldıBüyüğün boğazı mı kötü neyi var geçmiş olsun ya
Güle güle kullan canım gıcırdasın evin
Baharatlarliklari alayim27 aralık ödevi
Baharatlıkları silmek.
Küçük ev aletlerini silmek.(mutfak)
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
Bilinçli kullanmayı bilecekler aç gözlülük etmeyecekler sonra hem kendileri hem herkes mağdur olur böyle.Sivas ın büyük çoğunluğu çiftçilik ile geçiniyor üstelik patates ekimi için tarla 2 sene boş beklemeli kalite ve verim için ... denetleme ile çözüm bulmalılar sonra fiyatlar daha da artacak
Sağol başkanım tsk.ettim gıcırdasınGüle güle kullan canım gıcırdasın evin
Ne pişirdinHellooo, dun yemekli misafirim vardı cok yorgunum hala, kahve icip kendime gelmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?