Gule gule kullan
Ne ozelligi var kizlar banada diyin heleGüle güle kullan abliş bende de pella vardı bi kaç kere deterjanla yıkandı özelliği gitti dün bende sipariş verdim bunlardan
4 kaşık corbasi, firinda mantar,patlicanli kiymali sallamasyon bir firin yemegiNe pişirdin
Negooooooooo ne güzel perde yikadik senle dimi negosummmmPerde mi yıkanacak
Tarla sahipleri hiç madur olmuyor bu karar öncesi ne ekecegini bildirdiği için devletten para alacaklar .....çaba ya giden ekime söküme gidenler mağdur olucak çevremde bu şekilde evinin geçimini sağlayanlar varBilinçli kullanmayı bilecekler aç gözlülük etmeyecekler sonra hem kendileri hem herkes mağdur olur böyle.
Dilimleyip buzluk poşetiyle koyuyorum ben, çıkarınca ısıtıyorum mis gibi oluyor
Kız ödüm koptu bir sey oldu sandim
Keki ben de bi iki kere dilimleyip soğuk halde koydum, ya saklama kabına ya da buzdolabı poşetine.
Tamam canoskiler sogudu dilimledim koydum saklama kabinaPişirip koyuyorum işte buzdolabı poşetine sıra sıra diz. Çift poşet kullan koku sinmesin.
Nörüyon kız yerleşebildin miTamam canoskiler sogudu dilimledim koydum saklama kabina
Unutmak mümkün değilNegooooooooo ne güzel perde yikadik senle dimi negosummmm
Yemeği koydum evet sadece o önemliKolay gelsin canım mutfağı topla yemeği ocağa koy tamamdır gerisi gelir
Gittin mi1 saat maratona çıkalım mı
Öyle yaptım şimdilik bugün sadece toplamaya ayırdım zatenOda oda toplasan işin kolaylaşır
AmiiiiinnnnnAllahım sen hayırlı rahmet yağdır bol bol kar yağdır
Kim ne atmış kuzu :/Lavobom tıkandı 3 gün bakmadım sadece ya bı insan eline ne geçerse atar mı içine
Ya hu iyi tamam da su olmazsa hiç olamayacak zaten o ekim bilinçli sulamayı öğrenmek zorundalar. Bir taraf olmazken diğer tarafın mağdur olmasına gerek yok. Kimse olmasın mağdur herkes yapsın üstüne düşeni.Tarla sahipleri hiç madur olmuyor bu karar öncesi ne ekecegini bildirdiği için devletten para alacaklar .....çaba ya giden ekime söküme gidenler mağdur olucak çevremde bu şekilde evinin geçimini sağlayanlar var
Evde değildim haftasonu çocuklarla babaları evdeydi çay dökmüş bolcaKim ne atmış kuzu :/
Erkekse atarLavobom tıkandı 3 gün bakmadım sadece ya bı insan eline ne geçerse atar mı içine
Boruyu söküp midesine salmamak için zor tutuyorum kendimiErkekse atar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?