Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bilinçli kullanmayı bilecekler aç gözlülük etmeyecekler sonra hem kendileri hem herkes mağdur olur böyle.
Tarla sahipleri hiç madur olmuyor bu karar öncesi ne ekecegini bildirdiği için devletten para alacaklar .....çaba ya giden ekime söküme gidenler mağdur olucak çevremde bu şekilde evinin geçimini sağlayanlar var

Dilimleyip buzluk poşetiyle koyuyorum ben, çıkarınca ısıtıyorum mis gibi oluyor

Kız ödüm koptu bir sey oldu sandim

Keki ben de bi iki kere dilimleyip soğuk halde koydum, ya saklama kabına ya da buzdolabı poşetine.

Pişirip koyuyorum işte buzdolabı poşetine sıra sıra diz. Çift poşet kullan koku sinmesin.
Tamam canoskiler sogudu dilimledim koydum saklama kabina

Makineye çamaşır attım sabah
Çocukları yolladım
Astım kuruyanlari kaldırdım
Kızımi yıkadım yatırdım hastaydı
Yemek koydum
Çamaşır astım tekrar
Nevresimleri değiştirdim çıkardıklarımi yıkadım
Makine boşalttım akşamdan kalanlar vardı onlari kaldırdım
Odaları topladım
Kitaplık dağılmış düzenledim
Buzdolabını duzenledim
Sutu bitirmemisler sütlaç yaptım
Arada lavoboyla uğraştım bela oldu başıma 3 kez lavobo açıcı döktüm ne var orda ya anlamadım

Tarla sahipleri hiç madur olmuyor bu karar öncesi ne ekecegini bildirdiği için devletten para alacaklar .....çaba ya giden ekime söküme gidenler mağdur olucak çevremde bu şekilde evinin geçimini sağlayanlar var
Ya hu iyi tamam da su olmazsa hiç olamayacak zaten o ekim bilinçli sulamayı öğrenmek zorundalar. Bir taraf olmazken diğer tarafın mağdur olmasına gerek yok. Kimse olmasın mağdur herkes yapsın üstüne düşeni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…