- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Anaaa 3 sanıyorumAy yok kız
2tane var 1oglan bi kiz
Kv ile telefonlaşıyoruz su için sürekli, aradı bugün gidecek miydi daha akşam geldi tuvaleti falan temizleyecektim diyor. Dedim akşam gelince temizledim ben ,kokusu geldi aşağıya güzelce diyorCanımı çektirdin nego banyo tuvaleti çamaşır suyuna boğdum kocam bayılacak kokusuna
Gel gel ben hiç sevmem zatenGeliyim misu getiririm gelirken
Hele muhabbete heleeKv ile telefonlaşıyoruz su için sürekli, aradı bugün gidecek miydi daha akşam geldi tuvaleti falan temizleyecektim diyor. Dedim akşam gelince temizledim ben ,kokusu geldi aşağıya güzelce diyor
Babanda söyleniyorum diye bana kızıyor dedi aman onlar ne anlar bütün yük bizde anca batırmayı bilirler dedim, he he diyor
Benimki nasıl Erzurumlu şunun kadar kibar oturduğunu görmedim ama kuzenler var aynen böyleler
Ooo aman efendim su kesintisi size yaramışKv ile telefonlaşıyoruz su için sürekli, aradı bugün gidecek miydi daha akşam geldi tuvaleti falan temizleyecektim diyor. Dedim akşam gelince temizledim ben ,kokusu geldi aşağıya güzelce diyor
Babanda söyleniyorum diye bana kızıyor dedi aman onlar ne anlar bütün yük bizde anca batırmayı bilirler dedim, he he diyor
Dur ben de kalkayım bi çamaşır suyu yapayım canım çekti..Canımı çektirdin nego banyo tuvaleti çamaşır suyuna boğdum kocam bayılacak kokusuna
Yaa kıyamamm yok mu yakında kimseBiri bana yemek yapsın
Son sürümler bir miktar kibarBenimki nasıl Erzurumlu şunun kadar kibar oturduğunu görmedim ama kuzenler var aynen böyleler
Nooo herkes terk etti hiç böyle hayal etmemiştimYaa kıyamamm yok mu yakında kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?