Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerinize sağlık
Kızınıza da geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlanır.
Apartmanda yaşıyorsanız tıkanıklık sizden kaynaklanmıyor olabilir.
Ben yakın zamanda lavaboyu ne yapsam açamadım. Kullanmadığım lavabo açıcı ve yağ çözücü kalmadı. Eşim komple lavabo altını söktü o şekilde de temizledik, olmadı. Tesisatçı çağırdık, robot ile benim lavabo altından 4 metre ilerisindeki tıkanıklığı açtı. Benim lavabonun 4 metre altı komşu değil midir yani? Gittik iki alt komşunun tesisatını açtık

Teşekkür ederim. Evet bizde öyle komple döktük söktük muhtemelen ya binadan kaynaklı. Tertemiz olduğu halde hâlâ yavaş gidiyor su. Ev sahibini aradık olur öyle arada bu mevsimde oluyormuş içimi rahatlattı bey amca

Ya ben onu denedim bir defa iki ayağımla yapmaya çalışmıştım deli gibi acayip bişey çıkıyor
Gündelik hayattaki basit alışkanlıkların beden sağlığına farklı etkileri olabiliyor
Kilosundan dolayı eğilmeden ayağıyla silen bir tanıdığımın iki diz kapağı da aşınmıştı, hem kilodan hem uzun yıllardır o yaptığı hareketten.

Tam 6 paket döktüm

Ortak noktamız olmasın böyle bişey ne çıktığını soylesem olduğunuz yere oğürebilirsiniz kocamın pek suçu yokmuş ama ona yaptırdım
Ayy çok merak ettim
İyi bari çözülmesine sevindim
Benim bu apartmanda da giderler iyi değil çok tırsıyorum. Tesisat sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…