- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Gelip sevip gitmelerini tattın mi pekiNooo herkes terk etti hiç böyle hayal etmemiştim
O zaman ya dışarıdan söylicen ya kocayı beklicenNooo herkes terk etti hiç böyle hayal etmemiştim
Gelip sevip gitmelerini tattın mi peki
İz leke bırakmıyor camda aynada sadece suyla yıkayıp siliyorsun kurulama yokGule gule kullan
Ne ozelligi var kizlar banada diyin hele
4 kaşık corbasi, firinda mantar,patlicanli kiymali sallamasyon bir firin yemegipilav salata
Duy da inanmaKalkamıyorum
Ne kötü bir durum. Vardır bunda da bir hayırÇok sinirim bozuldu kızlar .... İşler o kadar aksadiki
Güya prof diye güvendiğiimiz hoca baştan savma yapmış herşeyi
Başa sardı herşey
Ayy acayip sinirlerim bozuldu esiminde benim de bakalm hayırlısı
Şifa olsun kuzuyasweetgirlcandy gittim yaptirdim aşıyı.
Gerçekten annelik öyle birsey ki ne yapsan vicdanın seni bir sekilde dürtüyor.
Dedim yapmasam şimdi allah korusun hastalanir ben asi yapmadim diye ağır atlatir dayanamam.
Eee asılara da artik guvenim yok ama aleni bir sekilde insanlara bu kotulugu yapmazlar diye düşünüyorum.
Allaha havale ediyorum herseyi. O benden iyi bilir.
Cok etkilendi agirlik çöktü uyudu hemen. Allah yavrularımızi korusun inşallah
Selizzzz keşke yakınında olsam valla her gün taşırdim taze tazeNooo herkes terk etti hiç böyle hayal etmemiştim
Amin canim benim aminnnŞifa olsun kuzuya
Seninkine Sivaslılık bulaşmışBenimki nasıl Erzurumlu şunun kadar kibar oturduğunu görmedim ama kuzenler var aynen böyleler
Biz konuşuruz hep zaten, gidip gelmiyoruz öyle sadeceOoo aman efendim su kesintisi size yaramış
Aman tu tu maşallah.
E napıyım arada selam bile çakmıyorsun zalım rahatsız etmeyeyim madem dedimVay beni etiketten çıkarmışNego sen de terk et beni beni tamam
Üç çıktı ağzımdan ben bilmem
Allah olmayanlara versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?