- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Bende devam ediyorum tinnoşum senle eşimin işi vardı geldi gitti süpürge yapim
Evet evet büyük ihtimalle binanın tesisatindan kaynaklı canım.Teşekkür ederim. Evet bizde öyle komple döktük söktükmuhtemelen ya binadan kaynaklı. Tertemiz olduğu halde hâlâ yavaş gidiyor su. Ev sahibini aradık olur öyle arada bu mevsimde oluyormuş içimi rahatlattı bey amca
Gidelimmm bonusummm
O nasıl bir ödevmiş yahu?Ödev vermenin amacı aileleri yıkmak olmalı başka açıklaması yok şu an gözümde
Adres ver hemen çözeyim kafanı bozanıKafam çok bozuk sinirliyim iyi gelir belki kalktım ❤
Adres ver hemen çözeyim kafanı bozanı
Hiç bir evde huzurla ödev yapıldığını sanmıyorum.O nasıl bir ödevmiş yahu?
Hamam bocekssssAyy çok merak ettim
İyi bari çözülmesine sevindim
Benim bu apartmanda da giderler iyi değil çok tırsıyorum. Tesisat sıkıntılı.
Bende geçen gün konuştum öğretmenle artık. Çocuk 10 sayfa var diye seviniyor hale geldi öyle üzüldüm kiHiç bir evde huzurla ödev yapıldığını sanmıyorum.
Çocuklar bıkıyor evde istemiyorlar yapmak.
Tekrar olur onlar için diyordum ama çok da doğru olmadığını düşünüyorum.
Ben daha mutlu bir anne çocuk ilişkisine sahip olurdum ödevler olmasaydı. Hadi oluyor bari çok az olsaydı.
4 cümle yazsaydı mesela 14 cümle değil. Belki çocukta bıkmazdı o zaman.
Zaten en önemlisi ilk alım yani derste gördüğü aldığı bunlar tekrar
Amin amin valla bende öyleyim ne yapsam ki diyorum ama en son yaptırıyorum ya bişey olur korkusuyla. Şifa olsun antikor olsun yavrumasweetgirlcandy gittim yaptirdim aşıyı.
Gerçekten annelik öyle birsey ki ne yapsan vicdanın seni bir sekilde dürtüyor.
Dedim yapmasam şimdi allah korusun hastalanir ben asi yapmadim diye ağır atlatir dayanamam.
Eee asılara da artik guvenim yok ama aleni bir sekilde insanlara bu kotulugu yapmazlar diye düşünüyorum.
Allaha havale ediyorum herseyi. O benden iyi bilir.
Cok etkilendi agirlik çöktü uyudu hemen. Allah yavrularımızi korusun inşallah
Kuruyanları topladımSabah kahvaltıya tost ve patates kızartması yaptım
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım
Makinayı doldurdum
Bütün çarşaf ve yastık kılıflarını çıkardım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Astım , yine doldurdum çalıştırdım
Oğlumu okuldan alıp geldim birazdan devam edicem.
Aşkolson, o etiketi görmek yaşadığımı hissettiriyor bana, etiketle ulan beniE napıyım arada selam bile çakmıyorsun zalım rahatsız etmeyeyim madem dedim
Hiç bir evde huzurla ödev yapıldığını sanmıyorum.
Ben daha mutlu bir anne çocuk ilişkisine sahip olurdum ödevler olmasaydı. Hadi oluyor bari çok az olsaydı.
Çokmuş ya konuşsanız, benimki bugün iki fotokopiye çok dedi. Öğretmene söyler misin bir fotokopi versin diyorBende geçen gün konuştum öğretmenle artık. Çocuk 10 sayfa var diye seviniyor hale geldi öyle üzüldüm ki
Olur ulaAşkolson, o etiketi görmek yaşadığımı hissettiriyor bana, etiketle ulan beni
Çok haklısınızHiç bir evde huzurla ödev yapıldığını sanmıyorum.
Tamda canım çayın yanına abur cubur istiyordu oğlan dedesigilde gelse de markete gitsek diyodum.Ben kilo vermişim çay yanında(abur cubur yerine) buğday kavurgası yiyorum çok tok tutuyor onun dışında beslenmemde değişiklik yok
Ya iki gündür aklımda haşhaşla değilde tahinle yapsam diyordumGittim hamur mayaladım.
Haşhaşlı poğaça yaptım
İflah olmaz bir pisboğazım
Fırındalar şimdi.
Hem beslenme olur hem de işte gözüm doyar.
Daha da bişey yapmam.
Ortalığı topladım.
Bebikolar yatsın kocamla çay içerim ayaklarımı uzatıp
Çok yazmayı sevmiyorlarÇokmuş ya konuşsanız, benimki bugün iki fotokopiye çok dedi. Öğretmene söyler misin bir fotokopi versin diyorrahatsızlığını kendin dile getirebilirsin yarın konuş öğretmeninle dedim. Bitirince çok kolaymış ondan iki tane vermiş diyor
Ben kitap özeti yazmaya karşıyım haftada bir falan oluyor gerçi ama onda çok geriliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?