- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Kocasına çok düşkün biGittim hamur mayaladım.
Haşhaşlı poğaça yaptım
İflah olmaz bir pisboğazım
Fırındalar şimdi.
Hem beslenme olur hem de işte gözüm doyar.
Daha da bişey yapmam.
Ortalığı topladım.
Bebikolar yatsın kocamla çay içerim ayaklarımı uzatıp
Büyük kızım onun yüzünden kitaptan soğudu öğretmen çok iyiydi ama takılmıştı o konuda 2.sınıf pandemi birde hatırlamak bile istemiyorumÇokmuş ya konuşsanız, benimki bugün iki fotokopiye çok dedi. Öğretmene söyler misin bir fotokopi versin diyorrahatsızlığını kendin dile getirebilirsin yarın konuş öğretmeninle dedim. Bitirince çok kolaymış ondan iki tane vermiş diyor
Ben kitap özeti yazmaya karşıyım haftada bir falan oluyor gerçi ama onda çok geriliyoruz.
Öyle de akıllılarÇok yazmayı sevmiyorlar
Benimki belli kelimlerin geçtiği bir hikaye yazmış, hikayenin sonuna (Kısaltılmıştır) yazıp adını yazıp imza atmış.
"Bu nedir, uzun metin nerede?" dedim.
"Hani Türkçe kitabında yazıların altında var ya bu da öyle işte " diyor
Valla isterse haksız desinler bir evin bir anasıyam haklıyamÇok haklısınızödevde amaç konu tekrarı, pekiştirme ve yeni konuya hazırlık olmalı, bezdirmek değil.
Anne çocuk ilişkiniz ödevle sarsılmasın.
Küçük yaş grubunda amaç sorumluluk sahibi olmayı, zamanı yönetmeyi öğrenmek. Benim minik ilkokulda, sadece yardım istediğinde yardımcı oluyorum ben. Ödevinin ne olduğu, takibi onun sorumluluğunda. Bazen pano vs çalışması oluyor, çocuğun yaptığının güzel olmadığını görüyorum, ama ne yaptıysa o.
Ödev miktarı artınca maalesef çocuk öğrenmekten zevk almıyor haklısınız
Girme kanıma an meselesi kurabiye yapmam bayılırım haşhaşlıyaGittim hamur mayaladım.
Haşhaşlı poğaça yaptım
Fırındalar şimdi.
Daha da bişey yapmam.
Ortalığı topladım.
Çok zekice maşallah..Çok yazmayı sevmiyorlar
Benimki belli kelimlerin geçtiği bir hikaye yazmış, hikayenin sonuna (Kısaltılmıştır) yazıp adını yazıp imza atmış.
Arada olduğu için ses etmedim ama sık olsa konuşurdum öğretmenle. Bence gerekli değil çünkü özetini anlatıyorlar bana zaten.Büyük kızım onun yüzünden kitaptan soğudu öğretmen çok iyiydi ama takılmıştı o konuda 2.sınıf pandemi birde hatırlamak bile istemiyorum
Etkinlikli set aldık küçüğe her cuma kitap değerlendirmesi oluyor sınav gibi en iyisi böyle anlayamamışsa zaten cevapları düzgün veremiyorArada olduğu için ses etmedim ama sık olsa konuşurdum öğretmenle. Bence gerekli değil çünkü özetini anlatıyorlar bana zaten.
Şükür ki şimdilik öyle abartılı ödevler vermedi bizim öğretmenimiz sadece 5 defa 10 defa okutunuz diye belirtiyor amaValla isterse haksız desinler bir evin bir anasıyam haklıyam
Şükür ki şimdilik öyle abartılı ödevler vermedi bizim öğretmenimiz sadece 5 defa 10 defa okutunuz diye belirtiyor ama
Çok sıkılıyor o sürede,ben bile sıkılıyorum.
Şimdi okuduğu kadarıyla metni baloncuk resimleri katılmış onları boyayın diye daha iyi oldu.
Konuştum vaktinde pek işe yaramadı. Biliyor odevlere ben çok önem verdiğimi asla yaptırmadan göndermedim aglasada yaptırdım. Madem tepki vermedi benim ödev şikayetime bende çocuk ne yapıyorsa, ağladığı zaman yarım biraktirdim öyle gitti. Anlamamış diye hep öğretmene yazdım. Yeni 10 sayfaya indi şükürÇokmuş ya konuşsanız, benimki bugün iki fotokopiye çok dedi. Öğretmene söyler misin bir fotokopi versin diyorrahatsızlığını kendin dile getirebilirsin yarın konuş öğretmeninle dedim. Bitirince çok kolaymış ondan iki tane vermiş diyor
Ben kitap özeti yazmaya karşıyım haftada bir falan oluyor gerçi ama onda çok geriliyoruz.
Bonuscum,Valla isterse haksız desinler bir evin bir anasıyam haklıyam
Ben sanırım nostaljik bir anneyimÇok zekice maşallah..
Çocukların böyle şeylerine bayılıyorum ya özellikle resim defterlerine de bakardım hayal güçleri çok tatlı geliyor.
Evet ya ezbere eğitim küçücük şeyler daha yavrucaklar çok beklenti var.Ya ezber konuşuyorlar 5-10 nedir? Mantık işi mi?
Eğitimlerini asla küçük görmüyorum sorumlulukları fazla çok kıymet veriyorum bütün öğretmenlere ama bazen ezbere söylüyorlar her şeyi.
Bu çocuklar bunu nasıl yapar diye değil bu yapılcak bitti.
Ney neyyy?
3 kereden fazla oku bakim bi cümleyi ne hissediceksin bişeyler değişebilir yani farklı yöntemler olabilir.
Ben sanırım nostaljik bir anneyim
Ders kitaplarında yazdıkları açık uçlu hoş cevapları sene sonunda kitap defter geri dönüşüme giderken kesip saklıyorum. İlginç şiir, resim, yanıt vs.
Kendi bullet journalım için arkadaşımın kızına minik resimler yaptırıyorum. Çocuklar çok güzeller ya
Tak picagiNikahlı kocam olur
Ayy aanammHamam bocekssss
Gittim hamur mayaladım.
Haşhaşlı poğaça yaptım
Fırındalar şimdi.
Daha da bişey yapmam.
Ortalığı topladım.
Tamda canım çayın yanına abur cubur istiyordu oğlan dedesigilde gelse de markete gitsek diyodum.
Ya iki gündür aklımda haşhaşla değilde tahinle yapsam diyordum
Eşim maç var diye birsuru abur cubur almış karşımda çıtır çıtır yiyor ondan kaçtım buraya geldim okuyum kafam dağılsın yemiyim diyeGirme kanıma an meselesi kurabiye yapmam bayılırım haşhaşlıya
Bu ödev konusunda kimi görsem sikayetci sistem baştan yanlış bizim zatenKonuştum vaktinde pek işe yaramadı. Biliyor odevlere ben çok önem verdiğimi asla yaptırmadan göndermedim aglasada yaptırdım. Madem tepki vermedi benim ödev şikayetime bende çocuk ne yapıyorsa, ağladığı zaman yarım biraktirdim öyle gitti. Anlamamış diye hep öğretmene yazdım. Yeni 10 sayfaya indi şükür
Yap yap Nego, yarın yapYa iki gündür aklımda haşhaşla değilde tahinle yapsam diyordum
Çok güldüm yaa çokÇok yazmayı sevmiyorlar
Aklında duracağına midende durmalı BonuscanGirme kanıma an meselesi kurabiye yapmam bayılırım haşhaşlıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?