Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kocasına çok düşkün bi Pinhan görüyorum.
Maşallah

Büyük kızım onun yüzünden kitaptan soğudu öğretmen çok iyiydi ama takılmıştı o konuda 2.sınıf pandemi birde hatırlamak bile istemiyorum

Öyle de akıllılar asla sevmiyor yazma deyince tüyleri diken diken oluyor tabii ödevi görünce benimde

Valla isterse haksız desinler bir evin bir anasıyam haklıyam

Girme kanıma an meselesi kurabiye yapmam bayılırım haşhaşlıya

Çok zekice maşallah..
Çocukların böyle şeylerine bayılıyorum ya özellikle resim defterlerine de bakardım hayal güçleri çok tatlı geliyor.

Büyük kızım onun yüzünden kitaptan soğudu öğretmen çok iyiydi ama takılmıştı o konuda 2.sınıf pandemi birde hatırlamak bile istemiyorum
Arada olduğu için ses etmedim ama sık olsa konuşurdum öğretmenle. Bence gerekli değil çünkü özetini anlatıyorlar bana zaten.

Arada olduğu için ses etmedim ama sık olsa konuşurdum öğretmenle. Bence gerekli değil çünkü özetini anlatıyorlar bana zaten.
Etkinlikli set aldık küçüğe her cuma kitap değerlendirmesi oluyor sınav gibi en iyisi böyle anlayamamışsa zaten cevapları düzgün veremiyor

Şükür ki şimdilik öyle abartılı ödevler vermedi bizim öğretmenimiz sadece 5 defa 10 defa okutunuz diye belirtiyor ama
Çok sıkılıyor o sürede,ben bile sıkılıyorum.
Şimdi okuduğu kadarıyla metni baloncuk resimleri katılmış onları boyayın diye daha iyi oldu.

Ya ezber konuşuyorlar 5-10 nedir? Mantık işi mi?
Eğitimlerini asla küçük görmüyorum sorumlulukları fazla çok kıymet veriyorum bütün öğretmenlere ama bazen ezbere söylüyorlar her şeyi.
Bu çocuklar bunu nasıl yapar diye değil bu yapılcak bitti.
Ney neyyy?

3 kereden fazla oku bakim bi cümleyi ne hissediceksin bişeyler değişebilir yani farklı yöntemler olabilir.

Konuştum vaktinde pek işe yaramadı. Biliyor odevlere ben çok önem verdiğimi asla yaptırmadan göndermedim aglasada yaptırdım. Madem tepki vermedi benim ödev şikayetime bende çocuk ne yapıyorsa, ağladığı zaman yarım biraktirdim öyle gitti. Anlamamış diye hep öğretmene yazdım. Yeni 10 sayfaya indi şükür

Bonuscum,
Birebir eşleşme de olur tabii ama üç evin bir anası isen o çok fena
Nego, lavabo, temizlik konusunda kayınvalidesi ile telefonlaşmış ya bizim iletişim TRT röportajı gibi artık

Çok zekice maşallah..
Çocukların böyle şeylerine bayılıyorum ya özellikle resim defterlerine de bakardım hayal güçleri çok tatlı geliyor.
Ben sanırım nostaljik bir anneyim
Ders kitaplarında yazdıkları açık uçlu hoş cevapları sene sonunda kitap defter geri dönüşüme giderken kesip saklıyorum. İlginç şiir, resim, yanıt vs.
Kendi bullet journalım için arkadaşımın kızına minik resimler yaptırıyorum. Çocuklar çok güzeller ya

Evet ya ezbere eğitim küçücük şeyler daha yavrucaklar çok beklenti var.

Nikahlı kocam olur
Tak picagi
Ayy aanamm

Tamda canım çayın yanına abur cubur istiyordu oğlan dedesigilde gelse de markete gitsek diyodum.

Ya iki gündür aklımda haşhaşla değilde tahinle yapsam diyordum

Eşim maç var diye birsuru abur cubur almış karşımda çıtır çıtır yiyor ondan kaçtım buraya geldim okuyum kafam dağılsın yemiyim diye
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor burda da millet haşhaşlı yapıyor işin tehlikeli yanı buzlukta haşhaşlı var yarabbelalemiin

Herkes birbirine kudurmayacak miyiz niloya diyor adeta

Bu ödev konusunda kimi görsem sikayetci sistem baştan yanlış bizim zaten

Ya iki gündür aklımda haşhaşla değilde tahinle yapsam diyordum
Yap yap Nego, yarın yap
Çok güldüm yaa çok Maşallah akıl küpüne
Kocasına çok düşkün bi Pinhan görüyorum.
Maşallah
Kocam da kocam ille de kocam
Ahaha seviyorum adamcığımı
Aklında duracağına midende durmalı Bonuscan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…