Kaderinden kaçamazsın civcivcimEşim maç var diye birsuru abur cubur almış karşımda çıtır çıtır yiyor ondan kaçtım buraya geldim okuyum kafam dağılsın yemiyim diye
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor burda da millet haşhaşlı yapıyor işin tehlikeli yanı buzlukta haşhaşlı var yarabbelalemiin
Herkes birbirine kudurmayacak miyiz niloya diyor adeta
Aynen aynen kesfetimde brownieler börekler havada ucusuyorKaderinden kaçamazsın civcivcim
Burdan da instagrama gir kesin orda da bulursun birşeyler
Ayyyy Aralıklı oruca başlamistim bende kek yapmaya kalkiyorum duramadim yineEşim maç var diye birsuru abur cubur almış karşımda çıtır çıtır yiyor ondan kaçtım buraya geldim okuyum kafam dağılsın yemiyim diye
Maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor burda da millet haşhaşlı yapıyor işin tehlikeli yanı buzlukta haşhaşlı var yarabbelalemiin
Burdan belli mutluluğunAynen aynen kesfetimde brownieler börekler havada ucusuyor
Ama ben şekersiz cayimla aşırı mutluyum şu an inanamazsın
Yapma kız zaten yatcaz 2 3 saate diren karşimAyyyy Aralıklı oruca başlamistim bende kek yapmaya kalkiyorum duramadim yine
Mutluluk gözyaşları onlarBurdan belli mutluluğun
Tak picagi
Ayy aanamm
Eşim maç var diye birsuru abur cubur almış karşımda çıtır çıtır yiyor ondan kaçtım buraya geldim okuyum kafam dağılsın yemiyim diye
Gel veriyimo maç zımbırtılarından ziflenmek istedim
Bulaşıkta çıkarmam pakette yerim dibinide sıyırırımGel veriyimçay da var
Hele minnoşBulaşıkta çıkarmam pakette yerim dibinide sıyırırım
Belli belli benim hoşuma gittiYap yap Nego, yarın yap
Çok güldüm yaa çokMaşallah akıl küpüne
Kocam da kocam ille de kocam
Ahaha seviyorum adamcığımı
Aklında duracağına midende durmalı Bonuscan
Sesli güldümBulaşıkta çıkarmam pakette yerim dibinide sıyırırım
Tek ben olamam o çubuk krakerin tuzunu falan kafaya dikenSesli güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?