Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sende ye herkes niyetleri bozdu bugün belli bir sen kaldın
Yok ben yicegim kadar yedim artık bi durmam lazım
Cuma günü tartilcam sonra kaçamak yaparım 1 tane henüz seçemedim hangi birini yapsam o kadar çok şey var ki aklımda
Ulaaa sayfayı yenilerken diyet topigine girdim noldu öyle be
Olumlama yaptım sene düşünce gücüylen

Aslında bu çok sağlıklı bir şey ama yağsız ve tuzsuz olursa

Susamlinin evet bir de cipsin dibinde kalan parçaları parmaginla toplamak birikmiş sosu hüpletmek

Maçtan iyidir be bacım
Aa yok civcivik ben maç çok severim.
Cimbomluyum.
C. Ronaldo ya hayranlık duyarım özellikle Filistin e yaptığı yardımlar kur an ı kerim okuması falan.
Muhammed Salah ta öyle.
Benden 2,5 yaş büyük abim var onunla çok izlerdik sokakta maç yapardık ondan kalma.
Basketbol voleybol da severim ablamlar voleybol severdi bahçede ip gerip oynardık acemice çok güzeldi ama yaa.,

Bizde tartılıyoruz kendini sıkarsan ödem olursun

Tatlı bişey yap Geçen gün senin topige girdim ve kilonu gördüm ondan israrim

Ya aslında ben de seviyorum sinirini falan atıyorsun izlerken
Ama habire maç olunca sarmıyor bayilazam artik

Sen bayağı bi biliyorsun bana bunları ara ara anlat benimkine hava atıyım ben de biliym diye

Abim olsun isterdim ben de hep

Anlat diyince aklıma kadınların ofsaytı anlatması geldi skeçlerde falanda çok değinilir ya.
Biz yeni evliyken eşim hiç maç izlemiyordu ben açıyordum adam bakmıyor sen takım tutmuyor musun dedim yok hayır dedi ben maç izlemem pek diye.
Ben şok aynen böyle hiç takım tutmayan erkek olur mu dedim nasıl maç izlemezsin diye.
Tabi sonradan alıştım.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…