100 estağfurullah çek geçerBiriniz mi ittiniz beni oraya
Uuu torpah başan negoyu nerde gördünNego Ya bak hele bi dilim pasta getiriyomu
Yok ben yicegim kadar yedim artık bi durmam lazımSende yeherkes niyetleri bozdu bugün belli bir sen kaldın
Olumlama yaptım sene düşünce gücüylenUlaaa sayfayı yenilerken diyet topigine girdim noldu öyle be
Huriye düriye aklıma geldi deUuu torpah başan negoyu nerde gördün
Aa yok civcivik ben maç çok severim.Aslında bu çok sağlıklı bir şey ama yağsız ve tuzsuz olursa
Susamlinin evetbir de cipsin dibinde kalan parçaları parmaginla toplamak birikmiş sosu hüpletmek
Maçtan iyidir be bacım
Bizde tartılıyoruz kendini sıkarsan ödem olursunYok ben yicegim kadar yedim artık bi durmam lazım
Cuma günü tartilcam sonra kaçamak yaparım 1 tanehenüz seçemedim hangi birini yapsam o kadar çok şey var ki aklımda
Olumlama yaptım sene düşünce gücüylen
Tatlı bişey yapYok ben yicegim kadar yedim artık bi durmam lazım
Cuma günü tartilcam sonra kaçamak yaparım 1 tanehenüz seçemedim hangi birini yapsam o kadar çok şey var ki aklımda
Olumlama yaptım sene düşünce gücüylen
Ya aslında ben de seviyorum sinirini falan atıyorsun izlerkenAa yok civcivik ben maç çok severim.
Cimbomluyum.
C. Ronaldo ya hayranlık duyarım özellikle Filistin e yaptığı yardımlar kur an ı kerim okuması falan.
Muhammed Salah ta öyle.
Benden 2,5 yaş büyük abim var onunla çok izlerdik sokakta maç yapardık ondan kalma.
Basketbol voleybol da severim ablamlar voleybol severdi bahçede ip gerip oynardık acemice çok güzeldi ama yaa.,
O zaten sülün gibi değil mi biz ne okuduk gız sayfalarca
Bizde tartılıyoruz kendini sıkarsan ödem olursun
Kilomun az olduğunu mu söyledin ben mi yanlış anladmTatlı bişey yapGeçen gün senin topige girdim ve kilonu gördüm ondan israrim
Ne anlamda kız kendimi sıkmamak icin yapacağım kaçamağın hayalini kuruyom işte bu benim terapi yöntemimBizde tartılıyoruz kendini sıkarsan ödem olursun
Amaçsızca takılıyorum şu an civcikim bana ciddi soru mu soruyon lan kıyamamNe anlamda kız kendimi sıkmamak icin yapacağım kaçamağın hayalini kuruyom işte bu benim terapi yöntemim
Benimki de Allah vergisi valla 6.5 kilo doğmuşum neydimValla Allah vergisi
Oha sezeryan deBenimki de Allah vergisi valla 6.5 kilo doğmuşum neydim
Anlat diyince aklıma kadınların ofsaytı anlatması geldi skeçlerde falanda çok değinilir ya.Ya aslında ben de seviyorum sinirini falan atıyorsun izlerken
Ama habire maç olunca sarmıyor bayilazam artik
Sen bayağı bi biliyorsun bana bunları ara ara anlat benimkine hava atıyım ben de biliym diye
Abim olsun isterdim ben de hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?