Hem sülün hem ofsayıtı biliyorAnlat diyince aklıma kadınların ofsaytı anlatması geldi skeçlerde falanda çok değinilir ya.
Biz yeni evliyken eşim hiç maç izlemiyordu ben açıyordum adam bakmıyor sen takım tutmuyor musun dedim yok hayır dedi ben maç izlemem pek diye.
Ben şokaynen böyle hiç takım tutmayan erkek olur mu dedim nasıl maç izlemezsin diye.
Tabi sonradan alıştım.,
Haykırdım
Şaka dimiBenimki de Allah vergisi valla 6.5 kilo doğmuşum neydim
Çok boylu poslu olmalısın maşallah canım.Benimki de Allah vergisi valla 6.5 kilo doğmuşum neydim
Ayy evet ofsaytı biliyorum masuscuktan bilmiyormuş gibi can cekissin diye maçın ortasında benimkine soruyordum ilk evlendiğimiz zamanlarAnlat diyince aklıma kadınların ofsaytı anlatması geldi skeçlerde falanda çok değinilir ya.
Biz yeni evliyken eşim hiç maç izlemiyordu ben açıyordum adam bakmıyor sen takım tutmuyor musun dedim yok hayır dedi ben maç izlemem pek diye.
Ben şokaynen böyle hiç takım tutmayan erkek olur mu dedim nasıl maç izlemezsin diye.
Tabi sonradan alıştım.,
Allahım affet çıkardığım ses içinÇok boylu poslu olmalısın maşallah canım.
Ben minyon sayılırım.
Boylu poslu muÇok boylu poslu olmalısın maşallah canım.
Ben minyon sayılırım.
Ağzını yediğimEvde doğmuşum hemde aslanlar gibi
Ya gözünü yerim devirme gözünü güldüm sadece
Bu akşam çok güldüm sayende Allah iyiliğini versin BonusHem sülün hem ofsayıtı biliyor
Ayy ben bir de erken doğmuşum 1 ay küvezde kalmışım o zamandan istememisim gelmeyi dünyaya da birakmamislar ki gideyimLoranın yarısı doğmuşum
Evlat işte doğmak zorunda napsın gadınGerçekten mi 6.5 ya biri beni aydınlatsın şaka yapiyorsunuz dicem ama 4 5 kilo oluyorsa 6.5 da olur gibi geliyor
Kordonu iki kere dolamışım da anlamamışlar beniAyy ben bir de erken doğmuşum 1 ay küvezde kalmışım o zamandan istememisim gelmeyi dünyaya da birakmamislar ki gideyim2 karismisim şimdi masallah
Valla benim de kahkahalarim icime kaçtı hep adam yanımda ne oldu dicek diyeBu akşam çok güldüm sayende Allah iyiliğini versin Bonus
Senin gibi arkadaşım olsun çok isterdim.
Tam kafa dengi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?