Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gerçekten mi 6.5 ya biri beni aydınlatsın şaka yapiyorsunuz dicem ama 4 5 kilo oluyorsa 6.5 da olur gibi geliyor
Valla Lora ne yapsa etse anneciğinin hakkını ödeyemez.
Ben 3,5 kilo zor taşıdım artık beni kurtarın diye doğuma gittim resmen.
E bunun suyu var eşi var kondom yani 2 kilo da onlar eder.
Lora seni kimseye göstermemişler tahminimce.
Aktif Lora senin çocuklarda büyük doğdu mu peki

Lora bence şu an zebra keki yemeye gitti
Nego da tahinli çörek yapıyor herkes yaptigini yiyor hunharca

Ay şu ödev konusuna bir de ben serzenişte bulunam.
Ödev çok vermez bizim öğretmen bak o konuda hakkını yemiyim kesinlikle. 2 sayfa fotokopi falan verir,zorlamaz.
Ama şu günlerde eve sınav gönderiyor. Evde çocuk kendisi çözecek, biz kontrol edip puanlıcaz.
E iyi hoş o da güzel de. Ben veli olarak tüm soruları çözmek, doğru cevapları bilmek zorunda mıyım? Belki bilemiyorum,yapamıyorum?
Hadi çok şükür anlıyoruz daha 3. Sınıf ama yine de bazen tuhaf geliyor bazı sorular. Değişmiş her şey.
Enteresan yaa..
Velinin bu kadar dahil edilmesi normal gelmiyor bana.
Maşallah diyeyim pek sorun yaşamıyoruz ama yine de ödev sorunu başlı başına dert.
Sizlerin konuşmasını geç gördüm ama çok katıldım açıkcası.

O öğretmenin işi ama ilk duydum bunu

Çok haklısın yani velilerin bildiği şey olur bilmediği sey olur ne gerek var ki

Taşıma konusunda hayal bile edemiyorum bende gerçekten çok zor olmuştur ama annem hep der en kolay sendin diye büyük oğlan uzun doğdu sadece kiloları normaldi. Bana cekmemisler şükür

3. sınıf velilerinin de yeni nesil sorularla tanışmasını hedef edinmiş gibi görünüyor
Veli grubunda bir veli cevap anahtarı hazırlayıp paylaşsa bari

Az önce benim büyük soru getirdi, "anne bu soru hakkında yorumun ne? diye. Sadece "ne?" Diyebildim.

Eklentiler

• IMG-20221227-WA0006.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…