Sağolasın bende iyi güldümBu akşam çok güldüm sayende Allah iyiliğini versin Bonus
Senin gibi arkadaşım olsun çok isterdim.
Tam kafa dengi
Valla Lora ne yapsa etse anneciğinin hakkını ödeyemez.Gerçekten mi 6.5 ya biri beni aydınlatsın şaka yapiyorsunuz dicem ama 4 5 kilo oluyorsa 6.5 da olur gibi geliyor
Acılara yürüyor korkmuyorum arada bi galbini yohluyorumAyy bonus sussinirlerim bozuldu kriz geliyor
Lora bence şu an zebra keki yemeye gittiValla Lora ne yapsa etse anneciğinin hakkını ödeyemez.
Ben 3,5 kilo zor taşıdım artık beni kurtarın diye doğuma gittim resmen.
E bunun suyu var eşi var kondom yani 2 kilo da onlar eder.
Lora seni kimseye göstermemişler tahminimce.
Aktif Lora senin çocuklarda büyük doğdu mu peki
Sahurda fena gülmüştük onu hatırladın mıAyy uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
O öğretmenin işi ama ilk duydum bunuAy şu ödev konusuna bir de ben serzenişte bulunam.
Ödev çok vermez bizim öğretmen bak o konuda hakkını yemiyim kesinlikle. 2 sayfa fotokopi falan verir,zorlamaz.
Ama şu günlerde eve sınav gönderiyor. Evde çocuk kendisi çözecek, biz kontrol edip puanlıcaz.
E iyi hoş o da güzel de. Ben veli olarak tüm soruları çözmek, doğru cevapları bilmek zorunda mıyım? Belki bilemiyorum,yapamıyorum?
Hadi çok şükür anlıyoruz daha 3. Sınıf ama yine de bazen tuhaf geliyor bazı sorular. Değişmiş her şey.
Enteresan yaa..
Velinin bu kadar dahil edilmesi normal gelmiyor bana.
Maşallah diyeyim pek sorun yaşamıyoruz ama yine de ödev sorunu başlı başına dert.
Sizlerin konuşmasını geç gördüm ama çok katıldım açıkcası.
Çok haklısın yani velilerin bildiği şey olur bilmediği sey olur ne gerek var kiAy şu ödev konusuna bir de ben serzenişte bulunam.
Ödev çok vermez bizim öğretmen bak o konuda hakkını yemiyim kesinlikle. 2 sayfa fotokopi falan verir,zorlamaz.
Ama şu günlerde eve sınav gönderiyor. Evde çocuk kendisi çözecek, biz kontrol edip puanlıcaz.
E iyi hoş o da güzel de. Ben veli olarak tüm soruları çözmek, doğru cevapları bilmek zorunda mıyım? Belki bilemiyorum,yapamıyorum?
Hadi çok şükür anlıyoruz daha 3. Sınıf ama yine de bazen tuhaf geliyor bazı sorular. Değişmiş her şey.
Enteresan yaa..
Maşallah diyeyim pek sorun yaşamıyoruz ama yine de ödev sorunu başlı başına dert.
Al bi düriye dahaHatirlamiyorum
Taşıma konusunda hayal bile edemiyorum bende gerçekten çok zor olmuştur ama annem hep der en kolay sendin diyeValla Lora ne yapsa etse anneciğinin hakkını ödeyemez.
Ben 3,5 kilo zor taşıdım artık beni kurtarın diye doğuma gittim resmen.
E bunun suyu var eşi var kondom yani 2 kilo da onlar eder.
Lora seni kimseye göstermemişler tahminimce.
Aktif Lora senin çocuklarda büyük doğdu mu peki
Düşünceli kadın seni örnek aliciiimÇamaşır bitmişti kurutucuya koydum bazılarını astım çıkanları katlıyoruz az bişey.
Evet az çamaşıra kurutucu çalıştırdım her şey beyim için
3. sınıf velilerinin de yeni nesil sorularla tanışmasını hedef edinmiş gibi görünüyorAy şu ödev konusuna bir de ben serzenişte bulunam.
Enteresan yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?