Düzenli Evimiz & Hayatımız

o nasıl soru ya Kaçıncı sınıf ?

Ayy bir de bu yeni nesiller çıktı başımıza ben eşşşek kadar oldum bize de kpssde soruyorlar bu hikayelerden bir de saçma sapan diyaloglar WhatsApp konuşması falan yapiyolar iki saat onu okuyup öyle soruya ulasiyorsun
Piskirdim çayımı ya izahda edemiyorum
Ben de instada komik bi caps gördum diyip duruyorum birazdan bakmaya gelecek yanıma

O öğretmenin işi ama ilk duydum bunu
Yaa işte fotokopi ödevini sınav gibi gönderiyor aslında aynı ödev mantığı ama biz çözüyoruz bu kez, puan falan veriyoruz.
Her soru kaç puan 100e tam bölünmüyor soru sayıları falan. Bunlarla uğraşıyoruz yaaa
Cevap anahtarı biziz yani
Öğretmen okulda sınav yapıyor bu ara
Evde de biz.

Of off şu an beni bir korku sardi gerçekten 4.sinifken dahi yetisemiyorum çok farklı geliyor. Eski aynı usûl sorular yok artık
Keşke çözemediğini getirse çok mutlu olurum, ben çözemesem de sorun değil. Yeter ki çözmeye çalışsın, çözemediğinin peşine düşsün.

7 sınıfta mı gidiyor oğlun benim büyük oğlan la yaşıt

Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
10. Sınıfta durulacak, sabır. Bir de LGS stresi ile 7. ve 8. Sınıf erkek çocukları en kuduruşka hallerinde oluyor.

10. Sınıfta durulacak, sabır. Bir de LGS stresi ile 7. ve 8. Sınıf erkek çocukları en kuduruşka hallerinde oluyor.
Valla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.
Bebekken cok akilli uslu bi bebekti. Ağlamayı bile bilmezdi ya.tam yurümeye basladi o cocuk gitti baska biri geldi.

Valla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.
Bebekken cok akilli uslu bi bebekti. Ağlamayı bile bilmezdi ya.tam yurümeye basladi o cocuk gitti baska biri geldi.
Geçicektir dönemsel şeyler ama bazı karakter unsurları kalıyor tabi yaradılış yıpratma kendini

Geçicektir dönemsel şeyler ama bazı karakter unsurları kalıyor tabi yaradılış yıpratma kendini
Hep böyleydiki.nasil bi şımarıklık bende anlamiyorum. Inan aksam ustü bi banyoya girdi.bende mutfaktayim.ki mutfakla ebeveyn banyosunun arsinda kac metre var.paldir küldur sesler.kovalari sampuan kutularini carmis sacma sapan.ya komsular ne düsünür ki bu seslere.ben sese koştum düsün.
Bide düstüm diyo.bi düsme kac saniye sürer acaba

Çamaşır bitmişti kurutucuya koydum bazılarını astım çıkanları katlıyoruz az bişey.

Evet az çamaşıra kurutucu çalıştırdım her şey beyim için
Tam kurutma makinasına karar kılmışken senin dünkü mesajların beni soğuttu
Narinleri katmıyorum,kazakları da
Kotları katmam onlar çok pahalı zaten.
E nevresimler de..
Eee o zaman ne katılıyor bu kurutmaya diyip benim hayaller foraa

Off hic sorma canim
Zaten hic bi zaman akilli bi cocuk olmadiki benim oğlum.
Deme öyle canım huysuz olması akıllı olmadığını göstermiyorki.
Başedemiyorum diye yanlış mesaj verme beynine annesin sen doğurup büyütmüşsün bu zamanda kolay mı hiç değil.
Yaparsın Allahın izniyle yaparız gücünü küçümseme anneyle daha çok yüzgöz oluyolar ama yinede kararlı duruşumuz etki eder.

Hayırlı ahlak için derslerinde başarı için her gün 1 Yasin okunabilir çocuklara keşke düzenli yapabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…