- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
o nasıl soru ya3. sınıf velilerinin de yeni nesil sorularla tanışmasını hedef edinmiş gibi görünüyor
Veli grubunda bir veli cevap anahtarı hazırlayıp paylaşsa bari
Az önce benim büyük soru getirdi, "anne bu soru hakkında yorumun ne? diye. Sadece "ne?" Diyebildim.
12o nasıl soru yaKaçıncı sınıf ?
Ayy bir de bu yeni nesiller çıktı başımıza ben eşşşek kadar oldum bize de kpssde soruyorlar bu hikayelerden bir de saçma sapan diyaloglar3. sınıf velilerinin de yeni nesil sorularla tanışmasını hedef edinmiş gibi görünüyor
Az önce benim büyük soru getirdi, "anne bu soru hakkında yorumun ne? diye. Sadece "ne?" Diyebildim.
Ben de instada komik bi caps gördum diyip duruyorum birazdan bakmaya gelecek yanımaPiskirdim çayımı yaizahda edemiyorum
Of off şu an beni bir korku sardi gerçekten 4.sinifken dahi yetisemiyorum çok farklı geliyor. Eski aynı usûl sorular yok artık12
Güya sözeli de iyi olan bir sayısalcıyım amaolmadı.
Canlı ders zamanı farkettim ki öğretmenlerde sözel mantık bilmiyor12
Güya sözeli de iyi olan bir sayısalcıyım amaolmadı.
Tovbe de kızÜç çıktı ağzımdan ben bilmem
Yaa işte fotokopi ödevini sınav gibi gönderiyor aslında aynı ödev mantığı ama biz çözüyoruz bu kez, puan falan veriyoruz.O öğretmenin işi ama ilk duydum bunu
3. sınıf velilerinin de yeni nesil sorularla tanışmasını hedef edinmiş gibi görünüyor
Keşke çözemediğini getirse çok mutlu olurum, ben çözemesem de sorun değil.Of off şu an beni bir korku sardi gerçekten 4.sinifken dahi yetisemiyorum çok farklı geliyor. Eski aynı usûl sorular yok artık
7 sınıfta mı gidiyor oğlun benim büyük oğlan la yaşıtTovbe de kız
Canıma okuyorlar valla.inan oğlum gelmis 14 yasına her dakika yapma oğlum dur oğlum sus oğlum.ömrüm bitti valla.
Ben ikinci cocugu bile hic düsünmedim ama kızım süpriz yaptı yoksa doğurmazdim ki.
Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.7 sınıfta mı gidiyor oğlun benim büyük oğlan la yaşıt
10. Sınıfta durulacak, sabır.Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
Valla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.10. Sınıfta durulacak, sabır.Bir de LGS stresi ile 7. ve 8. Sınıf erkek çocukları en kuduruşka hallerinde oluyor.
Oyy derencim çok zor sınav seneniz birde allah kolaylık versin ergenlik bi yandan basıyor okul bi yandan tabi.Yok 8e gidiyor canim.biraz önce sinirlendim kumandayi carptim yere bozulmus.
Senin oglanin davrnislari nasil.
Benimki ilkokul 1.sinif dvranislari resmen
Geçicektir dönemsel şeyler ama bazı karakter unsurları kalıyor tabi yaradılış yıpratma kendiniValla bilmiyom canim.esim eve gelmezse benim hic huzurum yok.babasi gelince biraz duruluyor.
Bebekken cok akilli uslu bi bebekti. Ağlamayı bile bilmezdi ya.tam yurümeye basladi o cocuk gitti baska biri geldi.
Off hic sorma canimOyy derencim çok zor sınav seneniz birde allah kolaylık versin ergenlik bi yandan basıyor okul bi yandan tabi.
Hep böyleydiki.nasil bi şımarıklık bende anlamiyorum. Inan aksam ustü bi banyoya girdi.bende mutfaktayim.ki mutfakla ebeveyn banyosunun arsinda kac metre var.paldir küldur sesler.kovalari sampuan kutularini carmis sacma sapan.ya komsular ne düsünür ki bu seslere.ben sese koştum düsün.Geçicektir dönemsel şeyler ama bazı karakter unsurları kalıyor tabi yaradılış yıpratma kendini
Tam kurutma makinasına karar kılmışken senin dünkü mesajların beni soğuttuÇamaşır bitmişti kurutucuya koydum bazılarını astım çıkanları katlıyoruz az bişey.
Evet az çamaşıra kurutucu çalıştırdım her şey beyim için
Deme öyle canım huysuz olması akıllı olmadığını göstermiyorki.Off hic sorma canim
Zaten hic bi zaman akilli bi cocuk olmadiki benim oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?