Tipik ergen hareketleri ama bunlarEvet orasi oyle ama yaptıkları seylere mudahale etmek zorundayim mesela...
Kardesini seviyorum adi altina çok sıkıyor.dün aksam kızın yüzüne nar atti kizin yüzü nar suyu icinde kaldi...
Yada sesi erkek gibi oldu artik kendi kendine essekoğlu esek diye bağırıyor yan dairedekiler duyuyor
Elinden hamur actigimiz oklava hic dusmuyor tvnin önünde akrobasi hareketler yapiyor tvye gelse cat gider.
Kardesine hep lakap kurar güler yüksek sesle.bunlar yaptiklarinin binde biri
Yaz canım yaz sok gözüme süpürgeniRobot süpürge aldımNego , temizlik listesine robotum yerleri sildi süpürdü yazsam ayıp olmasın diye ehhe
Sağol canımGecmis olsun canim
Dönüp duruyoruz vücut yoruluyor
Şefi eltimde kullanıyor gayet memnun rahatça hamur işlerini yapıyor bencede hazır eşin istiyoken. Canım dikeyde dysondan çok memnuniyet gördüm bende dik Dyson alcaksan robota gerek kalmaz bence ne güzel eşim istiyorum diyor al işteKızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Şef bence çok iyi sürekli hamur işi yapana, içli köfte çiğ köfte her şeyi harika yoğuruyor. O da alınacaklar listemde. Trendyolda kullanıcı yorumları faydalı oluyor. Karaca kullanıyor eltim memnun.Kızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Gelmiyorsunuz ne yapsın nego zalımlar
Okudum güldüm bol bolAy benimde öyle merakta ediyorum
Sonra yine birikiyor en az 10 sayfa
İçi geçmiş emmimFfff ben hiçbir elektroniğe isinamiyorum yarabbim ne gerek var modundayim hep
Hahaha bende bu sesle okumuştumAslinda buna atifta bulunmustum da portakal suyu bozdu isi
Benim icimin bir yeri kolpacino özgür diger yeri de kuzey tekinogluHahaha bende bu sesle okumuştum
Bazen heves ediyorum vazgeçiyorum ne gerek var.İçi geçmiş emmim
Ona da gerek yokmus yawBazen heves ediyorum vazgeçiyorum ne gerek var.Yumurta haslama makinesi istiyor geçen biri harbi ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?