Keşke öyle şansa yalnız birakmayin ödevleri gözlemleyin diyor. Anlamadığı yeri biz anlatıyoruz anlamazsa öğretmene söylüyoruz bend direkt anlamadı diyorumÖdevlerini kendi yapsa, yapamadıklarını anlamadıklarını öğretmenine sorsa. Anne baba yardım edip ödevler bitince öğretmen de herkes her şeyi öğrendi halinden memnun sanıyordur
Aldım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
O ne yaavv kadın ter içinde kalmış denemek lazım kimse yokkenAktif Lora sweetgirlcandy
Temizleyelim akşamkilerin günahını hadi bi guvvetle
Tam ekran izleyin sarsıntıyı hissedin
Ah yavruma yaaaYatağımızı düzelticektim aman önce kahvaltı edeyim birde ben keyif yapayım dedim. Oğlum da evet ya evet otur sende bir keyif yap anne diyor
Essekoluessek kısmına çok güldüm yaaEvet orasi oyle ama yaptıkları seylere mudahale etmek zorundayim mesela...
Kardesini seviyorum adi altina çok sıkıyor.dün aksam kızın yüzüne nar atti kizin yüzü nar suyu icinde kaldi...
Yada sesi erkek gibi oldu artik kendi kendine essekoğlu esek diye bağırıyor yan dairedekiler duyuyor
Elinden hamur actigimiz oklava hic dusmuyor tvnin önünde akrobasi hareketler yapiyor tvye gelse cat gider.
Kardesine hep lakap kurar güler yüksek sesle.bunlar yaptiklarinin binde biri
aradım taradım ödevi oyle buldum28 aralık ödevi
Pencerelerin önünü silmek. (İçten)
Çorap,çamaşır çekmecesi düzenlemek.
@Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
Ssevincli
ne güzel kocaymış oyle o, benim ki içinde hersey gereksizKızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Totomun şekli çıktı zatenO kanepenini kenarı çökecek içe gömülecek
İyi yapıyorsun. Siz anlatacak, eksiğini tamamlayıp yanlışını düzeltecekseniz öğretmen ne için var. Öğrencinin ödev ve sınav kritiği, öğretmen için de bir değerlendirme mekanizmasıdır aslında. Eğitim tarzını ve kullandığını materyalleri sorgulama gerekli durumlarda yenileme fırsatı sunar. Bilene, anlayana..Keşke öyle şansa yalnız birakmayin ödevleri gözlemleyin diyor. Anlamadığı yeri biz anlatıyoruz anlamazsa öğretmene söylüyoruz bend direkt anlamadı diyorum
O ne yaavv kadın ter içinde kalmış denemek lazım kimse yokken
Ah yavruma yaaa
Essekoluessek kısmına çok güldüm yaa
Nasıl oldun, alışabildiniz mi?Totomun şekli çıktı zaten
Biraz daha alıştık çok şükür, tam alıştım derken yeni bir huy çıkıyor ama ne yapalım artıkNasıl oldun, alışabildiniz mi?
ne güzel kocaymış oyle o, benim ki içinde hersey gereksiz
Bende var çok hamur işi yapıyorsan alınabilir kullanışlı bana göre.Kızlar mutfak şefi kullanan var mı, şu mikserlerden?
Eşim tutturdu ondan alalım diye. Birkaç gün içinde karar ver alalım diyor.
Şimdi inanmıcaksınız ama valla kocam istiyor
O sever böyle elektronik aletleri, araştırır inceler.Elektroniğe meraklı, mesleğinden midir hobiden midir,zevkle araştırır saatlerce
Hep onun başının altından çıkar.
Ben ilk zamanlar hevesliydim ama açıkcası şuan olsa da olmasa da ne olur ki kafasındayım. Tamam çok hamur işi yapıyorum. Cidden faydası olur ama bilemedim.
Kullanan, iyiki almışım diyenler var mı?
İlle birşey alacakmışız yılbaşına kadar.
Kurutma mak istiyoruz onun zamanı var,o zaten olacak inşallah.
Airfry istemiyorum (ciddiyim)
Dyson isterdim ama süpürgem yeni sayılır ve çok memnunum (phılıps)
Dik dyson mı alsam?
Robota da hevesim yok.(onu da çok istedi ben aldırmadım zamanında)
Batıyor adama demekki illa çıkacak cebinden. Zam gelmeden birşey alası var.
Hadi beni ikna edin.
Şef gerekli mi?
Ya da ne?
Ay benimde öyle merakta ediyorumAyy daha 10 sayfa var yemek mi konuştunuz 10 sayfa
Ay aynı benim eşim ve ailesi benden ondan böyle olduğunu düşünüyorum
Oriana bizimkinin kendi ailesinden gelen bir travma olduğunu düşünüyorum.
Epey eli sıkı bir babanın oğlu.
Kendi kurduğu aileye karşı çok verici.
Ben buna da bağlıyorum biraz.
Bir de seviyor teknolojik şeyleri.
Ah elinde daha fazla imkan olsa yalılarda yaşardık daa işte
Aslında belki de bir süre sonra olmazsa olmaz gibi birşey olacak biraz ayak uydurmak lazım yeniliklere de mi.Bende var çok hamur işi yapıyorsan alınabilir kullanışlı bana göre.
Ay aynı benim eşim ve ailesi benden ondan böyle olduğunu düşünüyorum
Sağol Canım bu işleri eşim iyi bilir arçelik 9 kilo 14 binHangi model marka canım ne kadar fiyatı?
Hayırlı olsun ama iyi yapmışsın.
Evet biraz yer kaplıyor 1 karıştan biraz fazla yandan da 2 karışı geçer heraldeAslında belki de bir süre sonra olmazsa olmaz gibi birşey olacak biraz ayak uydurmak lazım yeniliklere de mi.
Tezgahta mı duruyor peki canım? Çok mu yer kaplıyor?
Eşim evlenmeden önce de hep derdi. Kendi ailemle şunları yapıcam, şuraları gezicem.
Şimdi imkan dahilinde beni ve çocukları mutlu ediyor işte sağolsun. Babası ne ise o tam tersi olmaya çalışmış bence.
Bizim için güzel de kendi çocukluğuna üzülürüm bazen.
Sağol pinhanım eksikler bitmiyor ki ancak aldık. ihtiyaçları sıraya dizdik kombi ve robot süpürge var sırada@Tubismavis
Geçmiş olsun Allah şifa versin
penyez83 hayırlı olsun, iyi günlerde kullan penyez. Ben de istiyorum ama bakalım sıra gelmedi henüz
@Limonsuzzcay geçmiş olsun. Aynı durumdayız.
Cumadan beri oğlumun ateşi bir çıkıyor bir iniyor.
2 gündür sıfır ateşti mesela,sabaha karşı yine yükseldi.
Şimdi yine birşeyi yok çocuğun. Gece ne olur bilmem. Ben artık yorumsuzum
Bitmez tabii, yaşıyoruz işte olsun birşeyleri planlamak hayal etmek sonra sahip olmak da güzelSağol pinhanım eksikler bitmiyor ki ancak aldık. ihtiyaçları sıraya dizdik kombi ve robot süpürge var sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?