Aslinda buna atifta bulunmustum da portakal suyu bozdu isi
Kizin ibi kis kis jis irkikmisEsprisine gulunmeyen adam JES
Eve tasinali 5. Gün du dogalgaz geldi 350 tl. Bilmiyorum yani pes dedim900tl elektrik faturasi gelmisgecen ayin 2 kati resmen ya soklardayim. Ne bu kadar elektrik harcamis olabilirki yani
Teşekkür ettim Tubiş, fikir ediniyorum iyi oldu bak.Şefi eltimde kullanıyor gayet memnun rahatça hamur işlerini yapıyor bencede hazır eşin istiyoken. Canım dikeyde dysondan çok memnuniyet gördüm bende dik Dyson alcaksan robota gerek kalmaz bence ne güzel eşim istiyorum diyor al işte
Eltim şefi karaca aldı zamanında 2000 TL'ye şimdi ne kadar bilmiyorum
Mutfakta fantomun dik süpürgesi var. O benim baya işimi görüyor yeter diye düşünüyorum. Dysonla kıyaslanamaz elbet ama.Şef bence çok iyi sürekli hamur işi yapana, içli köfte çiğ köfte her şeyi harika yoğuruyor. O da alınacaklar listemde. Trendyolda kullanıcı yorumları faydalı oluyor. Karaca kullanıyor eltim memnun.
Bu arada dikey dyson daha iyi birde Philips in hem süpürme hem silme yapan dik süpürgesi var onu da araştırın.
Tezgahımda yer var doğrusu ama ben boş seviyorumPinhan arkadaşım kullaniyor çok memnun her defasında söyler. Onunki biraz büyük geldi bana ayrı bir dolap gibi tezgah yaotirdi elektronikler onun üzerinde duruyor hep. Diğerlerini istemiyorsan gerekli bence
Bizde buraya geleli 2 hafta olmuştu gündüzleri kapalıydı 408 TL geldi bakalm bu sefer kaç gelcek bazen gündüz açık bazen kapalı ikindi vakti aciyordukEve tasinali 5. Gün du dogalgaz geldi 350 tl. Bilmiyorum yani pes dedim
Eve tasinali 5. Gün du dogalgaz geldi 350 tl. Bilmiyorum yani pes dedim
Elektrikli soba?900tl elektrik faturasi gelmisgecen ayin 2 kati resmen ya soklardayim. Ne bu kadar elektrik harcamis olabilirki yani
En son 1500 geldi bizim bakalım bu ay ne olacak 3000 gelirEve tasinali 5. Gün du dogalgaz geldi 350 tl. Bilmiyorum yani pes dedim
Okulların kursları var baya işe yarıyor enerjisini oraya harcıyor tenise ve resime gidiyor evimin yanında kapalı spor salonu var oranın kursuna gidiyorBenimki liseye gidecekti. Tam o yıl kizım doğunca 1sene gec gönderdim.oradaki hava sartlari evden okula servis olmamasi falan..
Benim babamda öyle ne çıksa alır 20 sene önce elektirikli ızgara almıştı halen kullanan olmadı daha neler var kullanılmayan mutfak aleti olarak saysam bitmez annem de kullanmaz çoğunu zaten
Oriana bizimkinin kendi ailesinden gelen bir travma olduğunu düşünüyorum.
Epey eli sıkı bir babanın oğlu.
Ondan herhalde kendi kurduğu aileye karşı çok verici.
Ben buna da bağlıyorum biraz.
Bir de seviyor teknolojik şeyleri.
Ah elinde daha fazla imkan olsa yalılarda yaşardık daa işte
Nego ben hesapladim 1 aylik 1800 gelecek bizimde. Ama ocakta dogalgaza zam gelince muhtemelen aylik 3000 gelirEn son 1500 geldi bizim bakalım bu ay ne olacak 3000 gelir
Bize de 530 geldi ,900tl elektrik faturasi gelmisgecen ayin 2 kati resmen ya soklardayim. Ne bu kadar elektrik harcamis olabilirki yani
Valla elektrik ne gelecek biliyorum. Birde ufo calisiyor. Dogalgaz kendini isitmiyor
Çok zor yaValla elektrik ne gelecek biliyorum. Birde ufo calisiyor. Dogalgaz kendini isitmiyor
Fanli isitici kullaniyorduk 1 hafta onceye kadar, ama daha oncede aciyorduk, tek fark son zamanlarda sabaha kadar calismasi. kombi yeni takildi. İnşallah kombi degildir o parayi cekenElektrikli soba?
Normalde banada 400 500 arasi geliyor ama bu ay sasirdim valla bunu gorunce ya.Bize de 530 geldi ,elektirk sobası da çok yanmaz kaynım banyo yapınca 5/10 Dk o kadar
Herşey fazla bu sene şu da 300
Ay çok güldüm yazışına.Benim babamda öyle ne çıksa alır 20 sene önce elektirikli ızgara almıştı halen kullanan olmadı daha neler var kullanılmayan mutfak aleti olarak saysam bitmez annem de kullanmaz çoğunu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?