Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teşekkür ettim Tubiş, fikir ediniyorum iyi oldu bak.
Mutfakta fantomun dik süpürgesi var. O benim baya işimi görüyor yeter diye düşünüyorum. Dysonla kıyaslanamaz elbet ama.
Bakalım.
Pinhan arkadaşım kullaniyor çok memnun her defasında söyler. Onunki biraz büyük geldi bana ayrı bir dolap gibi tezgah yaotirdi elektronikler onun üzerinde duruyor hep. Diğerlerini istemiyorsan gerekli bence
Tezgahımda yer var doğrusu ama ben boş seviyorum
Mutfağımda ufak çaplı bir girinti var raflarla kiler yaptım orayı. Küçük aletlerin çoğu orda zaten. Bak oraya koyabilirim yer açarsam.
Bakalım. Belki seversem tezgahta da durur, onu layık görmem lazım tezgahıma

Sağolunuz kızlar.
Hayırlsıı bakalım.

Eve tasinali 5. Gün du dogalgaz geldi 350 tl. Bilmiyorum yani pes dedim
Bizde buraya geleli 2 hafta olmuştu gündüzleri kapalıydı 408 TL geldi bakalm bu sefer kaç gelcek bazen gündüz açık bazen kapalı ikindi vakti aciyorduk
Bugünde hava soğuk kapamadim
Geçen sene 400 usubat ayında gormustum

Benimki liseye gidecekti. Tam o yıl kizım doğunca 1sene gec gönderdim.oradaki hava sartlari evden okula servis olmamasi falan..
Okulların kursları var baya işe yarıyor enerjisini oraya harcıyor tenise ve resime gidiyor evimin yanında kapalı spor salonu var oranın kursuna gidiyor

Benim babamda öyle ne çıksa alır 20 sene önce elektirikli ızgara almıştı halen kullanan olmadı daha neler var kullanılmayan mutfak aleti olarak saysam bitmez annem de kullanmaz çoğunu zaten

900tl elektrik faturasi gelmis gecen ayin 2 kati resmen ya soklardayim. Ne bu kadar elektrik harcamis olabilirki yani
Bize de 530 geldi ,elektirk sobası da çok yanmaz kaynım banyo yapınca 5/10 Dk o kadar
Herşey fazla bu sene şu da 300

Benim babamda öyle ne çıksa alır 20 sene önce elektirikli ızgara almıştı halen kullanan olmadı daha neler var kullanılmayan mutfak aleti olarak saysam bitmez annem de kullanmaz çoğunu zaten
Ay çok güldüm yazışına.
Çok yaşasın amca.
Izgara bizde de var, kullanıyoruz ama.
Alırsak hakkını veririm sanırım
Benim annem der ki "alan adama alma demeyeceksin" demiyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…