masallah7 tepeli istanbulun 1 tepesinde de ben işte
sen nerde yasiyorsun yigidim bu havada kombi kapatmak icin battsniyeden bluz don dikmen lazimBende pazartesi sabah kapattım daha yakmadim kombiyi. Altından kalkamiyoruz yoksa geçen yıl tecrubelendik birde zam gelince ucariz valla
Bana kalın don dik miniksen nerde yasiyorsun yigidim bu havada kombi kapatmak icin battsniyeden bluz don dikmen lazim
bak nasil da degisti konusmalarim dikis kursuna gidiyorum ya dikmen lazim falan
Ceza ne kadar ve nerkezi isitma ne oluyor bi anlatacakmisin artikAsla tasarruf için değil delihanın anası gibi ataş bastığından merkezi ısıtmanın vanasını kapatıyordum ceza gelmiş
Arada bi kapayınca bişey olmuyo diye her gün kapamayaydım iyiydi.
Kv daha çok yakmış daha az gelmiş kanıt olarak onların faturasını gelmiş bize ayyyy
Valla sinirim bozuk evi 7 24 yakıyorum ve yerler buzGülerek yazdım ama üzüldüm ya
Eee ne olacak peki. Neyle isinacaksinjzBende pazartesi sabah kapattım daha yakmadim kombiyi. Altından kalkamiyoruz yoksa geçen yıl tecrubelendik birde zam gelince ucariz valla
Tabi canım doğalgaz payölçer var evlerde firma gelip okuyor herkesinkini. Ben kapattığım için ceza geldi bana.O nasil oluyor dogalgazli degilmi
site falan ozaman senin ev bonus biz de daha once merkezi sistemdi komur yakiyorduk
yan dairem bostu kimse sesini cikarmadi
E bizim binaya da taktıramaz miyiz bunuTabi canım doğalgaz payölçer var evlerde firma gelip okuyor herkesinkini. Ben kapattığım için ceza geldi bana.
İgdaş gelip sadece sıcak suyu okuyor.
Ortak bedel var sabit ödenen her ay 40 lira gibi bişey kışın artıyomuydu hiç bilmiyorum
Ocakta zam yokmuş şubata kitlerlerNego ben hesapladim 1 aylik 1800 gelecek bizimde. Ama ocakta dogalgaza zam gelince muhtemelen aylik 3000 gelir
Kız ceza geliyormuş bizim bi akraba var köyde oturuyo çarşıdaki evinde yok hiç yakmadı diye ceza yazmış doğalgazcılarBu semtte herkes koyden ordan burdan gocme asla kural bilmiyorlar. Kimse yakmiyor dogru duzgun
Tamam iste kesin yuzde yuz zam gelecekOcakta zam yokmuş şubata kitlerler
Bi bakayim bende sorayim o zamanKız ceza geliyormuş bizim bi akraba var köyde oturuyo çarşıdaki evinde yok hiç yakmadı diye ceza yazmış doğalgazcılar
masallahBana kalın don dik minik
Ankara'nın ayazı ama sıkı giyinince duruluyor ya geçen yıl 3 ay için 7 bin odedik sadece doğalgaza
o kotu ya iste biz 7 daireyiz yonetim bile kuramiyoruz ucretliKömürlü değil canım kazan dairesi gibi bi yer var ama gazla yanıyor.
Site değilde büyük bina olduğundan site yönetiminde.
Ekimde açılıyor Mayısta kapanıyor
O kadar soguk olmuyor çocukları sıkı giydiriyorum duş alicaklari zaman yakıyorum.Eee ne olacak peki. Neyle isinacaksinjz
Şikayet edin zabitayaValla alışmışlar sadece tek odayi yakip oturuyorlar ama ben ısıttım o tek odayi da yakmiyordur kesin
a101 de gecen kocam tum pembe yumusaticilari aldiVikingin butun ürünlerini satan bir market buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?