- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.865
- 698
site falan ozaman senin ev bonus biz de daha once merkezi sistemdi komur yakiyordukMerkezi sistemde herkes yakmak zorunda yoksa bana gelen gibi ceza geliyor her ev yanınca daha az geliyor tabi ısı kaybı olmuyor
Bebek varken olmaz canisi bizde birinci katız ama yalıtım çok iyi sıcak kalıyor hava gunesliyken kapatıyordm artık o da kalkalr hastalık daha zor valla ,Ben duzenli acik tutuyorum. 1 ay böyle deneyecegim sonra kapatayim diyorum ama bebek var maceraya gerek yok. Alt komsu yakmıyor yaksa ev isinirdi da yakmiyor millet
Var da 10 yaslardalar bebek degil ki olsa da yakmıyorlarOndan işte onlar yaksa ısınırdıçocukları da mı yok nasıl duruyorlar soğukta bu insanlar.
Valla alışmışlar sadece tek odayi yakip oturuyorlar ama ben ısıttım o tek odayi da yakmiyordur kesinE kendileri usumuyormu ya, bizim bebemiz yok ama donuyoruz evde yakmazsak
1 hafta calisti oyle ama demekki baya iyi yakiyormus
ya benimkiler 14-11-6 yasinda hala ustunu ortmuyorlar gece 24 de yaktigim halde soguk geliyorVar da 10 yaslardalar bebek degil ki olsa da yakmıyorlar
Eşimde diyor bebekle olmaz ama onlar aylik 350 oderken ben 5 güne 350 ödüyorum ve ev ısınmıyor. Kapatmak acik koymakla ayni nerdeysdBebek varken olmaz canisi bizde birinci katız ama yalıtım çok iyi sıcak kalıyor hava gunesliyken kapatıyordm artık o da kalkalr hastalık daha zor valla ,
24 cok mu yahu. Biz 45 ten dusmuyor ama ev yinr buzya benimkiler 14-11-6 yasinda hala ustunu ortmuyorlar gece 24 de yaktigim halde soguk geliyor
oda termostati 24 ...kombi ayari 55-6024 cok mu yahu. Biz 45 ten dusmuyor ama ev yinr buz
Komşuların yakmaması etken. bina izolasyonu, pvc doğrama ve camı önemli. Eğer binada montalama yoksa cam kenarlarından da soğuk geliyorsa ev ısınmaz canım ne kadar yüksekte yakarsan yakBizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin iste
Minik o ev adami hasta eder sat al baska evev bizim de burasi hem kucuk hemde benim aileme uzakailem merkezde ...burda bir tane de arsamiz var
merkezden ev almak icin her ikisini de satip 1 ev alabiliyoruz merkezden ...esimin de buna ginlu razi degil cunku arsaya 6 daire cikiyor
diyor ki yurtdisinda calissam oraya ev yaptirsam 3 daire masraf etsem 3 daire kar kalir
eee oda mantikli ama ona imkan yok şuan
bende diyorum hic ugrasmayalim temiz bi eve cikalim
pandrmi den once kocami dinleseydim bir araba 2 ev yapiyordu
suan 3 ev olacakti
Aboooooda termostati 24 ...kombi ayari 55-60
Camlar saglam ama mamtolamasi icten. Diger komşuların evi firin gibi. Benimki yakmiyor ara kattayim ayagina ben isitiyorum evi.Komşuların yakmaması etken. bina izolasyonu, pvc doğrama ve camı önemli. Eğer binada montalama yoksa cam kenarlarından da soğuk geliyorsa ev ısınmaz canım ne kadar yüksekte yakarsan yak
evin konumu yaşi cok iyi apartmandakiler satacak olursaniz hsberimiz olsun diyor ...ara kat 2. kat köse ve parka bakiyorMinik o ev adami hasta eder sat al baska ev
Valla benim bebegim var ve full yerlerde hakkim geçiyorsa yavrum hastalanirsa helal etmiyorumevin konumu yaşi cok iyi apartmandakiler satacak olursaniz hsberimiz olsun diyor ...ara kat 2. kat köse ve parka bakiyorama iste ustteki yakmadigi surece kullanissiz
pintiyim demiyorda sicaga gelemiyorum diyor
Benim 7 gün 450 tl
sen nerde yasiyorsun erzurum muBenim 7 gün 450 tl
Cam kenarlarını elinle kontrol et soğuk geliyormu diye. Soğuk geliyorsa silikonlar işlevini yitirmiş olabilirCamlar saglam ama mamtolamasi icten. Diger komşuların evi firin gibi. Benimki yakmiyor ara kattayim ayagina ben isitiyorum evi.
7 tepeli istanbulun 1 tepesinde de ben iştesen nerde yasiyorsun erzurum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?