Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merkezi sistemde herkes yakmak zorunda yoksa bana gelen gibi ceza geliyor her ev yanınca daha az geliyor tabi ısı kaybı olmuyor
site falan ozaman senin ev bonus biz de daha once merkezi sistemdi komur yakiyorduk

yan dairem bostu kimse sesini cikarmadi

Ben duzenli acik tutuyorum. 1 ay böyle deneyecegim sonra kapatayim diyorum ama bebek var maceraya gerek yok. Alt komsu yakmıyor yaksa ev isinirdi da yakmiyor millet
Bebek varken olmaz canisi bizde birinci katız ama yalıtım çok iyi sıcak kalıyor hava gunesliyken kapatıyordm artık o da kalkalr hastalık daha zor valla ,

Bebek varken olmaz canisi bizde birinci katız ama yalıtım çok iyi sıcak kalıyor hava gunesliyken kapatıyordm artık o da kalkalr hastalık daha zor valla ,
Eşimde diyor bebekle olmaz ama onlar aylik 350 oderken ben 5 güne 350 ödüyorum ve ev ısınmıyor. Kapatmak acik koymakla ayni nerdeysd

Bizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin iste
Komşuların yakmaması etken. bina izolasyonu, pvc doğrama ve camı önemli. Eğer binada montalama yoksa cam kenarlarından da soğuk geliyorsa ev ısınmaz canım ne kadar yüksekte yakarsan yak

Minik o ev adami hasta eder sat al baska ev

Komşuların yakmaması etken. bina izolasyonu, pvc doğrama ve camı önemli. Eğer binada montalama yoksa cam kenarlarından da soğuk geliyorsa ev ısınmaz canım ne kadar yüksekte yakarsan yak
Camlar saglam ama mamtolamasi icten. Diger komşuların evi firin gibi. Benimki yakmiyor ara kattayim ayagina ben isitiyorum evi.

Minik o ev adami hasta eder sat al baska ev
evin konumu yaşi cok iyi apartmandakiler satacak olursaniz hsberimiz olsun diyor ...ara kat 2. kat köse ve parka bakiyor ama iste ustteki yakmadigi surece kullanissiz

pintiyim demiyorda sicaga gelemiyorum diyor

evin konumu yaşi cok iyi apartmandakiler satacak olursaniz hsberimiz olsun diyor ...ara kat 2. kat köse ve parka bakiyor ama iste ustteki yakmadigi surece kullanissiz

pintiyim demiyorda sicaga gelemiyorum diyor
Valla benim bebegim var ve full yerlerde hakkim geçiyorsa yavrum hastalanirsa helal etmiyorum

Camlar saglam ama mamtolamasi icten. Diger komşuların evi firin gibi. Benimki yakmiyor ara kattayim ayagina ben isitiyorum evi.
Cam kenarlarını elinle kontrol et soğuk geliyormu diye. Soğuk geliyorsa silikonlar işlevini yitirmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…