- 8 Nisan 2017
- 57.300
- 307.865
- 698
ben degistiricem zaten evi adamin kafaya soktum iyiceAh miniko valla zor. Ne diyeyim inşallah hepimizin içine sinen evleri olur.
5 gün 350 geldi alt kat yakmiyor yerler buz ev buz üstüne soba yakıyoruz. Bende tamamen kapatacağımNoldu ya
islak bezle silincede geciyor ama tekrarliyor evin iki koseside yukardan asagi damla damla su oluyorKüf olan yere çamaşır suyu sık cam sil kutusuyla kaybolur
Sizindi ev dimi minikben degistiricem zaten evi adamin kafaya soktum iyicededim git yurtdisina vekalet bendeyken brn halledecegim herseyi bana sal sen
ev bizim de burasi hem kucuk hemde benim aileme uzakSizindi ev dimi minik
Gülerek yazdım ama üzüldüm ya5 gün 350 geldi alt kat yakmiyor yerler buz ev buz üstüne soba yakıyoruz. Bende tamamen kapatacağım
Kombi o kadar getirmez. Sabaha kadar açık tutmuşsunuz ısıtıcıyı iki katına çıkmış işte fatura. Onlar çok yakıyor elektriği maalesef. Diğer ay bakarsın düşüş olacak mı faturada.Fanli isitici kullaniyorduk 1 hafta onceye kadar, ama daha oncede aciyorduk, tek fark son zamanlarda sabaha kadar calismasi. kombi yeni takildi. İnşallah kombi degildir o parayi ceken
Aaa o kötü işte bizim fatura geliyor ama biz 24 saat yakıyoruz ve gece eşim artırıyor dereceyi. Tişörtle bile durabilirim gündüz yani.Valla elektrik ne gelecek biliyorum. Birde ufo calisiyor. Dogalgaz kendini isitmiyor
İstediğin kadar havalandır sen içerden ısıtıyorsun dışardan soğuk oluyor rutubet yapıyor. Benim ev yalıtımsız birde yan binayla arada az boşluk var doldurtalım dedik istemediler o taraf çok küfleniyor. Allah sorsun diyorum o engel olana.benimdr 2 senedir duvarlarimdan su akiyor ust kattaki kışın koye gidiyor belki 1 aydir koyde ara kattayim ama
evin koseleri kuf oldu artik o kadar ev havalandiriyorim bana misin demiyor o yakmadigi icin banyo tavani da küf yapmaya basladi
Herkese boncukBenim en büyük sovum sensin
Silme sakın daha çok yayılıyor küf mantar olduğu için temasla yayılıyor. Sulandırılmış çamaşır suyu sık bırak.islak bezle silincede geciyor ama tekrarliyor evin iki koseside yukardan asagi damla damla su oluyorçozum silmek degil evin ici sicacik disarisi buz gibi ...sicak soguk karsilasmasindan oluyor ..alt komsumun da alti bos yerler parke ustleri oyle oluyormus
Bizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin isteAaa o kötü işte bizim fatura geliyor ama biz 24 saat yakıyoruz ve gece eşim artırıyor dereceyi. Tişörtle bile durabilirim gündüz yani.
O nasil oluyor dogalgazli degilmiMerkezi sistemde herkes yakmak zorunda yoksa bana gelen gibi ceza geliyor her ev yanınca daha az geliyor tabi ısı kaybı olmuyor
Ondan işte onlar yaksa ısınırdıBizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin iste
E kendileri usumuyormu ya, bizim bebemiz yok ama donuyoruz evde yakmazsak5 gün 350 geldi alt kat yakmiyor yerler buz ev buz üstüne soba yakıyoruz. Bende tamamen kapatacağım
1 hafta calisti oyle ama demekki baya iyi yakiyormusKombi o kadar getirmez. Sabaha kadar açık tutmuşsunuz ısıtıcıyı iki katına çıkmış işte fatura. Onlar çok yakıyor elektriği maalesef. Diğer ay bakarsın düşüş olacak mı faturada.
tamam bugun yapayom bunuSilme sakın daha çok yayılıyor küf mantar olduğu için temasla yayılıyor. Sulandırılmış çamaşır suyu sık bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?