Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah miniko valla zor. Ne diyeyim inşallah hepimizin içine sinen evleri olur.
ben degistiricem zaten evi adamin kafaya soktum iyice dedim git yurtdisina vekalet bendeyken brn halledecegim herseyi bana sal sen

Küf olan yere çamaşır suyu sık cam sil kutusuyla kaybolur
islak bezle silincede geciyor ama tekrarliyor evin iki koseside yukardan asagi damla damla su oluyor çozum silmek degil evin ici sicacik disarisi buz gibi ...sicak soguk karsilasmasindan oluyor ..alt komsumun da alti bos yerler parke ustleri oyle oluyormus

Asla tasarruf için değil delihanın anası gibi ataş bastığından merkezi ısıtmanın vanasını kapatıyordum ceza gelmiş
Arada bi kapayınca bişey olmuyo diye her gün kapamayaydım iyiydi.

Kv daha çok yakmış daha az gelmiş kanıt olarak onların faturasını gelmiş bize ayyyy

Sizindi ev dimi minik
ev bizim de burasi hem kucuk hemde benim aileme uzak ailem merkezde ...burda bir tane de arsamiz var

merkezden ev almak icin her ikisini de satip 1 ev alabiliyoruz merkezden ...esimin de buna ginlu razi degil cunku arsaya 6 daire cikiyor

diyor ki yurtdisinda calissam oraya ev yaptirsam 3 daire masraf etsem 3 daire kar kalir

eee oda mantikli ama ona imkan yok şuan

bende diyorum hic ugrasmayalim temiz bi eve cikalim

pandrmi den once kocami dinleseydim bir araba 2 ev yapiyordu

suan 3 ev olacakti

Fanli isitici kullaniyorduk 1 hafta onceye kadar, ama daha oncede aciyorduk, tek fark son zamanlarda sabaha kadar calismasi. kombi yeni takildi. İnşallah kombi degildir o parayi ceken
Kombi o kadar getirmez. Sabaha kadar açık tutmuşsunuz ısıtıcıyı iki katına çıkmış işte fatura. Onlar çok yakıyor elektriği maalesef. Diğer ay bakarsın düşüş olacak mı faturada.

Son düzenleme:
Valla elektrik ne gelecek biliyorum. Birde ufo calisiyor. Dogalgaz kendini isitmiyor
Aaa o kötü işte bizim fatura geliyor ama biz 24 saat yakıyoruz ve gece eşim artırıyor dereceyi. Tişörtle bile durabilirim gündüz yani.

İstediğin kadar havalandır sen içerden ısıtıyorsun dışardan soğuk oluyor rutubet yapıyor. Benim ev yalıtımsız birde yan binayla arada az boşluk var doldurtalım dedik istemediler o taraf çok küfleniyor. Allah sorsun diyorum o engel olana.

Silme sakın daha çok yayılıyor küf mantar olduğu için temasla yayılıyor. Sulandırılmış çamaşır suyu sık bırak.

Aaa o kötü işte bizim fatura geliyor ama biz 24 saat yakıyoruz ve gece eşim artırıyor dereceyi. Tişörtle bile durabilirim gündüz yani.
Bizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin iste

Bizimde yaniyor 24 saat ben hic kapatmiyorum. En yuksek 49 50 oluyor bazen 35 e dusuyor kendiliginden. Ben bisey anlamadim valla. Hem 24 saat yak hemde ısınma ne bu ya. Hepsi komsu yakmadigi icin iste
Ondan işte onlar yaksa ısınırdı çocukları da mı yok nasıl duruyorlar soğukta bu insanlar.

5 gün 350 geldi alt kat yakmiyor yerler buz ev buz üstüne soba yakıyoruz. Bende tamamen kapatacağım
E kendileri usumuyormu ya, bizim bebemiz yok ama donuyoruz evde yakmazsak
Kombi o kadar getirmez. Sabaha kadar açık tutmuşsunuz ısıtıcıyı iki katına çıkmış işte fatura. Onlar çok yakıyor elektriği maalesef. Diğer ay bakarsın düşüş olacak mı faturada.
1 hafta calisti oyle ama demekki baya iyi yakiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…