O komple sıfırlamış aslında oruç yok artıkDün akşam aralıklı orucu sıfırlayan arkadaş sen degil miydin
Hamile emojisi o yalniz. Bir dunyayi yemedin yaBacımsu ne yapalım 13 kat indik çıktık hazır yufkadan börek yaptık gün bitti ne yapalım yani yedik rehavet çöktü
Var kız var öyle demeO kopmle sıfırlamış aslında oruç yok artık
Hamile emojisi o yalniz. Bir dunyayi yemedin ya
Afiyet bal olsun efserişkommmm nasılda güzel göbeğini seviyor cancağzımmmmmBacımsu ne yapalım 13 kat indik çıktık hazır yufkadan börek yaptık gün bitti ne yapalım yani yedik rehavet çöktü
Afiyet bal olsun efserişkommmm nasılda güzel göbeğini seviyor cancağzımmmmm
Senin Sayaç bozuk fır fır dönüyorSıfırladım başladım, sanırım bu akşam yine sifirlicam
Yo valla gayette kapatıyorlar. Varyemezler çok. Adamin 6 dairesi var kapi önünde 2 araci ama kapatiyor çocukları da hasta öksürmekten ici cikiyorBizde herkes ayrı. Ondan hiç duymamışım. Allah olmaya yardım etsin. Kim keyfi kapatır bu soğuklarda
Neylon kilotlu çoraplarımızı giydik yaSon sayfaya ulaşamadım ben geldikçe sayfa artıyor
Ben ufak bi sıcak suyla yatıyorumNeylon kilotlu çoraplarımızı giydik ya
Şimdi çay vakti en güzel bardağı seçeceğiz️ ️ ️ ️ ️
Benim altakide öyle o çocuk geceleri öksürünce ihlamur yapıp aşağı indiresim geliyorYo valla gayette kapatıyorlar. Varyemezler çok. Adamin 6 dairesi var kapi önünde 2 araci ama kapatiyor çocukları da hasta öksürmekten ici cikiyor
Sizin binada sen yakarsan zaten kerizlik olurHeeee anlamamışimyakan olsa iyi olurdu dgdhdkk
Karnın mı ağrıyor? reğli ağrısımıBen ufak bi sıcak suyla yatıyorum
Tüyü yok direk şeytan var
Büyük emek var bence de izleSıfırıncı Gün diye dizi başlamış bakayım bakalım
Regl değil yok komple bütün karnım sancıyor yanıyor gibiKarnın mı ağrıyor? reğli ağrısımı
Konusunu inceleyeyimBüyük emek var bence de izle
Eklerimi çıkarıyorum vakti gelmişNeylon kilotlu çoraplarımızı giydik ya
Şimdi çay vakti en güzel bardağı seçeceğiz️ ️ ️ ️ ️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?