- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Prim ve sgk sürem doldu eğer 01.09.1999 staj başlangıcı sayilsa idi bende emekli maaşına hemen bağlanacaktim... şimdi maaş bağlanması için 58 yaşında olucam ALLAH nasip ederse.
Eşim için mutluyum sağolasın.
Hayırlı olsun kizlarAh Negom öyle sevinçliyim ki
Diş etim ağrıyor.Ama yamuk çıkıyor benimkiler de yerleşmesi uzun sürüyor.Benimki keşke çıksaydı ona ihtiyacım vardı ama çıkamadı kafası bi göründü gömük ve yamukmuş.
Minik ucu yandaki dişimi bozdu
Vallahi cok sevindim cooookkAh Negom öyle sevinçliyim ki
Allaha şükür biriniz en azindan emekli oldu ya sevindimBeni sorarsanızstajyerlik girişi sayılmadı eşim emekli oluyor çok şükür
Hayırlı olsun canım.Elim ayağım boşaldı ağladım ya sevinçtensağol kardeşim Rabbim hayır yolunda yemek nasip etsin, tüm çalışanlara göstersin sağlıkla emeklilik
Hayırlı olsun canım inş.Beni sorarsanızstajyerlik girişi sayılmadı eşim emekli oluyor çok şükür
Beni sorarsanızstajyerlik girişi sayılmadı eşim emekli oluyor çok şükür
Elim ayağım boşaldı ağladım ya sevinçtensağol kardeşim Rabbim hayır yolunda yemek nasip etsin, tüm çalışanlara göstersin sağlıkla emeklilik
Ne oldu hayır olsun birşey mi var?@Levaiz ağlattı ya
Gözün aydın canımAh Negom öyle sevinçliyim ki
Gastritte oluyor.Yudum yudum soğuk süt iç evde varsa çok iyi gelir. Yanmasını alır.Regl değil yok komple bütün karnım sancıyor yanıyor gibi
Bumerang gıbı oldugum ıcın kıskandın dimiii
Gastritte oluyor.Yudum yudum soğuk süt iç evde varsa çok iyi gelir. Yanmasını alır.
Şekerli suda yapabilirsin canım.
Hayırlı olsun inşallah Çok sevindim senin içinElim ayağım boşaldı ağladım ya sevinçtensağol kardeşim Rabbim hayır yolunda yemek nasip etsin, tüm çalışanlara göstersin sağlıkla emeklilik
Vallahi cok sevindim cooookk
Hayırlı olsun canım.Darısı babama da inş. diğer tüm bekleyenlere
Hadi gözünüz aydın
Gözün aydın canım
Hayırlı olsun inşallah Çok sevindim senin için
beni attirmaya calisiyordun burdan oh olsunBumerang gıbı oldugum ıcın kıskandın dimiii
Ask olsun nıye oyle bısey yapayımbeni attirmaya calisiyordun burdan oh olsun
Allah tan nego gelmedi oyunlara benim gibi hatunu birakamaz zaten orasi ayriAsk olsun nıye oyle bısey yapayım
Bulaşık makinesi tamam+++
Spor da tamam.
Kendime bakim yaptim
Bardak kırdım mutfağı süpürdüm
Mutfagin halisini yikamistim onu serdim
Şimdi bi çay içip yarım bulaşık makinesini yerlestircem
Belki de sabah yerlestirirm dicem ama totom yemiyor nego burdaysa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?