- 13 Ağustos 2020
- 15.688
- 89.096
- 598
- 32
Bende izliyorm bakalm nasıl bişiSıfırıncı Gün diye dizi başlamış bakayım bakalım
Biz de promosyona güveniyoruz birazValla canim hepside süper.sefde guzel.biz cig kofte cok severiz ve surekli yaparim ben hatta dunde yaptım yanina bol yesillik ayran .ben hatta cigköftenin hamurunu robottan geciriyorum.40 saat yogurmaktan sa.
Ayrica robotta cok guzel oh sal gitsin ceksin killari tüyleri. Haftada 1de sen ayrintili yaparsin.
Esimde bana robot almayi cok istiyor.bakalim promosyon yuksek yatarsa alabiliriz.
Pihnaha aparduman ne demek anlatmış oldum
Hakka giriyorlar yakanın ısısından faydalanıyorlar. Onlar yüzünden yüksek fatura ödemek zorunda kalıyorlar.
Haftasonu kardeşimdeydik ne alt yakıyor ne üst evleri buz gibiydi yazık günah.
Haklısınız ne diyeyimBen 2000ira o 350 tl oduyorsa hakka girmiyor mu sence.
Benimde öyle oluyordu dr gastrit demişti ilaçlar ağrıyı baya azaltıRegl değil yok komple bütün karnım sancıyor yanıyor gibi
Arada olur öyle çok sulama.Nego senin kauçuk çiçeği vardı ya benimkinin tek yaprağı sarardı alttan bugünde düşmüş diğeri de sararicak gibi duruyor neden olmuş olabilir
+++İyi akşamlar
Evi havalandirdim
Yaatagi duzelttim
Nevresimleri değiştirdim
Camasir yıkadım astim
Bulaşık makinesinin yarısını yerleştirdim şimdi gidip kalanını yerlestircem
Kuruyan çamaşırları katladim
Çayı demledim
Sipariş ettiğim bezler geldi onları yıkadım astim
Üstten hızlı bi toz aldım
Birazdan azcık spor yapmayı düşünüyorum hiç halim yok aslında da
+++
Spor da tamam.
Kendime bakim yaptim
Bardak kırdım mutfağı süpürdüm
Mutfagin halisini yikamistim onu serdim
Şimdi bi çay içip yarım bulaşık makinesini yerlestircem
Belki de sabah yerlestirirm dicem ama totom yemiyor nego burdaysa diye
Yerlestircem
Ne kadar var canım sana?Eşine hayırlı olsun.Beni sorarsanızstajyerlik girişi sayılmadı eşim emekli oluyor çok şükür
Prim ve sgk sürem doldu eğer 01.09.1999 staj başlangıcı sayilsa idi bende emekli maaşına hemen bağlanacaktim... şimdi maaş bağlanması için 58 yaşında olucam ALLAH nasip ederse.Ne kadar var canım sana?Eşine hayırlı olsun.
Nasip canım keşke sayılsaymış.Prim ve sgk sürem doldu eğer 01.09.1999 staj başlangıcı sayilsa idi bende emekli maaşına hemen bağlanacaktim... şimdi maaş bağlanması için 58 yaşında olucam ALLAH nasip ederse.
Eşim için mutluyum sağolasın.
Elim ayağım boşaldı ağladım ya sevinçten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?