- 12 Haziran 2019
- 19.776
- 121.972
- 598
- 37
Geçmiş olsun canımGünaydın
Ateşli bir gecenin sabahı ayamıyor günmenenjit aşısı olmuştuk ateşi çıktı ilk kez sabaha kadar nöbet
İlkinde hiç bir şey olmadı. Bunda nimenrixle ikisi bir oldu ondan heralde 37.5 oldu verdim şurup artmadı bi daha. Şimdilik iyi bakalımsweetgirlcandy baxero ise o cok ates yapiyor bizi perisan etti insallah senin sadece ufak ates olur gecer.
Iyi aksamlar limonsuzum nerdesin napiyon beyaHayırlı akşamlar kızlar
Teşekkür ederim canım
Niye ikisi bir olduİlkinde hiç bir şey olmadı. Bunda nimenrixle ikisi bir oldu ondan heralde 37.5 oldu verdim şurup artmadı bi daha. Şimdilik iyi bakalım
Ben degil de ev sahibi getirmisti tasinmadan. Ondan dolayi fatura fazla gelir mi ?Ay o neymış oyle yaa cagırmıssınızdır dımı petek temızlıgı için fln belkı ondandır
Planlama o şekilde oldu bexsero 5-7-13, nimenrix 7-13Niye ikisi bir oldu
Öf kekte ne lezzetli duruyorFlaşla çekmiş resmi
İyi akşamlar tatlım nasılsınIyi aksamlar limonsuzum nerdesin napiyon beya
Geçmiş olsun cnm hgİyi akşamlar tatlım nasılsın
Hastalıklar yoğunluklar hep üst üste geldi. Bi de biraz sıkıntılarım vardı giremedim .
Sağol canımGeçmiş olsun cnm hg
Ellerinizden öper, minik 9 yaş erkek.Çok teşekkür ederimemekliliğim verimli olsun diye yatırım yapıyorum şu an, bir sürü kumaş, küpür, koponaki, tuhafiye malzemesi aldım. Dikiş makinama arkadaş bir de overlok alsam mı diye geçiyor içimden coşuyorum eşim cozutma diyor neler neler dikme planlarım var ah ah. Bir sürü kitapta aldım, belki diyette yapabilirim yanında yürüyüş falan bir sürü hayal kuruyorum.
O miniğin minicik parmaklarını öperim gözümün önüne geldi bir an, sevmelere doyulmaz
NiyaptınEyy fukara sözde kitap okuyordu
İyiyim cnm aynı ev iş güc devam 2. Tüp bebeğe başlıcaz inşallah bı kaç haftaya başlamış oluruz herhaldeSağol canımNasılsın ?
Ben mefruşat dikiyorum. Elbise üzerine paça ve ufak tefek tadilatlar yapıyorum ama sıfırdan elbise dikemem. Diktiklerimi dolapta satıyorum, hayır işlerine dönüyor geliri. İnanılmaz bir keyif dikiş dikmek, terapi gibiEllerinizden öper, minik 9 yaş erkek.
İnşallah gönlünüzden geçtiğince olsun
Dikiş benim de en lüks hobim. Overlok yeri geliyor ihtiyaç gibi geliyor insana, ben de yok ama. Her tatil farklı makine ayakları ile deneme yapayım, yeni kalıp deneyeyim diye heves ediyorum. Küçük bir Burda dergi ve kalıp arşivim var. lnsanın özellikle kendi diktiğini giymesi/ giydirmesi inanılmaz bir özgüven veriyor.
Yok kuzum kızmadım hatta bu kadar güzel fikirleri okuduğuma insanı duygularımızı paylaşmamıza sevindim.
Aslında neyi gözlemledim....
Ev hanımlığıyla ilgili Cizilen bir profil var...
"Çekmiş gri eşortmanını, ağzında sakız,saçına sokuşturulmuş bir toka, akşama kadar telefonun kurcalayan bu varlığa ev hanım denir"zihniyeti
Nasıl kadın nasıl erkek olunur diye çizlen profillerin asıl anlaması gereken "nasıl insan oluru öğrenmek"olmalı
Bu topiğde biz bunları çok rahat konuşuyor saygı ve sevgi tartışabiliyoruz fikir alışverişi yapabiliyoruz evet olay geyikle başladı biririmizin savuna bileceğimiz matığını ölüçüp biçdiğimiz fikirleri ortaya koyduk benim hoşuma dahi gitti.Hayat sen ben isek bu da hayatın tam kendisi işte....
önemli olan karşıt fikirlere sahip olup katılmasak bile birimize sahip çıkıp saygı duymamız birbirimizi kırmamamız
Yazdıkların kalbime dokunuyorBu topikteki herkes çok naif, kimsenin kimseyi kırdığını görmedim, hepiniz cansınızve evet insan olma fikrine sonuna dek katılıyorum. Ben biraz inanç tarafından da bakıyorum bu işlere, eşimle birbirimizden razı olarak gidelim bu dünyadan diye düşünüyorum. Ağzım burnum derken 45 yaşına geldim ne anladık ki hayattan, bir gün gideceğiz bu dünyadan güzel işler güzel anılar bırakmak lazım. Ev konusunda belki biraz eski kafalıyım bilmiyorum, eve değen kadın emeğinin bereketine, ışıltısına çok inanıyorum, yoksa dönmez bu düzenler. Hele sabahları, namazdan sonra pencereleri açıp gün doğumunu görmek, sımsıkı sarılıp eşimi işe uğurlamak, ardından dua etmek bana çok iyi geliyor, çalışan ama ruhu evde bir kadınım sanırım, kadınlar çok özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?