Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evi havalandırdım
Wc yıkandı
Nevresimleri değiştirdim
Nevresimleri yıkadım kurutmaya attım yerleştirdim
Havluları değiştirdim
Banyoyu yıkadım
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım yerleştirdim
Buzdolabını düzenledim
Mutfak tezgahını fayansını sildim
Baharatlıkları sildim
Evi süpürdüm
Evi sildim
Toz aldım
Lavaboları yıkadım
Balkonları yıkadım
1 posta çamaşır yıkandı kurutmaya atıldı yerleşecek

sweetgirlcandy baxero ise o cok ates yapiyor bizi perisan etti insallah senin sadece ufak ates olur gecer.
İlkinde hiç bir şey olmadı. Bunda nimenrixle ikisi bir oldu ondan heralde 37.5 oldu verdim şurup artmadı bi daha. Şimdilik iyi bakalım

Iyi aksamlar limonsuzum nerdesin napiyon beya
İyi akşamlar tatlım nasılsın
Hastalıklar yoğunluklar hep üst üste geldi. Bi de biraz sıkıntılarım vardı giremedim . Eşim de vardiyalı çalışıyor o yüzden çoğunlukla evde . O evdeyken de giremiyorum.

Ellerinizden öper, minik 9 yaş erkek.
İnşallah gönlünüzden geçtiğince olsun
Dikiş benim de en lüks hobim. Overlok yeri geliyor ihtiyaç gibi geliyor insana, ben de yok ama. Her tatil farklı makine ayakları ile deneme yapayım, yeni kalıp deneyeyim diye heves ediyorum. Küçük bir Burda dergi ve kalıp arşivim var. lnsanın özellikle kendi diktiğini giymesi/ giydirmesi inanılmaz bir özgüven veriyor.

Ben mefruşat dikiyorum. Elbise üzerine paça ve ufak tefek tadilatlar yapıyorum ama sıfırdan elbise dikemem. Diktiklerimi dolapta satıyorum, hayır işlerine dönüyor geliri. İnanılmaz bir keyif dikiş dikmek, terapi gibi

Yazdıkların kalbime dokunuyor
Çok aynı yerden bakıyorum, aynı düşünüyorum. Aynını yaşıyorum. Ondan belki.
Güzel paylaşımlardı.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…