- 2 Ağustos 2013
- 38.457
- 129.727
- 798
Bizimki verdi ilaçlı temizledi bişey olmadı. Ama kombinin altındaki filtreyi temizlemedi bahane buldu başka biri geldi o temizledi daha iyi olduYa ev sahibi adami getirmis gerizekali adam ilac versem petekler patlar demis mal herif temizlememis. Allahin belasi onun yuzunden 10 güne 750 tl para geldi. Eşim gelsin çocukla ilgilensin ev sahibini de haşlayacagim
Teşekkür ederim başkanımGeçmiş olsun canım
soyle ona bizim tenceresiz arkadas var oyle tukurecek olursa 40 yermis de
Hayırlı olsun emekliliğin Attraente, güzel, üretken, sağlıklı bir emekliliğin olsunBu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Çok güzel yazmışsınÇok üzüldüğüm bir konudur bu
Böyle böyle ailelerin içini boşalttılar, evliliği pazarlığa çevirdiler
Kadının her zaman çalışmasından yanayım, kendi güvenliği, konforu için çalışmalı ancak ev işini sorun görmek, illa adam terbiye etmek kafasını anlamıyorum, çok çok aştı bu konu kendini. Hayatın içindeki her durumu kadın-erkek kavgasına dönüştürerek huzursuz insanlar yarattılar.
Herkes emek veriyor yaşamak için, evli olmasaydık evlerimizi b..k mu götürecekti ya da ailemizin evinde hiç mi iş yapmadık anlamıyorum ben.
Eşimle severek evlendim, seve seve ona yemek yaparım, seve seve evimin işini yaparım. Her yemekten sonra bana hatun ölmüşlerinin canına gitsin diyor ya, gönül hoşluğuyla iki lokma yiyoruz ya dünyaya değişmem bunu. 48 yaşında adam haftaiçi hafta sonu, gece mesaisi bilmem ne demeden çalışıp evine getirmek için uğraşıyor, vakti de olsa şunuda sen yapacaksın kadın-erkek bik bik demem, kıyamam. Elbet insan olan birbirine yardımcı oluyor, eskiden eşimde hafta sonları evdeydi, temizliğe, alışverişe her şeye yardım eder, bugün erken bitecek mesaisi mesela pazara o gidecek. Eş olmak birbirine omuz vermektir, kıymet bilmektir. Ben eşimi bazen çocuk gibi nazlarım, günde 300+km araba kullanıyor, akşam ayaklarını kremlerim, yastığını battaniyesini salona taşır televizyonun karşısına yerleştiririm keyif yapsın, o da beni nazlar, evin iki odası benim hobilerim için ayırıldı biri kütüphane diğeri dikiş odası, kütüphanedeysem okumam bölünmesin diye çayımı ayağıma getirir. Evlilik böyle bir pazarlık işi değil, seven sayan bir eş varsa ortada her şeye değer, vücut yorgunluğu bir şey değil uyursun geçer, ruhu yorulmasın insanın.
Çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımı yok benim için, herkes emek veriyor yaşamak için ha çalışmak kadına sosyal güvence açısından fayda sağlıyor ama çalışıyorum diye de eşini askeri nizama tabi tutmak bana tuhaf geliyor. Ev işi için, para için, olur olmaz şeyler için sevdiğim adamı incitmeye değer bulmuyorum dünyayı. Emek veren herkes kıymetli, her şeyden önce Allah rızası için incitmemeli birbirini. Kadın çok güçlü ve özel bir varlık, bu güç aileyi ayakta tutuyor ama bunu da suistimal etmemek lazım. Burada elimizden geldiğince gün içinde yaptıklarımızı yazıyoruz, el ense yattım diyeni görmedim hiç sabahtan akşama herkes koşturuyor hele de çocuklular. Kadın çok değerli çalışanı da çalışmayanı da ama son yıllarda her şeyin o kadar şirazesi kaydı ki kötü bir yere evrildik, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
80-100 de çok fazla imişÇok severim ikisini de bizde çi böreğin erbabı ablam, herkesi toplar 80-100 tane açar parti verir. Defteri vardır onun meşhur, börekleri açıp açıp defter yapraklarının arasına koyar yapışmasın diye, oradan alıp kızartır, valla benimde aklıma düştü. Bu arada sen dersen fellahı yaparım ama çi börek kapasitem 15 tane maksimum:)))) ablam beceriksizsin diyor :)))))
Kombi altindaki fiktre hangisi kuzumBizimki verdi ilaçlı temizledi bişey olmadı. Ama kombinin altındaki filtreyi temizlemedi bahane buldu başka biri geldi o temizledi daha iyi oldu
Lorik otobuste yer veriyorlar kanima dokaniyoooKendimi rahat hissettim gittim çikolata yedim
5 yıl oldu bana da jes bizimki kalıcı ses etme
O sipalar yüzünden zaten ya herşey. Canları sagolsun biz yuvarlanirizLorik otobuste yer veriyorlar kanima dokaniyoooaslinda oyle aman aman yoktu ama bu esssoglusunu tasimaktan yamuldum iki buklum one dogru duruyom otomatik
Yer veriyorlarsa iyiymiş. Bebekle ayakta da dursan yer vermiyorlar.Lorik otobuste yer veriyorlar kanima dokaniyoooaslinda oyle aman aman yoktu ama bu esssoglusunu tasimaktan yamuldum iki buklum one dogru duruyom otomatik
Direkt kafalar yana düşüyor uyuyorlarYer veriyorlarsa iyiymiş. Bebekle ayakta da dursan yer vermiyorlar.
Gençlerin de farklı bir adalet duyguları varkonuşunca kimi, "gezmeye çıkana, elinde alışveriş poşeti olana hiç yer vermem", kimi "60 yaşında makyajlı teyzeye, kot ceket giyen dayıya da yer vermem" diyen de var. Büyük şehir insanı insanlıktan çıkarıyor.
Buna bi tavır koymazsan devam eder canım annemin vardı öyle bi komşusu habersiz gelinmemesini dediği halde bi gün annem cam silerken camda görmüş gelmiş.Hayır diyemiyorum bonus ya ,birşey oluyor mesela kukrime geçeriz ,orada yaparız şöyle ederiz,sen geç ben kukrime geliyorum .Tamam da sizin müsait olamama durumunuz olabilirken ben nasıl üç çocukla her seferinde müsait olan oluyorum anlamıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?