Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya ev sahibi adami getirmis gerizekali adam ilac versem petekler patlar demis mal herif temizlememis. Allahin belasi onun yuzunden 10 güne 750 tl para geldi. Eşim gelsin çocukla ilgilensin ev sahibini de haşlayacagim
Bizimki verdi ilaçlı temizledi bişey olmadı. Ama kombinin altındaki filtreyi temizlemedi bahane buldu başka biri geldi o temizledi daha iyi oldu

Bu durumlarda en iyisi buzluğu karıştırmak :)))
Ya da herkesin sevdiği aperatif yemekler, kıymalı makarna, çi börek, fellah köftesi ya da kreple kahvaltılık çok tembel işi oldu ama aklıma bunlar geldi :)))
Hayırlı olsun emekliliğin Attraente, güzel, üretken, sağlıklı bir emekliliğin olsun

Iyi ki derin dondurucu diye bir şey var. Büyük kolaylık. Fellah köftesini hep derin dondurucu için yaparım ben, miniğim çizgi film izlerken onun da minik parmaklarının yardımı ile

Çok güzel yazmışsın

Emekliliğin hayırlı olsun. Allah sağlıklı mutlu günler nasip etsin

80-100 de çok fazla imiş kişi başı 3-4 ile gayet rahat doyuluyor.
Çibörek daha çok mantı açarken de yaparım, mantı kapatana kadar hemen çocuklar yesin diye, ben açarım hemen eşim kızartır.
Söz konusu olan yemek ise ben de hiç üşenmem. Yemeyi yedirmeyi severim.

Bizimki verdi ilaçlı temizledi bişey olmadı. Ama kombinin altındaki filtreyi temizlemedi bahane buldu başka biri geldi o temizledi daha iyi oldu
Kombi altindaki fiktre hangisi kuzum golgefeslegeni nin attigi mi. Cumartesi gelecekler ona gore orayi da temizleteyim.

Birde kizlar komple bakima gelecek yetkili servis şuraya buraya baksinlar dediginiz nere varsa yazin hayriniza. Tekrar tekrar çağırmam mümkün değil. Ne bileyim petegin şunu onemli kombinin bunu onemli dediginiz ne varsa yazin. Bunlar kafasina vurmayinca anlayacak kapasitede degiller

Lorik otobuste yer veriyorlar kanima dokaniyooo aslinda oyle aman aman yoktu ama bu esssoglusunu tasimaktan yamuldum iki buklum one dogru duruyom otomatik
Yer veriyorlarsa iyiymiş. Bebekle ayakta da dursan yer vermiyorlar.
Gençlerin de farklı bir adalet duyguları var konuşunca kimi, "gezmeye çıkana, elinde alışveriş poşeti olana hiç yer vermem", kimi "60 yaşında makyajlı teyzeye, kot ceket giyen dayıya da yer vermem" diyen de var. Büyük şehir insanı insanlıktan çıkarıyor.

Direkt kafalar yana düşüyor uyuyorlar

Buna bi tavır koymazsan devam eder canım annemin vardı öyle bi komşusu habersiz gelinmemesini dediği halde bi gün annem cam silerken camda görmüş gelmiş.
Kapıdan kovulmaz ya girmiş içeri annem dedi hiç oralı olmadım koltukları çekmişim halıyı kıvırmışım işimi yaptım dedi. Ondan sonra daha gelmemiş.
Tabi herkes böyle anlamaz sen bi dahakine haber ver lütfen de. Ya da bir seferlik kabul etme o zaman böyle yapamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…