Kocam da kocam kardeşim yeni nesil böyleKocalar niye girdi yarışa ya anaaa
Aaa hiç sevmediğim bir şeyAy bugün çok darlandım ,kızlar zaten evde okula gitmiyorlar daha tam iyileşmediler.Dolabı temizliyorum diye süt vardı kaynattım ,sütlaç yaptım çikolata topu falan yaptım kalan bisküviler de bitsin diye mutfak dolaplarını düzenliycem diye herşey ortada daha çat kapı arkadaş geldi ,ee iyi geri çevirmiyeyim pek müsait değilim ama olsun gel dedim kahveyi yapacağım aa dur dur şey de gelecek o gelince yaparsın diyor, arkadaş bana gelirken sözleşiyorsunuz keşke bana da bir haber verseniz
Adrianaymış ben de bilemedim başta netten baktımKim yav o hiç tanımıyorum
Ben çörek otu yağ sürmüştüm oda geçirdi öksürüğü aklında bulunsunDirek sürüyorum dimi ısıtma soğutma falan olmadan
Ezilip buzulmekKumucum ne ahiretlik bacım
Bana niye sormadin kızAdrianaymış ben de bilemedim başta netten baktım
Ben bu cümleyi okurken ...eltilerin savaşında ki kimin kocası bu benim kocam müzikli canlandı gözümün önündeKocam da kocam kardeşim yeni nesil böyle
Klavye başka hem yazım yanlışı demiyor kötü yazı diyor
Benim oğlanın yazısı çok kötüydü canlı ders zamanı düzeltti istediği bir kalem seti vardı karakalem için onu aldım bendeKlavye başka hem yazım yanlışı demiyor kötü yazı diyor
Benim iki çocuğun da kötü güzel yazın demekten çatladım. Büyük doktor olucam zaten doktor yazısı kötü olur demişti birinci sınıftaküçükte be önemi var önemli olan yazmak diyor ikisinin de kafa aynen öyle kuduruklar
Ay benim küçükte her şeyi anlatmak zorunda mıyım sıkılıyorum diyorSeni çok iyi anlıyorum
Kızım okuldaki bir olayı anlatacaksa sabah uyanmadım dan başlıyor
Beni de yeseydim yuhHic bir gunah gizli kalmaz mumin kardeşimEki Görüntüle 3184341
Çok yersen daha aç uyanıyorsun bunu tecrübe etmiş olman lazımGeceden tok olman gerekiyordu
Öğretmenleri sorun etmiyor ben ediyorum o yüzden çok önemli değil.Benim oğlanın yazısı çok kötüydü canlı ders zamanı düzeltti istediği bir kalem seti vardı karakalem için onu aldım bende
Ele aynısı gardaş
AminHayırlı sabahlar hayırlı cumalar, ayağınıza taş gözünüze yaş değmesin.Eki Görüntüle 3184414
Bonus
Aktif Lora
@Musluk Suyu
U UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@Teneffus Zili
Efser
@Selizay
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?