- 13 Ağustos 2020
- 15.687
- 89.094
- 598
- 32
Müze gibi olduÇalışıyorum ara ara gelip okuyorum birşey mi kaçırdım bu kadar kişinin burda olmasına şaşırdı ne izliyorlar deyin heleee
Gonlundekini hayırlısı ile versin Allah'ım.Kizlar şimdi cuma vakti, duanizi bekliyorum. Bir niyetim için. Allah razi olsun hepinizden
ALLAH tez vakitte kabul etsin niyetini canımKizlar şimdi cuma vakti, duanizi bekliyorum. Bir niyetim için. Allah razi olsun hepinizden
Benim yüzümden galiba nego hiç hayır diyemiyorumAaa hiç sevmediğim bir şeyeltim bile çay kapı gelemiyor (aynı bina) müsait miyim değil miyim, canım mı sıkkın ,işim mi var ne gıcık bir durum
Okurken içim cız etti, Allah korumuş o an babanı. Mekanı cennet olsun inşallah, Allah rahmet eylesin.Canım rabbim şifasını verir insalalh iyi şeyler düşünelim iyi olsun inşallah
Rahmetli babam tersane de çalışırken 30 ton kaya ayağına düşmüştu o anı hiç unutmam ama çok şükür atlatmisti sizinkide bu tür ağır kaza
Tam da başından sıyırıp ayağına düşmüştu hatta yaşaması mucize gibiydi
Çok şükür ayağı sağlam olmuştu dualarımız senjnle canım
Allah seni napmasin ya kendini etiketlemissin iki defa bakıyorum kim paylaştı diye
+1Allah seni napmasin ya kendini etiketlemissin iki defa bakıyorum kim paylaştı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?