NegooooooooooooBeni de yeseydim yuh
Benim bir haftada yediğim abur cubur bile değil
Aynı hatta daha üstün performans sergileyebilme potansiyeline sahibimHic bir gunah gizli kalmaz mumin kardeşimEki Görüntüle 3184341
Gel sarilak dombilimAynı hatta daha üstün performans sergileyebilme potansiyeline sahibim
Gardaşım benimGel sarilak dombilim
Aleyküm selâm oğlumu uyutuyorum ama genel olarak işlerim bitti sayılır tuvalet ile banyo çamaşır suyuyla ıslandı onları durularım birazdanSelamünaleyküm Hayırlı cumalar kızlar
İş güç yapan yok mu motivasyon almaya gelmiştim
Şimdi herkes is basindaSelamünaleyküm Hayırlı cumalar kızlar
İş güç yapan yok mu motivasyon almaya gelmiştim
Bende tüm sistem terst bacımsuÇok yersen daha aç uyanıyorsun bunu tecrübe etmiş olman lazım
Ben benim çifte kavrulmuş sen düşünKlavye başka hem yazım yanlışı demiyor kötü yazı diyor
Benim iki çocuğun da kötü güzel yazın demekten çatladım. Büyük doktor olucam zaten doktor yazısı kötü olur demişti birinci sınıftaküçükte ne önemi var önemli olan yazmak diyor ikisinin de kafa aynen öyle kuduruklar
Napıyo bu
Bu nasıl bişey yaa
Patatesleri kızartıyorum üzerine makarna haşlayıp koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt onu yapcam bugün ben. Bi de çorba yaparım dünden de var biraz yeterKızlar akşama ne yemek yapacaksınız? Sıkma yapasım var ama çok üşendim ya aç içini hazırla pişir bi dünya is
Patatesli makarna yapıyım akşama kadar değişmezse fikrimPatatesleri kızartıyorum üzerine makarna haşlayıp koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt onu yapcam bugün ben. Bi de çorba yaparım dünden de var biraz yeter
Ben çok gerildim şuvanŞuan 78 olduuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?