- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ellerine sağlık canımPatatesleri kızartıyorum üzerine makarna haşlayıp koyuyorum üzerine sarımsaklı yoğurt onu yapcam bugün ben. Bi de çorba yaparım dünden de var biraz yeter
Hakikaten beğendin mi şaka mı yapiyon bonusAyvaya lemon sıkınca olay değişti ha
Vaavvv
Bende baktım biAllah seni napmasin ya kendini etiketlemissin iki defa bakıyorum kim paylaştı diye
Of of şahane. Geçen verdiğin tavuk göğsü tarifini yaptım yazamadım bi çok güzel oldu bayıldık
Ay aklıma düşürdün ondan da yapayımOf of şahane. Geçen verdiğin tavuk göğsü tarifini yaptım yazamadım bi çok güzel oldu bayıldık
Yuh birde kestane mi yedinOreo bende sevmiyorum. Altta da kestane var. Baby kestaneEki Görüntüle 3184356
Açlıktan midem ağrıdı o saatlerde de kalkıp yemedim bunlar kara delik gibiAkşam hata gece olunca size ne oluyor bacımsular
Bir çıldırma bir kudurma halleri artislik atıştırmalar
Çekirdek çatlatmalar kekin sütü yok böreğin susamı size 3 hafliler musallat olmuş ben diyeyim
Nego göbeğinize üflesin bişey yapsın
Nasıl eşinin durumu mimesis?Allah sizlerden, hepinizden razı olsun. Bu sayfada hepiniz yanımda oldunuz, dualarınızı esirgemediniz, moralimi yüksek tutmamı sağladınız. Dualarınızda yer almak çok güzel. Hasta olan, Allah'tan şifa bekleyen her kim varsa en kısa zamanda şifasını bulsun inşallah. Bebek isteyenlere de Allah en hayırlı vakitte nasip etsin. Sağlıklı, hayırlı, merhametli, vicdanlı evlatlarımız olsun inşallah.
Vay noterimsu gelmiş ben yokkengece atıştırmasi mi yapiyonuz
Sağol canım kp rica etti onun misafirlerine yaptım tadı nasıl bilmiyorumNego eline sağlık ya kek ne güzel görünüyor kokusu burnuma geldi
Mutfağı toplayana kadar hevesim kaçmazsa akşama bizde de kek olacak
Yorgunluk kahvesi içiyorum sen napıyorsunyine geldim
bebegimsu napiyon
Ya adamların başının etini yiyor ya abur cubur kadın her şartta bir şeyler yiyorOhhh yarasin minnosuma bee ❤
Benim yogun telefon trafigim aksiyonlu iletisimlerim sonrasi enerjimi geri fulledim iste tepsi ondan
Gece gece derdi neymişKomsum aglayan pasta getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?