- 2 Ağustos 2013
- 38.280
- 128.345
- 798
Yoksa bak kahverengi plakalar falan anlayana kadar 3 4 mesaj oluyorKudurun anam kudurun canım kudurun
Kısmetse olur muYok ben gündüz hiç bir şeye bakamıyorum tv açmıyorum kızdan dolayıeski kısmetse olura bakardım
Gidemedim55 ziyaretçiye el sallayarak teli bırakıyorum yoksa okuyamıycam
O değil daha çok sayfa birikiyormuş sabaha nego ne yapar
Kedi g*tlü caps gördum deoyyyyy sesli güldüm yahuuuuu eşim diyor ne oluyirrrr
Ne anatayım şimdi
Kedi dötü yiyenler varmış bey deoyyyyy sesli güldüm yahuuuuu eşim diyor ne oluyirrrr
Ne anlatayım şimdi
Yok kız artık diyetteyim haftaicleri rahatım
Valla canım iptalden önceki sınavda bi umudum vardı galiba olacak diyordum hatta tarih falan bayağı iyi geldi nerdeyse fulledim (ki tarihten çok korkuyordum).
Sınav iptal oldu biliyorsundur. Sonra o 1.5 aylık süreçte bi dağıldım ben çok zor oldu çalıştım ama nasıl çalıştımyeniden kitapları çıkar yeniden o psikolojiye gir.
Yeni sınav da zaten iğrenç sorular vardı yani coğrafyada tarihte alana kaçan sorular sordular bilerek. Maalesef olmadı yani. 80 aldım ama beni 84 85 kurtarabilir anca
Tekrar hazirlancam yapacak hiçbir şey yok özelde sacmalaya basladilar yok evli misin yok çocuk dogurcan mi yok bilmem netek cikisim kamu. Ya da özeli iyilestirecekler. o da zor biliyorsun.
Hah nego geldi işteKudurun anam kudurun canım kudurun
O zaman hiç şansın yok iyi düşünNego çok iş yapana yemek serbest olsa bari
He canım he sen uyar mısın hiç onlara hanım hanımcık cici kızHah nego geldi işte
Ben bi saattir onlara diyorum yapmayın kız kardeşlerim kurallara uyalım diyorum benlen dalga geçiyorlar biz her şeyi yiyoruz yazıyoruz sabah nego hep okusun diyorlar
Kungfu pandayı hatırlatırım sanaO zaman hiç şansın yok iyi düşün
ViiişşşşşşHah nego geldi işte
Ben bi saattir onlara diyorum yapmayın kız kardeşlerim kurallara uyalım diyorum benlen dalga geçiyorlar biz her şeyi yiyoruz yazıyoruz sabah nego hep okusun diyorlar
Usta da benim
Yaa senin ismin değişti değişeli nasıl hitap etcegimi de şaşırıyorum noterim desem biraz tuhaf oluyor resmibiliyorum canım o süreci kötü olmuş hakikaten. ben de senin gibi düşünüyorum özelde çalışmak istemem ben de. atanamasam evde oturcaktim. özel benim harcım değil ben yapamadım özelde.
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallahbakarsın 80 le olur 80 de güzel puan
en azından 2 sene evlenmeme şartıyla almislardi ilk iş yerine. ben evlencem deyince bi ayağa kalktı patron. yol paramı bile vermemişti uzun süre bırak maaşı. neyime karışmaya hakkı varsa
AynısıUsta da benim
NoldiKısmetse olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?