Düzenli Evimiz & Hayatımız

biliyorum canım o süreci kötü olmuş hakikaten. ben de senin gibi düşünüyorum özelde çalışmak istemem ben de. atanamasam evde oturcaktim. özel benim harcım değil ben yapamadım özelde.

Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah bakarsın 80 le olur 80 de güzel puan
en azından 2 sene evlenmeme şartıyla almislardi ilk iş yerine. ben evlencem deyince bi ayağa kalktı patron. yol paramı bile vermemişti uzun süre bırak maaşı. neyime karışmaya hakkı varsa

Hah nego geldi işte
Ben bi saattir onlara diyorum yapmayın kız kardeşlerim kurallara uyalım diyorum benlen dalga geçiyorlar biz her şeyi yiyoruz yazıyoruz sabah nego hep okusun diyorlar
He canım he sen uyar mısın hiç onlara hanım hanımcık cici kız

Yaa senin ismin değişti değişeli nasıl hitap etcegimi de şaşırıyorum noterim desem biraz tuhaf oluyor resmi

Hiç sorma bekar alıyorlar sadece o da evi falan uzak olmayacak geçen bi arkadaşımla konuşuyorum 5 6 kere bi iki ay aralıklarla aynı isyeri ilan açmış bu da işsizya garibim hepsinde telefonla aramış bulamiyosunuz işte beni alın demiş sonuçta bekar olan bir gün evlenecek, evi yakin olan taşınacak, evlenen çocuk doğuracak kaçamazsınız demiş ilanı açanlar da hanımefendi anlayın artık sizi almicaz arayıp durmayın demiş kapatmışlar suratına

Ben başka memurluklara da basvurcam biraz ihtimal düşük ama nasip. Amin inşallah cümlemizin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…