Düzenli Evimiz & Hayatımız

evet ben de en çok o etkili diye biliyorum. ama ben hiç okumuyorum onu fatiha ihlas okuyorum nas felak bile nadiren okurum karsimdakine. benim dilim de hep fatiha ihlasa gider:)

Günaydın dün yaptığım işleri yazamadimn
O kadar çok yorulmusum ki
Bugünde anca kahvaltı bulaşık yıkarım
Kocam evde hiç bir iş yapamammmmm
KıZ sen yapma iş dinlen ama yaptıklarını yaz acayip bana şey oluyor ne oluyordu motive değilde ayy sen yaz iste

Aa en sevdiğimİşten gelir gelmez içiyom bir iki saat sonra da yemek yiyom

ben altida yemek koyuyorum altı buçukta sofraya oturuyoruz. o yarım saat üç saat gibi hiç bitmiyo mali anne yemeeeekkk aneeeeee diye aglayan bir cocuk oluyo arkamda

çocuk yokken tadını çıkar

kk birinci noteri akşam benim gibi uyuyup kaldın mı

bebem isyankar be negom
kocam aksam gitti işe. tutturdu benimki babacim, babasi sarıl, baba geeellll diye kaç saat sürdü uyumasi bilmiyom valla uyuyup kalmisim. gözümü bi açtım uyumus ama kalkamadim yerimden

Hepsi lazım bakalım hangilerini yapabilirim
Sen verdiğin ödevleri yapmıyor musun nego daha geçenlerde petek cam sildirdin

bu arada ödevleri seçtim ben:)

muslukları parlatmak
nevresim değiştirmek:)

bir cumartesi klasiği olan çamaşır yikamak
bitmeyen cile mutfak toplamak da yapacağım diğer işler:)

eşim sabah işe gitti öğlen gelebilirim dedi sanki yarım kulak öyle duydum
gelince ona da evi toplatip süpürge tutturayim

kendimi azlettim ev işlerinin bi kısmından

onu kendi kendine durdurcan negom sürekli kendini takip edip telkin etcen. gerekirse sakız falan çiğne. agzin dolu olursa ceneni sikamazsin ama geceye bisey diyemicem. kendini telkin etsen de uyuyunca sikabilirsin
Tatlım benim üzerimde sürekli uyku hali var. elim kolum kalkmıyor her hangi bir şey yapmak için ama kalkınca da acayip yapıyorum. Niyesini çok merak ediyorum.

Tatlım benim üzerimde sürekli uyku hali var. elim kolum kalkmıyor her hangi bir şey yapmak için ama kalkınca da acayip yapıyorum. Niyesini çok merak ediyorum.

annem iş olduğunu bilsen dünyaya gelmezmissin sen sendromu teşhisi koydu bana sende de olabilir

ben artık niyesini biraktim feslegenim. kendimi sürekli farklı şeylere yönlendirip mutlu ediyorum:) eskiye göre coooooookkkkk daha iyiyim:)
mesela uykum varsa serviste yarım saat uyuyayim demiyorum. acıyorum komik biseylwr izliyorum ya da enerjimi yerine getirecek şeyler dinliyorum. bazen servise binmiyorum metroya yürüyorum 20 dk falan sürüyo. o yürüyüş bile acayip etkiliyo :)

bu haftada inşallah yogaya baslicam o da çok dinginlik ve enerji veriyo bana:) ama düşündükçe içinden cikamazsin kuzum. çok derin düşünmekten kaçın. niyesini çok kurcalama

Ne güzel ödevler böyle çok olunca hepsini yapasım geliyor sonra zayıf halka olduğumu hatırlıyorum. Ama bugün içimde yine bir sıkıntı var bu saat oldu sadece yatakları topladım. Kahvaltı yapıcam canım istemiyor. Canım ağlamak istiyor.

İçindeki sıkıntıyı allah hayırlara çıkarsın inşallah. Eşin görümcen için falan aglamak istiyorsan ağlama kiz valla değmez ler. Kızın yemiyor diye ise onu hele boşver benimkide yemiyor delirdim çıldırdım eşimi hasladim bi işe yaramadı :) bana zayıf diyene şizofrenim ben çocuk yemek istiyor kendim yiyorum diyorum

Anowwww kız bugün ne çok ödev vermişsin

Beyaz eşyaların yüzünü siliyorum

Günaydın bugün hava feci soğuk insanın yataktan çıkası gelmiyor
Ödevlerden musluk parlatma ve beyaz eşya silmeyi alıyorum ekstra sını da yaparım umarım

eşimin ailesi veya eşin sıkıntılysa o his hiç geçmiyor be kuzu
Allah hayırlara vesile kılsın sıkıntını. aç bı müzik falan dinle yüksek sesle. duş al ya da. veya herşeyi bırak dışarı çık. kahvaltıyı boşver bi simit yesen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…