Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kimsecikler yazmadan ben yazıyım da çok görünsün mutfağı süpürdum bulaşık makinesini cifledimbulaşıkları sıraladım içine oğluma çorba yaptım fırını cifledim daha fazla süpürge açamadım eşim uyuyor diye. Sonra wc yi temizledim hop duşa girdim çıktım gel kızım dedim onuda yıkadım kuruladim giydirdim saçlarını taradım renklileri attım makinaya bu kadar:) ama akşam eşim ise gidince maratona gidebilirim

Alt alta yazaydin bir sayfa tutardı kız. Benim gibi paragraf yapmışın.ama ben akıllandim

Yaşasın daha okumadan sabah yaptım

Beyaz eşyaların yüzünü sildim
Çeşmeleri parlattım

Ödevler tamamlandı çok şükür öğretmenim

Bu topikte sayfalar ćok çabuk ilerliyor☺sabah 11e doğru kalkmış iz .bi acıkmısım hemen çay koyup kahvaltı yaptık çocuklarla. Sonra makineye çamaşır attım.kuru fasulye koydum ocağa. Bul.makinesini çalıştırdım. Yatakları topladım.ortalığı topadim.sobayı yaktım.Makinaya sîğmayanlari sıcak suyla bi güzel elimde yîkadım. Çamaşır serdim.namaz kıldım. .dun temizlik yapmıştım. Bugün ellemem evi.ama yatana kadar evi düzlerim

Bugün mutfağı sildim supurdum dip köşe şimdi salonu silicem tozları alicam burada uzun suruyor işim bebeği emziriyorum aralarda sanırım en zor iş benim
Olsun emiyorsa keyfini sür benimki topu topu 10 dk emdi memeyi tutmadı içimde ukte kalmıştır ne kadar güzel bir duygu ama tadamamıştım 2.5 yaşında hala sütüm var emse gelecek

Allah kabul etsin ibadetini ellerine sağlık

Olsun emiyorsa keyfini sür benimki topu topu 10 dk emdi memeyi tutmadı içimde ukte kalmıştır ne kadar güzel bir duygu ama tadamamıştım 2.5 yaşında hala sütüm var emse gelecek
Ay cnm emiyor şükür sık sık istiyor hemde bu seferde işler kalıyor bir türlü büyücek canları sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…