Amaan yavrum yabebem isyankar be negom
kocam aksam gitti işe. tutturdu benimki babacim, babasi sarıl, baba geeellll diyekaç saat sürdü uyumasi bilmiyom valla uyuyup kalmisim. gözümü bi açtım uyumus ama kalkamadim yerimden
Öğretmenin verdiği ödevi yaptığı nerde görülmüşHepsi lazım bakalım hangilerini yapabilirim
Sen verdiğin ödevleri yapmıyor musun negodaha geçenlerde petek cam sildirdin
İyi yapmışsın kocalara acımak yokbu arada ödevleri seçtim ben:)
muslukları parlatmak
nevresim değiştirmek:)
bir cumartesi klasiği olan çamaşır yikamak
bitmeyen cile mutfak toplamak da yapacağım diğer işler:)
eşim sabah işe gitti öğlen gelebilirim dedi sanki yarım kulak öyle duydum
gelince ona da evi toplatip süpürge tutturayim
kendimi azlettim ev işlerinin bi kısmından
Allah kolaylık versin canım
Tezimi bitirmeye çalışıyorum. Diğer sınavı çok şükür hallettim.
Aklım tezde olduğu için eve odaklanamıyorum
Canım eşle ara bozuk olunca böyle oluyor. Müzik aç bir keyfin yerine gelsinNe güzel ödevler böyle çok olunca hepsini yapasım geliyorsonra zayıf halka olduğumu hatırlıyorum. Ama bugün içimde yine bir sıkıntı var bu saat oldu sadece yatakları topladım. Kahvaltı yapıcam canım istemiyor. Canım ağlamak istiyor.
Birini seçin dedim yaAnowwww kız bugün ne çok ödev vermişsin
Toplu görünce İnsanın gözü korkuyorAmaan yavrum ya
Öğretmenin verdiği ödevi yaptığı nerde görülmüşPetekleri sık siliyorum küçük leke yapıyor, camı da soğuk diye silmedim hiç, soğuk da silersem hem baş hem boyun ağrısı çekiyorum maalesef :/
İyi yapmışsın kocalara acımak yok
Canım eşle ara bozuk olunca böyle oluyor. Müzik aç bir keyfin yerine gelsin
Birini seçin dedim ya
Amaan yavrum ya
Öğretmenin verdiği ödevi yaptığı nerde görülmüşPetekleri sık siliyorum küçük leke yapıyor, camı da soğuk diye silmedim hiç, soğuk da silersem hem baş hem boyun ağrısı çekiyorum maalesef :/
Birini seçin dedim ya
evet
kalbi temiz kadinsin ayrıca
bi ara kayboldun herkesler ayaklandi bonus nerde diyeiyi misin şimdi grip olmussun sanırım
Göynüm grip oldu bir takım buhranlardayım
Geçmiş olsun canımGeçmeyen baş ağrısı yapmışlar..
Azcik uyuyayım dedim, oğlum bir türlü durmadı.. ufff..
Yapıyorum cnm..Geçmiş olsun canımgazımi varki acaba belki vermişlerdir ilaç onu ver. Bide benim oğlan durmadi gında ben kimyon yemeklere atılan onu kaynamış suya atar içerdim emzirince oda rahatlardi belki yapiyosun dur soyleyim dedim :) bide erkek bebeklerin kjz bebeklerden daha çok gazı oluyor derler. Bide huysuz bebekler için süre var ben onu açardım uyurdu bazende saç kurutma makinası sesi onuda baya dinledik biz belki fayda eder.
İnşallah uyuyabilirsin canım :) o banada olur bebiş uyuyunca benim uykum giderdi o uyanınca beni uyku basardı sinir olurdum :)Yapıyorum cnm..
Aksi gibi ne zaman başım ağrisa veya rahatsız olsam huysuzlanio.
Daha yeni uyudu ama benim uykum kaçtı.
Artık eşim gelince o bakacak ben uyuycam insaAllah
Yapıyorum cnm..
Aksi gibi ne zaman başım ağrisa veya rahatsız olsam huysuzlanio.
Daha yeni uyudu ama benim uykum kaçtı.
Artık eşim gelince o bakacak ben uyuycam insaAllah
E sen yapma artık bir zahmetToplu görünce İnsanın gözü korkuyorgerçi benim bir şey yapabildiğim yok yaa
Ben okurum canım sayfa sayısı mühim değil, beğenmem yeterlinegocum :)
kurtlarla koşan kadınlar diye bi kitap var. baya ağır bi kitap. ama çok güzel bi kitap. ben daha üç rakamli sayfalara gecemedimama okusan çok faydalanabilirsin:)
hakkında çok güzel yorumlar da var :)
Feslegen Kokulu Nane kuzum sen de al bence bu kitabı belki halsizligine bir çare olur:) tabi önce araştır kafana yatarsa al
Göynünü sar sarmala sıcak iyi gelir onaGöynüm grip oldu bir takım buhranlardayım
Geçmiş olsun canım :/Geçmeyen baş ağrısı yapmışlar..
Azcik uyuyayım dedim, oğlum bir türlü durmadı.. ufff..
Açık renklilerle olur, koyu renkler rengini döndürebilir, kırmızı, koyu mavi gibi renk vereceklere dikkat etmek lazımKızlar merhaba size bir sorum olucak hafif koyu sarı tonlarında nevresimim var yıkamaya atıcam ama yanına hangi renk çamaşırları koyabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Teşekkür ederimE sen yapma artık bir zahmet
Ben okurum canım sayfa sayısı mühim değil, beğenmem yeterli500 küsür okumuşluğum var ama bakayım dediğine
Göynünü sar sarmala sıcak iyi gelir ona
Geçmiş olsun canım :/
Açık renklilerle olur, koyu renkler rengini döndürebilir, kırmızı, koyu mavi gibi renk vereceklere dikkat etmek lazım
Eşimi değilde ailesine artık tahammülüm kalmadı. Çocuk için de aynı yine etmedi kahvaltısını aynen bende öyle diyorum ilk önce annesi olarak ben yiyorum sonra kalırsa ona veriyorum o da kalırsa işte diye insanlar densiz.İçindeki sıkıntıyı allah hayırlara çıkarsın inşallah. Eşin görümcen için falan aglamak istiyorsan ağlama kiz valla değmez ler. Kızın yemiyor diye ise onu hele boşver benimkide yemiyor delirdim çıldırdım eşimi hasladim bi işe yaramadı :) bana zayıf diyene şizofrenim ben çocuk yemek istiyor kendim yiyorum diyorum
Elemneşrah suresini dinledim seline duası varmış onuda açtım birsz iyi geldi. Aynen o sıkıntı hiç geçmiyor nefret ediyorum sanırım.eşimin ailesi veya eşin sıkıntılysa o his hiç geçmiyor be kuzu
Allah hayırlara vesile kılsın sıkıntını. aç bı müzik falan dinle yüksek sesle. duş al ya da. veya herşeyi bırak dışarı çık. kahvaltıyı boşver bi simit yesen yeter
Eşimle aram bozuk değil manyak kendi kendine küstü barıştıAmaan yavrum ya
Birini seçin dedim ya
Tek başına onu yikatabilirsin atacak bişey bulamazsan :)Kızlar merhaba size bir sorum olucak hafif koyu sarı tonlarında nevresimim var yıkamaya atıcam ama yanına hangi renk çamaşırları koyabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Ah o eş ailesi yokmuEşimi değilde ailesine artık tahammülüm kalmadı. Çocuk için de aynı yine etmedi kahvaltısını aynen bende öyle diyorum ilk önce annesi olarak ben yiyorum sonra kalırsa ona veriyorum o da kalırsa işte diye insanlar densiz.
Elemneşrah suresini dinledim seline duası varmış onuda açtım birsz iyi geldi. Aynen o sıkıntı hiç geçmiyor nefret ediyorum sanırım.
Eşimle aram bozuk değil manyak kendi kendine küstü barıştıderdim ailesi. Öyle arsız öyle umursamazlar ki şaka yapıyorlar güya insanı delirtiyorlar öyle rahatlar ki beni öldürürler onlar ölümsüzlüğü bulur.
Ayyyy ne güzel olur. Bence eş ailesi denen şey hiç olmasa. Bak yabancılara kv kp görümce elti derdi yok.Ah o eş ailesi yokmuÖnceden tek börülcem e eltime sinir olurdum şimdi bide kızları çıktı başıma bozma moralini canım geliyim dövelim sonra benimkileri doverik
Bende öyle düşündüm aslındaTek başına onu yikatabilirsin atacak bişey bulamazsan :)
Bence de sende biseyler var samdana katılıyorumÖvdün mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?