Alttaki düzen topiğine mi yazsak ki yediklerimizi orada kimse yok zaten
Bu mesajı gormeden aynı soruyu sormuştum ben de tamam cevabımı aldmYa mutfakta işin içine deterjan girince özelliği gidiyor Pella gitti öyle ilbaysa vurmadım deterjan. İkisinden birer tane ablama vermiştim keşke o zaman ikili set alsaymışım ilbays 64 liraydı
Olabilir midem deliniyor sandım bir anMideyle ilgili de mi salgın var nedir süründürdü beni iki hafta
Bu günden sonra arta kalanları toplarım artıkİşte her karakter farklı. Severim ben süsle uğraşmayı. Led aydınlatma falan alırsın yaparsın bir şeyler.
Pella bozuldu da ilbays bilmiyorum canım deterjanla kullanmadım pek. Birini deneyeceksin artıkSağ ol efserim
Kızlar ben mutfak dolaplarina yağ çözücü sprey fislatip siliyorum. Ya da bi kova suya yağ çözücü döküp yine bezi sıkıp siliyorum.
Bu bez yag cozucuyle temas edince özelligi bozulmaz mi?
Bunlar hep düşünce gücü
Golge canım e devlette bi bölüm var Kariyer kapisi kamu işe alım diye. Ben bütün ilanlar orda yayınlanıyor diye biliyorum.
Ordan takip edebilirsin.
E devlette favori hizmetlerine eklersen tekrar Tekrar aratman gerekmez.
Ama mesela bu tarz 112 çağrı merkezi alımı gibi hem devlet hem açıktan alım gibi olan şeyler de oluyor mu emin değilim.. Ben de öyle toplu görebileceğim bir yer arıyorum da. En toplu e devlette gördüm.
5 küçük çocukSelamlar kadın milleti
Haftasonu pek birşey yapmam zaten bilirsiniz
Bugun de kardeşimdeyiz.
.. Sabah kalktık yataklarımızı topladım havalandırdım
.. Kahvaltı hazırladık
.. Ortalığı süpürdüm (5küçük çocuk var)
.. Akşam yemeğini ayarladık
.. Oturuyoruz. Ben misafirim
Bugune özel herhangi bir planımız da yok,hiç de olmamıştır
Görüşmek üzere.
Mıncırdım herkesi
Oha böyle bi sahne mı varmış
Dila hanım da nasıl bilmezsinOha böyle bi sahne mı varmış
Yemiş kadar oldum çok teşekkür ederim canım.Sağol canım keşke yaknda olsan da vsrebilsem
Evet canm artvinliyiz
Aslında yabani pirasadan daha güzel oluyor ananemm öyle yapar bana sağolsunama bu da oluyor
Bamya bizde de yenmez barbunya fasulye çok pişer kara lahana yemek ve sarması yapılır sık sık
Lorammm benim tema rengi pembede ama nick isimlerin olduğu yer belli değil karışık geliyor gözümeassos mavisi yaptım düzeldi.
Hemen deneyim. Gözüm zaten bozuk kör gibiyim çok beyaz geldiMavi tema kullan değişiklik yok
Dila hanım çok bilindik yaa bizimkiler izlerdi çok severdi.Dila hanım da nasıl bilmezsin
Birini hatırlattı boyalı yumurtaHele boyalı yumurtalar demesine hastayım
Hunimi aramıyorum çünkü kafamda5 küçük çocuk
Biz bir araya gelince hunimi arıyorum çok kardeşiz çocukta çok
Benimde pellanın biri bozuldu makineye atmışım yanlışlıkla. Aynalarda iz bırakıyor. Ilbays aldım bende bakalımPella bozuldu da ilbays bilmiyorum canım deterjanla kullanmadım pek. Birini deneyeceksin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?